Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ερωτώ και προκαλώ εχθρούς και “φίλους”

 



Το “καταραμένο” 7% ερωτά τους επαίτες του 3%


“Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους. Δέσαν το νου· την καρδιά τη ντροπιάσαν. Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα…”  Κ. Παλαμάς


Συνεχίζεται το όργιο εις βάρος των κατηγορουμένων για την φανταστική κι ανύπαρκτη “εγκληματική οργάνωση”, για την οποίαν φυλακίστηκαν σχεδόν πενήντα άτομα! Φυσικά και δεν είναι το μόνο στραβό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, αλλά πως είναι δυνατόν ενώ δικαζόμαστε και μπορεί να αθωωθούμε να παρεμβαίνουν ωμά με δημόσιες δηλώσεις τους κόμματα και πολιτικοί όταν αυτό απαγορεύεται και έχει καταδικαστεί και η Ελλάδα για αυτόν ακριβώς τον λόγο από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! Γιατί τι άλλο από ωμή επέμβαση ήταν η “φιέστα” που οργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; 


Όπως έγινε γνωστό προβολή γνωστής συκοφαντικής ταινίας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο! Και αυτό την ίδια ώρα που γίνεται η δίκη στο Εφετείο σε δεύτερο βαθμό για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ύστερα μιλάμε για Δικαιοσύνη και τεκμήριο αθωότητος. Παρόντα όλα τα κόμματα, παρούσα και η Νέα Δημοκρατία στην αντιφασιστική εκδήλωση όπως ήταν άλλωστε και στα χειροκροτήματα έξω από το Εφετείο στην καταδίκη μας σε πρώτο βαθμό.


Εκτός παρανόμου “νόμου” η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Στο επίκεντρο της επικαιρότητος η τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή σχετικά με την συμμετοχή στις εκλογές. Πρωτοπόρος ο Συνταγματολόγος Αλιβιζάτος και οι ερωτήσεις μας δύο: Α) Ο Τσαουσέσκου τον οποίο θαυμάζατε ως μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού κ. Αλιβιζάτο και πλήρωνε και το χαρτί της εφημερίδας που διαβάζατε της “Αυγής”, έκανε εκλογές; Β) Όντας εσείς προσωπικά μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχετε την αμεροληψία να παίρνετε θέση; Γιατί δεν λέτε απλά είμαι κομμουνιστής ή ήμουν κομμουνιστής και για αυτό δεν θέλω να υπάρχουν Εθνικιστές στην βουλή; Λίγη ειλικρίνεια δεν θα έβλαπτε!


Είναι η πρώτη φορά που εμποδίζονται σε πρώτο βαθμό καταδικασμένοι να συμμετέχουν σε εκλογές και κανένας δεν “θυμάται”, θυμούνται πολύ καλά, αλλά κάνουν ότι δεν ξέρουν, ότι καταδικασμένοι της αριστεράς για εσχάτη προδοσία ακόμη και εις θάνατον, που μετετράπη μετά σε ισόβια, είχαν το δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές και εξελέγησαν και βουλευτές! Και για όποιον έχει αντίρρηση η παρακάτω ιστορία:


Το 1948 ο Γλέζος συνελήφθη για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και καταδικάστηκε σε θάνατο (Οκτώβριος 1948) για «αδικήματα Τύπου» και μια φορά ακόμη σε θάνατο για παράβαση του Γ΄ Ψηφίσματος στις 21 Μαρτίου 1949. Εντούτοις, οι ποινές θανάτου του δεν εκτελέσθηκαν. Οι ποινές του θανάτου του μετατράπηκαν σε καταδίκη σε ισόβια δεσμά το 1950, που ούτε και αυτή τελικά εκτελέστηκε. Αποφυλακίστηκε το 1954. Αν και φυλακισμένος, ο Μανώλης Γλέζος εκλέχτηκε βουλευτής με την ΕΔΑ. Με την εκλογή του, πραγματοποίησε δωδεκαήμερη απεργία πείνας με κύριο αίτημα την απελευθέρωση των δέκα βουλευτών της ΕΔΑ που βρίσκονταν εξόριστοι. Μετά την αποφυλάκιση του το 1954, εκλέχθηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΔΑ και ανέλαβε οργανωτικός γραμματέας της.


Η 17 Νοέμβρη έχει δικαίωμα να πολιτεύεται να κάνει κόμμα να κατέβει στις εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι!


Άλλη μία απόδειξη για το πόσο άθλια είναι τα ψέματα της ΝΔ περί συνεργασίας δήθεν της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τα όσα είπε στην βουλή μάλιστα ένας βουλευτής του κομμουνιστή Τσίπρα, αυτού του Τσε Γκεβάρα της πλάκας που παριστάνει και τον επαναστάτη! Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, βουλευτής Δράμας, αναφερόμενος στη νομοθετική ρύθμιση ανέφερε πως σε αυτήν θα πρέπει να υπάρχει «σαφής αναφορά στον ναζιστικό ή ρατσιστικό χαρακτήρα του κόμματος». 


