Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το απόλυτο “κακό” για το “δημοκρατικό τόξο”

 


“από την κόλασή μου, σου φωνάζω: 

εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω”


Γαλάτεια Καζαντζάκη


«Η δημοκρατία είναι το πιο αυταρχικό πολίτευμα, γιατί επιβάλλει στους πάντας τις ανεξέλεγκτες και άτοπες παρορμήσεις του όχλου. Μ’ ένα διχτάτορα, κατά κάποιον τρόπο συζητείς λογικά, γιατί έχει πάντοτε μια δόση λογικής. Με τον όχλο κάθε συζήτηση αποκλείεται … Η δημοκρατία κρατάει πεισματικά στο περιθώριο τις αξίες, εκτός αν αυτές καμουφλαρισθούν με τα χυδαία προσόντα που θαυμάζει ο όχλος.”


Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ


Ποιο είναι το απόλυτο κακό για το απόλυτο κακό;


Θλίψη και οργή για την μεγάλη τραγωδία, που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες και δυστυχώς καμία ελπίδα ότι θα γίνει και αυτό το πάθημα μάθημα. Σφοδρά καταδικάζω αυτούς που παίζουν παιχνίδια μικροπολιτικά και υποστηρίζουν τον έναν ή τον άλλον και δεν λένε ότι γι’ αυτό που συνέβη (και για αυτό!) φταίνε όλοι τους, αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν. Ανάθεμα λοιπόν και στα τσιράκια της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, που ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον ενώ είναι δεδομένο ότι και για την τραγωδία αυτή φταίει ένα ολόκληρο πολιτικό Σύστημα βαθειά διεφθαρμένο. 


Σε μία ανθρωπότητα, σε μία κοινωνία, σε μια Πατρίδα, που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, όπου η παρακμή είναι η σταθερή πορεία, την οποία ακολουθεί πρέπει να αναρωτηθεί κανείς εάν αυτή αντιπροσωπεύει το απόλυτο κακό. 

Επειδή δε όλα λειτουργούν εν τέλει και το αναφέρω αυτό προς διευκόλυνση μίας τρόπον τινά λογικής προσεγγίσεως των πραγμάτων διαλεκτικά, στη βάση ενός δίπολου καλό - κακό, άσπρο - μαύρο, φωτεινό - σκοτεινό, υπ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, εάν αυτό το οποίο επικρατεί σήμερα είναι το απόλυτο κακό, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιο είναι το απόλυτο κακό για το απόλυτο κακό, το οποίο εν τέλει είναι το απόλυτο ΚΑΛΟ. 

Πόσο μάλλον που οι τελευταίες τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνουν ότι όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα, περισσότερο ανήθικα, πιο πολύ ακραία, ακραία ως προς τις ανισότητες με τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, οι ανήθικοι περισσότερο ανήθικοι και οι ηθικοί λιγότερο ηθικοί. Εάν λοιπόν αυτό που επικρατεί σήμερα είναι το κακό, ας συμφωνήσουν επί τέλους όσοι πιστεύουν αυτήν την άποψη ότι το απόλυτα καλό είναι αυτό που η επικράτεια του απολύτου κακού θεωρεί σαν το απόλυτο κακό, δηλαδή την ηθική, τον Ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, τον οποίον θεωρούν … αντιδραστικό και ρατσιστικό, την Πίστη στον Θεό και την μεταφυσική, τον εθνικισμό, τον “ρατσισμό”, “φασισμό", την Παράδοση κ.λπ.


Ο “δικηγόρος του διαβόλου”, η Καϊλή και οι Εθνικιστές 


Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ποινικοποιήσουν τον αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τους ενοχλούσε η ύπαρξή της ακόμη και όταν ήταν μία ασήμαντη πολιτικά δύναμη και αυτό γιατί γνώριζαν την δύναμη που περιέχει η Ιδεολογία της. Ήταν αρχές της δεκαετίας του ’90 με το χαράκωμα-μαϊμού της μαθήτριας από δήθεν χρυσαυγίτες όταν από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Πορτοσάλτε έλεγε ότι αναμένεται ένταλμα συλλήψεως του Μιχαλολιάκου… Τελικά αυτό άργησε τριάντα χρόνια και επί τριάντα χρόνια το προσπαθούσαν! Τότε αποδείχτηκε ότι η μαθήτρια με καθοδήγηση των κομμουνιστών του σχολείου της είχε κάνει με την θέλησή της τατουάζ στο μέτωπό της έναν αγκυλωτό σταυρό. Τότε που βεβαίως κάποιοι που εμφανίζονται σαν “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υπήρχαν καν.


