Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Για μία ακόμη φορά οι Έλληνες θα ψηφίσουν αρνητικά



“Φωνή μιαρά, γέγονας κακός, αγοραίος εί έχεις άπαντα προς πολιτείας ά δει”

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

“Φωνή μιαρή, έχεις γεννηθεί κακός, ένας φτηνός τις αγοράς είσαι, έχεις όλα αυτά τα οποία πρέπει για να γίνεις πολιτικός”


 ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 


Εάν τελικά εκλεγεί πρωθυπουργός με μία, δύο ή τρεις εκλογικές αναμετρήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα είναι γιατί τον προτιμούν οι Έλληνες, αλλά γιατί δεν θέλουν τον Τσίπρα. Αντίστοιχα εάν εκλεγεί ο Τσίπρας, το οποίο δεν προκύπτει από καμία πολιτική έρευνα και λογική, τότε πάλι δεν θα είναι γιατί αγάπησαν τον αμετανόητο μπολσεβίκο, αλλά γιατί θέλουν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους προς την φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, η οποία έκανε πραγματικότητα αυτά που δεν τολμούσε να κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ… Πως να ξεχάσει κανείς την δήλωση του διαδόχου του Λιγνάδη στην θέση του διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου ότι είναι ένας υπερήφανος π….; Αυτόν ψήφισαν οι εθνικόφρονες για να κάνει αυτά τα πράγματα.


Αρνητικά ψηφίζει, λοιπόν, ο λαός που ψηφίζει πολιτικά, από αντίθεση δηλαδή και όχι από θέση και αυτό δείχνει την παρακμή του πολιτικού συστήματος. Από την άλλη πλευρά έχουμε και το απολίθωμα του σταλινισμού το ΚΚΕ, το οποίο κάνει μπίζνες και δεν παραλείπει όμως να εξουσιάζει κρίσιμους τομείς του κρατικού μηχανισμού και να είναι αυτό που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράνομη και άδικη καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Εις ό,τι δε αφορά τον νόμο περί απαγορεύσεως των καταδικασμένων πρωτόδικα πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να είναι καθοριστικοί πολιτικοί παράγοντες στους κομματικούς τους μηχανισμούς, θα τους θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1952, που επανήλθε το 1974 επιτρεπότανε ακόμη και στους τελεσίδικα καταδίκους να είναι υποψήφιοι βουλευτές και μάλιστα στις εκλογές της δεκαετίας του ’50 καταδικασμένοι εις θάνατον για εσχάτη προδοσία επειδή υποστήριζαν θέσεις εις βάρος της εθνικής ακεραιότητος της χώρας είχαν το δικαίωμα να πολιτευτούν και εξελέγησαν και βουλευτές.


Και κάτι τελευταίο. Ας μη προεξοφλούν κάποιοι για το που θα πάνε οι ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί σίγουρα ήταν ψήφοι που δεν ανήκαν ούτε στην αμερικανόδουλη κεντροδεξιά, ούτε στην εθνομηδενιστική αριστερά.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...