Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Εσείς ποια ΚΝΕ ψηφίζετε; Της Ν.Δ. ή του ΣΥΡΙΖΑ;



Μπορεί να μην ψηφίζουν το ΚΚΕ για να είναι μέσα στα πράγματα, να γίνονται μεγαλοεπιχειρηματίες, πρόεδροι Δικαστηρίων, μεγαλοδικηγόροι, αλλά πάντα παραμένουν μπολσεβίκοι. Δεν έχει σημασία εάν η κυρία παριστάνει την μεγαλοδικαστίνα, όταν στην ψυχή της έχει παραμείνει η άλουστη με το ταγάρι, που έγραφε σφυροδρέπανα στους τοίχους της γειτονιάς της σαν νεαρή φοιτήτρια. Τα ζήσαμε όλα αυτά… και με τρόπο σκληρό από τα ορφανά του Μαρξ, που έχουν διαβρώσει κυριολεκτικά το κράτος!


Σε συζήτηση στην βουλή, λοιπόν, σχετικά με το μέγα σκάνδαλο της διαπλοκής υψηλόβαθμων αστυνομικών με κοινούς εγκληματίες και την εμπλοκή στο όλο κύκλωμα σύμφωνα με καταγγελίες του ίδιου του υπουργού Θεοδωρικάκου, πήρε τον λόγο ο Παύλος Πολάκης (σήμερα ΣΥΡΙΖΑ κάποτε ΚΝΕ) και απευθυνόμενος στον Θεοδωρικάκο (σήμερα Ν.Δ. κάποτε ΚΝΕ) του είπε τα εξής: 

“Είστε έξυπνος, δεν είστε χαζός, μην τρελλαθούμε, ξεκινήσατε από την ΚΝΕ, ήσασταν και Γραμματέας, δεν βγάζαμε χαζούς εκεί.”!


Ο Θεοδωρικάκος δεν απήντησε βεβαίως ότι δεν είναι πλέον κομμουνιστής ούτε αποκήρυξε το παρελθόν του… όπως κάνουν κάτι άλλοι… Αλήθεια έχετε ακούσει ποτέ αριστερό να λέει ότι δεν είναι κομμουνιστής; Αντίθετα βλέπετε κάποιους δήθεν εθνικιστές, που στην πραγματικότητα δεν πιστεύουν σε τίποτε άλλο παρά μόνο στο τομάρι τους να λένε ότι ήταν πάντα δημοκράτες και αποκηρύσσουν τον φασισμό και τον ναζισμό.


Απόλυτα σχετικό με το θέμα είναι και αυτό που είπε στην βουλή ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί διχαστική πολιτική γιατί στις εκδηλώσεις του και τις συγκεντρώσεις του ακούγεται ο ύμνος του ΕΑΜ. Είναι καλά ο πρωθυπουργός και λέει αυτά τα πράγματα; Αλλά το πιο τρελό είναι ποιος του έγραψε τον λόγο, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Βλαστάρη επίλεκτο στέλεχος και αυτός της ΚΝΕ, ο οποίος είναι ο λογογράφος του.


Δεν είχα πει, λοιπόν, τυχαία στην βουλή ότι δύο ιδρύματα εκλέγουν πρωθυπουργούς στην Ελλάδα το αμερικάνικο κολέγιο (Σαμαράς, Παπανδρέου, Μητσοτάκης) και η ΚΝΕ (Τσίπρας).


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...