Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Χρυσή Αυγή και επίγονοι



“Παν ερπετόν πληγή νέμεται” - Ηράκλειτος


Πολλές ερμηνείες δόθηκαν στο παραπάνω ρητό του Ηρακλείτου, του μεγάλου φιλοσόφου από την Έφεσο, ερμηνείες διαφορετικές μεταξύ τους και για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε το ρητό αυτό αμφίσημο. Κανένας δεν επιχείρησε να το ερμηνεύσει κυριολεκτικά και κυριολεκτικά σημαίνει ότι κάθε ερπετό τρέφεται από μία πληγή και είναι αυτός νόμος φυσικός, τον οποίο βλέπουμε στα λείψανα από τα νεκρά ζώα όπου στρατιές από σκουλήκια κατατρώγουν το νεκρό σώμα. Θυμήθηκα το ρητό αυτό αναλογιζόμενος τα ερπετά, τα οποία επιχειρούν να επωφεληθούν από την πληγή, που δημιουργήθηκε στο Εθνικιστικό Κίνημα από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, όταν για μόλις 3.701 ψήφους άφησαν την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής πολεμώντας χέρι-χέρι εναντίον της Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά προδότες, οι οποίοι ευρίσκοντο εντός των τειχών και άνθρωποι που πλούτισαν από την Χρυσή Αυγή και αν τολμούν ας δημοσιεύσουν τα πόθεν έσχες τους κάποιοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής και εμού προσωπικά. Κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι σήμερα κυκλοφορούν με πολυτελή τζιπ 4Χ4 και έχουν το θράσος να βάζουν εμένα στο στόμα τους, ο οποίος όχι μόνο βγήκα από την πολιτική φτωχότερος, αλλά και την στήριξα με την προσωπική μου περιουσία. Για όσους δεν το ξέρουν υπήρχαν πολιτευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι στους νομούς που πολιτεύτηκαν πήραν ποσοστά μόλις πάνω από το 1% και σήμερα γράφουν αρλούμπες και αμπελοφιλοσοφίες και με κατηγορούν. 


Παρήγορο είναι το στοιχείο ότι σε πρόσφατη πολιτική έρευνα παρατέθηκε το στοιχείο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στις εκλογές του ’19 στις ηλικίες από 17 έως 34 ετών πήρε ποσοστό άνω του 5%! Δεν μας πούλησε λοιπόν και δεν μας πρόδωσε η Ελλάδα που έρχεται, αλλά η Ελλάδα που φεύγει μέσα στην προδοσία, την χρεωκοπία και τις τραγωδίες. Όσο γι’ αυτούς τα ερπετά που θέλουν επάνω στην πληγή μας, πληγή που προκάλεσε και η δική τους προδοσία, να αποκτήσουν λόγο ύπαρξης, είναι βέβαιον ότι θα αποτύχουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μία και μία θα παραμείνει!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...