Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Εκλογές στις 21 Μαΐου; “Φταίει η κακιά η (Χ)ώρα”

 



Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέει το Μέγαρο Μαξίμου σε δημοσιογραφικούς κύκλους οι εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, πολύ αργότερα από την 9η Απριλίου την οποία κατ’ αρχάς είχε επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 


Οι συνεχείς κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ποσοστό της Ν.Δ. να υφίσταται σοβαρή κάμψη και η ομάδα Μητσοτάκη ελπίζει ότι με το πέρασμα του χρόνου θα αντιστρέψει το κλίμα, ενώ ετοιμάζει παροχές και διορισμούς για μικροπολιτικούς ψηφοθηρικούς λόγους. 


Φυσικά και κανείς ποτέ δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί ό,τι σχέδια και να κάνουν οι άνθρωποι αυτά ανατρέπονται από παράγοντες απρόβλεπτους, τους οποίους κανένας απατεώνες δημοσκόπος ή αγύρτης πολιτικός αναλυτής μπορεί να προβλέψει. 


Μεγάλες οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, οι οποίες έγιναν για την τραγωδία στα Τέμπη και τις οποίες προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η αριστερά. Κραυγαλέα απούσα η λεγόμενη “ακροδεξιά”, η οποία πρόκειται για μία “μαϊμού” και μάλιστα κινέζικη του Συστήματος, χωρίς τίποτε αυθεντικό και αυτό δείχνει ότι αντίσταση εθνική υπήρχε μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


Ένα από τα συνθήματα που κρατούσαν νέα παιδιά χωρίς κομματική ταμπέλα ήταν αυτό που έλεγε:
“Φταίει η κακιά η (Χ)ώρα” απαντώντας με το σύνθημα αυτό σε αυτούς που πάνε να κουκουλώσουν το έγκλημα μιλώντας για την κακιά την ώρα και το “ανθρώπινο λάθος”… 


Το σύνθημα αυτό δεν άρεσε στο ΚΚΕ και ο Κουτσούμπας έκανε την δήλωση: “Δεν φταίει η κακιά η ώρα, ούτε η κακιά η χώρα. Φταίνε το καπιταλιστικό κέρδος και όσοι κυβέρνησαν και κυβερνάνε αυτή την χώρα”. Πριν απαντήσουμε στον Κουτσούμπα να πούμε ότι ασφαλώς οι διαδηλωτές δεν εννοούσαν με το (Χ)ώρα την Πατρίδα μας την Ελλάδα, αλλά αυτό το άθλιο κομματικό κράτος, που πράγματι φταίει. Όσο για τον Κουτσούμπα ξεχνά τα έργα και τις ημέρες των εργατοπατέρων του κόμματός του και στον ΟΣΕ, που είναι συνένοχοι για το έγκλημα και επίσης το γεγονός ότι ελέγχοντας εκατοντάδες δήμους και κοινότητες στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως συγκυβερνούν και αυτοί και ας μη κάνουν τους αθώους. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...