Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ελλάδα η χώρα των θαυμάτων: Μήπως πρέπει να γίνει “εθνική” εορτή το καρναβάλι;



Πρόσφατα άκουσα μία δήλωση ενός πολιτικού και μαζί και του διοικητού της Εθνικής Τραπέζης Στουρνάρα (πρώην Κνίτη;), ο οποίος θαυμάσια τα βρήκε και με Νέα Δημοκρατία και με ΠΑΣΟΚ και με ΣΥΡΙΖΑ, ότι πρέπει να προσέξουμε να μη χάσουμε όσα κέρδισε η Πατρίδα μας τα τελευταία δέκα χρόνια. 


Τι κέρδισε η Πατρίδα μας τα τελευταία δέκα χρόνια με τα μνημόνια και τον Στουρνάρα και τον Σαμαρά και τον Τσίπρα; Το δημόσιο χρέος από 320 δις ευρώ πλησιάζει τα 400! Και το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών του μέσου Έλληνα και όχι των πλουσίων που έγιναν πλουσιότεροι, μειώθηκε δραματικά! Τι κερδίσαμε λοιπόν και δεν το ξέρουμε;!


Πάρα ταύτα σύμφωνα με την πανελλήνια ομοσπονδία ξενοδόχων οι κρατήσεις για την Κυριακή του καρνάβαλου και της Καθαράς Δευτέρας σε ακριβούς χειμερινούς προορισμούς έχουν υπερβεί κάθε όριο και απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτήν την χρεοκοπημένη χώρα υπάρχουν κάποιοι με πολλά λεφτά και με την πλειοψηφία να υποφέρει, βλέποντας τις τιμές στην αγορά τροφίμων να έχουν κτυπήσει κόκκινο! 


Μετά ταύτα είναι προφανές ότι σε αυτή την χώρα που θαυμάσια όσα συμβαίνουν τα έχει περιγράψει ο Γεώργιος Σουρρής γράφοντας ότι "άλλοι γίνονται κλέφτες για ψωμί και άλλοι για δόξα και τιμή", μήπως θα έπρεπε εθνική εορτή να είναι η ημέρα του καρνάβαλου; 


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...