Δεύτερο κτύπημα λίγα χρόνια μετά η υπόθεση Καζάκου. Ένας Έλληνας νέος στην ηλικία δολοφονεί τρεις αλλοδαπούς βράδυ στο κέντρο των Αθηνών. Η “Ελευθεροτυπία” κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο και λέει ότι ο Καζάκος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής! Διαψεύδεται πανηγυρικά. Για το θέμα τότε γίνεται τηλεοπτική εκπομπή οικοδεσπότης ο πρώην υπουργός και σημερινός βουλευτής της Ν.Δ. Ρουσσόπουλος και σε παράθυρο καλεσμένος εγώ εκπροσωπόντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Σε ένα σημείο της εκπομπής ο Ρουσσόπουλος ερωτά τον πατέρα του Καζάκου εάν ο αποδεδειγμένα και ομολογημένα δολοφόνος γιος του είναι χρυσαυγίτης. Και αυτός γεμάτος αγανάκτησε απαντά: Προς Θεού όχι Χρυσαυγίτης ποτέ! Φαίνεται πως ο πατέρας του ήδη φυλακισμένου, που καταδικάστηκε σε ισόβια Καζάκου θεωρούσε ότι είναι χειρότερο για τον γιο του να είναι χρυσαυγίτης παρά δολοφόνος και ίσως είχε δίκιο γιατί γνώριζε ότι χειρότερο και από δολοφόνος για το σύστημα είναι να πιστεύεις σε Ιδέες και να μάχεσαι ενάντια στο καθεστώς. 


Όλα αυτά τα θυμήθηκα διαβάζοντας ένα άρθρο για τον νέο δικηγόρο της Καϊλή, της σπουδαίας αυτής σοσιαλήστριας που έπαιρνε όπως λένε οι Ιταλοί φίλοι της, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το Κατάρ την σπουδαία αυτή δημοκρατική χώρα για να προωθήσει τα συμφέροντά της στο Ευρωκοινοβούλιο. 


Ο νέος δικηγόρος, λοιπόν, είναι ο Σβεν Μαρί τον οποίο ο τίτλος αποκαλεί “δικηγόρο του διαβόλου” για τις υποθέσεις που έχει αναλάβει με προθυμία χωρίς κανέναν δισταγμό. Βεβαίως και πρέπει να τονισθεί ότι ο Σβεν Μαρί ο δικηγόρος της Καϊλή είναι αριστερός όπως και η Καϊλή και ως συνήθως όπως πολλοί αριστεροί είναι γιος ενός πολύ πλούσιου επιχειρηματία και μεγάλωσε μέσα στην χλιδή και την πολυτέλεια… 


Το 2016 ανέλαβε την υπεράσπιση του τρομοκράτη Σαλάχ, που ήταν ένας από τους δράστες των επιθέσεων του Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι, που άφησαν πίσω τους 130 νεκρούς και 500 τραυματίες. Ο Σβεν Μαρί αποκάλεσε την υπόθεση αυτή ως υπόθεση της ζωής του. 


Μόνιμος υπερασπιστής σε πυρήνες ισλαμιστικούς, σε εξτρεμιστικές οργανώσεις αναρχοκομμουνιστών και όχι μόνον… Είχε υπερασπιστεί και έναν από τους στενούς συνεργάτες του Μαρκ Ντιτρού, του στυγερού εγκληματία που έκανε απαγωγές παιδιών, τα οποία κακοποιούσαν σεξουαλικά και ύστερα τα δολοφονούσαν. 


Κανένα πρόβλημα για όλα αυτά για τον Σβεν Μαρί. Ούτε για παιδεραστές εγκληματίες, ούτε για δολοφόνους μπολσεβίκους, ούτε για σφαγείς ισλαμιστές. Το μόνο που έχει πει και έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν θα υπερασπιστεί ποτέ ακροδεξιούς και νεοναζί. Τώρα λοιπόν, έχει επιλέξει την Καϊλή που έπαιρνε μαζί με την συμμορία των Ιταλών μαφιόζων τα εκατομμύρια δολάρια από τους Άραβες. 


Ας μην απορείτε, λοιπόν, για το μίσος των αρχόντων αυτού του διαβολικού Συστήματος και των συνειδητών ή των άβουλων από δειλία ή από βλακεία υποτακτικών τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για αυτούς είμαστε χειρότεροι και από τους παιδεραστές εγκληματίες και από τους κοινούς δολοφόνους και από τους μπολσεβίκους φονιάδες και από τους ισλαμιστές σφαγείς. Γιατί το σύστημα γνωρίζει ότι δεν κινδυνεύει από αυτούς, κινδυνεύει μόνο από τους Εθνικιστές, τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Εθνικιστές και όχι τους ψεύτικους και τους στημένους, που τους προβάλλει μάλιστα χωρίς πρόβλημα στα απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ κυρίως του διαδικτύου …



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...