Δική του τροπολογία κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν όμως ρωτήθηκε για το αν η «17 Νοέμβρη» κατεβάσει κόμμα, τι θα συμβεί, απάντησε: «Η "17Ν", οποιαδήποτε ακροαριστερή οργάνωση, όσο απεχθής κι αν μας φαίνεται η πρακτική της, δεν έχει στον πυρήνα της τη ναζιστική ιδεολογία».


Ας χαίρονται λοιπόν οι νεοδημοκράτες και οι λοιποί εθνικόφρονες τους συνοδοιπόρους τους στο “δημοκρατικό τόξο” με τους οποίους μαζί έστησαν την σκευωρία και την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Αποκάλυψη “Guardian”: “Ισραηλινοί χάκερ έκαναν παρέμβαση στις εκλογές του Ιουλίου του 2019”


Με δημοσίευά του η έγκυρη αγγλική εφημερίδα “Guardian” αποκάλυψε την δράση ομάδας Ισραηλινών χάκερ, η οποία είχε επιδοθεί σε χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε τριάντα χώρες. Αποκαλύπτεται μάλιστα για συνεργασία τους με την Νέα Δημοκρατία το 2019 για την χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος στις βουλευτικές εκλογές. Έτσι εξηγείται το γεγονός το οποίο έχουμε καταγγείλει ότι στο επιτελείο της Ν.Δ. γνώριζαν από το πρωί της Κυριακής των εκλογών της 19ης Ιουλίου ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να μπει στην βουλή και αυτό όταν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και οι εκπρόσωποί τους υποστήριζαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μπει στην βουλή στην συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση. Εξαιρετικά οργανωμένο ήταν το τμήμα της ομάδος στην Ελλάδα και είχαν στην διάθεσή τους αρκετούς ειδικούς πράκτορες με επικεφαλής έναν πρώην Ισραηλινό πράκτορα των ειδικών δυνάμεων με το όνομα Ταλ Χανάν. Μυστικά έγγραφα της ομάδος διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα “Guardian”, έγγραφα από τα οποία προκύπτει η συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με αυτήν και ότι ένας από τους βασικούς στόχους ήταν η αυτοδυναμία και φυσικά να μη μπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή.


Ύστερα απ’ αυτό τι έχουν να πουν κάποιοι κακοήθεις, οι οποίοι αποδίδουν το 2,93% της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι σε ένα ολόκληρο σύστημα, το οποίο στράφηκε εναντίον της γιατί ήταν το μοναδικό αληθινό εθνικό κόμμα;


Το “καταραμένο” 7% ερωτά …


Τέσσερις φορές υπό την ηγεσία μου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατόρθωσε να εισέλθει στην βουλή με ποσοστό 7%. Δεν ξεχνώ αυτούς οι οποίοι με έβριζαν και με κατηγορούσαν γιατί δεν παίρνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20% και μιλούσαν για αλλαγή αρχηγού για να ξεκολλήσει το Κίνημα από το 7%. Και έτσι οι ρουφιάνοι, πληρωμένοι ρουφιάνοι, και φιλόδοξα ψυχανώμαλα άτομα έφτιαξαν το κλίμα για να πάει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την βοήθεια καλπονοθείας και Ισραηλινών χάκερς στο 2,93%. Δεν κακίζω τόσο τους αριστερούς, που με συκοφαντούσαν, όσο κάποιους δήθεν χρυσαυγίτες, που ενώ με έγλυφαν κοιτούσαν πότε θα γυρίσω την πλάτη για να με μαχαιρώσουν. Αλήθεια απορώ πότε πρόλαβαν και έγιναν φίλοι καρδιακοί και αγωνίζονται στις γραμμές του ίδιου κόμματος οι άνθρωποι που έβριζαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον Ιούλιο του 2019 με αυτούς που ήταν υποψήφιοι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τον Ιούλιο του 2019; Ή μήπως δεν ήταν ποτέ εχθροί και εχθρός τους ήμουν μόνο εγώ; Αναφέρομαι σε όλους αυτούς, που εγκατέλειψαν τις Ιδέες τους και αυτούς που με έβριζαν και πολέμησαν με δημόσιες δηλώσεις τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, οι οποίοι σήμερα αγκομαχούν για το 3%! Για όλους αυτούς το 7% ήταν … “καταραμένο”! Το 3% εάν ποτέ το πάρουν θα είναι … ευλογημένο! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...