Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ελλάδα 2023: Δεν υπάρχει κόμμα της οργής




Για δέκα ολόκληρα χρόνια ένα ολόκληρο Σύστημα από τηλεοράσεις, φυλλάδες και διαδίκτυο συκοφαντούσε συστηματικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι ήταν το κόμμα της οργής γιατί πράγματι έπαιρνε θέση για τα μεγάλα προβλήματα του λαού μας, για τα οποία ευθέως κατηγορούσε το πολιτικό Σύστημα. Πολιτικό Σύστημα, το οποίο από την πλευρά του χάραξε μία διαχωριστική γραμμή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα στην βουλή και είπε εμείς είμαστε το “δημοκρατικό τόξο” και τοποθέτησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση ενός κόμματος οργής. 


Έτσι φτάσαμε από το Σαμίνα Εξπρές του Σημίτη και το “αυτή είναι η Ελλάδα” στην τραγωδία στα Τέμπη και στο “ανθρώπινο σφάλμα” του Κυριάκου Μητσοτάκη και όσο για τις αντιδράσεις κατευθυνόμενες και χυδαία μικροπολιτικές. Και τι να πουν οι αναρχικοί, που από μία πλευρά όντας τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ, που κυβέρνησε τέσσερα χρόνια και δεν έκανε τίποτε για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου; Επί πλέον τα τέσσερα χρόνια διακυβερνήσεως από τον Τσίπρα βολέψανε πολλούς ψευτοεπαναστάτες των καταλήψεων και η δυναμικότητα των εξεγερμένων έχει πέσει κατά πολύ. 


Με δύο λόγια και πολύ απλά, όπου οι Έλληνες είχαν πρόβλημα για δέκα ολόκληρα χρόνια είχαν έναν συμπαραστάτη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δρόμους, σε πλατείες, μέσα στην βουλή. Τώρα αυτοί που θέλουν να γίνουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν κάνουν τίποτε. Πολύ απλά το Σύστημα φρόντισε να μην υπάρχει κανείς στην πολιτική ζωή που να εκφράζει τον θυμό ενός ολόκληρου λαού και αυτό το επέτυχαν με μία πολιτική σκευωρία βάζοντας τους χρυσαυγίτες στην φυλακή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...