Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η διπλωματία των σεισμών είναι πάλι εδώ! Όταν τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα…

 


 

«Αν εξετάσουμε καλά καλά τι θα πη Δημοκρατία, βρίσκουμε ότι πρόκειται περί του Φιλελευθερισμού, δηλ. του κοινοβουλευτικού λιμπεραλισμού… Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία –η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα”.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

 

Το 1930 ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρότεινε για νόμπελ ειρήνης τον σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ! Για να είμαι δίκαιος, στην γραμμή της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και ο Ιωάννης Μεταξάς δυστυχώς. Μια λάθος πολιτική ενός ολόκληρου αιώνα! Γιατί μετά από αυτά ακολούθησε εκ μέρους της Τουρκίας ο ξεριζωμός του Ελληνισμού από Κωνσταντινούπολη και το πογκρόμ του 1955 και η κορύφωση βέβαια ήταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Τις περασμένες δεκαετίες είχαμε την διπλωματία των σεισμών για πρώτη φορά και που οδήγησε αυτή; Στον Ερντογάν και στις απειλές του για κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας… Και τώρα βλέπουμε να παίζεται το ίδιο παραμύθι. Όχι, δεν είμαστε απάνθρωποι και λυπάμαι και εγώ ειλικρινά για τις ψυχές που χάθηκαν από την μεγάλη φυσική καταστροφή, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία ότι η Τουρκία αποτελεί μια μεγάλη απειλή για την Ελλάδα, την οποία θέλει να κάνει πάλι επαρχεία της! Για τον λόγο αυτό και η προπαγάνδα των καναλιών των τελευταίων ημερών είναι βαθιά αντεθνική και επικίνδυνη. Αφοπλίζει ηθικά τον λαό μας. Έχουν λόγο όμως που τα κάνουν αυτά οι “νταβατζήδες” γιατί κάνουν “μπίζνες” με την Τουρκία και οι “μπίζνες” γι’ αυτούς είναι πάνω από την Πατρίδα. Και μέσα σε αυτό το κλίμα βαδίζουμε προς τας εκλογάς.

 

Τον νόμο, ο οποίος κατετέθει για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών μας, μας ήτανε γνωστός εδώ και δύο χρόνια

 

Το τι σχεδίαζαν οι εγκέφαλοι του Μαξίμου και η γιάφκα από κομμουνιστές εκλογομάγειρους, που έχει φτιάξει στου Μαξίμου ο πρωθυπουργός, που δεν έχει καμία άλλη ιδεολογία εκτός από την εξουσία, μας ήταν γνωστό εδώ και δύο χρόνια και για τον λόγο αυτό ξεκαθαρίσαμε σε εύλογο χρόνο ότι θα δώσουμε την μάχη την πολιτική όποτε εμείς θέλουμε και κρίνουμε ότι θα την κερδίσουμε. Δεν θέλαμε να απογοητεύσουμε τους αληθινούς Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες, που αγωνίζονται για Ιδέες και όχι για βουλευτικές έδρες. Άλλωστε στα εφτά χρόνια που ήμασταν στην βουλή είχαμε γνωρίσει πολλούς γυρολόγους των κομμάτων, που μας τριγυρνούσαν μήπως και τους βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας.

 Με το σύνθημα λοιπόν “θέλουμε αγωνιστές και όχι πολιτευτές” γλιτώσαμε από πολλούς γραφικούς τύπους και επικίνδυνα τυχοδιωκτικά στοιχεία, τα οποία πήραν άλλον δρόμο και μας απάλλαξαν από την παρουσία τους!

Η πρόταση για αθώωση από την Εισαγγελέα στην δίκη μας πάγωσε κυριολεκτικά εχθρούς και φίλους. Όλοι εντός και εκτός ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γνώριζαν ότι το σαπιοκάραβο της κενοδοξίας και του μίσους τους θα ναυαγούσε εάν η Χρυσή Αυγή κηρυσσόταν αθώα γιατί αυτό θα αποτελούσε μία μεγάλη πολιτική δικαίωση εμένα και θα έδινε και την οικονομική δυνατότητα στο Κίνημά μας να αλλάξει κυριολεκτικά το πολιτικό σκηνικό. Έπρεπε, λοιπόν, οπωσδήποτε να καταδικαστούμε! Από την άλλη πλευρά για αυτούς το καλύτερο σενάριο θα ήταν να πέσει σε ποσοστό η Χρυσή Αυγή προκειμένου να κτυπηθώ εγώ προσωπικά να εκτελεστεί η επιχείρηση ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ εναντίον μου και το κτύπημα αυτό το είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια ρουφιάνοι που παριστάνουν τους ακροδεξιούς, αλλά ταυτόχρονα να πάρει ποσοστό μεγαλύτερο του 3% ώστε να μπορούν και να πλήξουν την ηγεσία του Κινήματος και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τους εξαπάτησαν και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και συνεχίζουν να τους εξαπατούν, αλλά πολύ σύντομα θα φανεί το βρωμικό παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Μας προκαλεί επίσης κατάπληξη το γεγονός ότι κάποιοι και όχι μόνον “εθνικοπατριώτες”, αλλά και επίσημες γραφίδες του Συστήματος ομιλούν και γράφουν για κατακερματισμό του πολιτικού χώρου δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και της έλλειψης μίας ηγετικής προσωπικότητος, που θα ένωνε τον χώρο αυτό και εκφράζουμε το ερώτημα δεν ήταν ενωμένος ο χώρος αυτός με την Χρυσή Αυγή; Ήταν κατακερματισμένος όταν έπαιρνε 7% και θα ενωθεί τώρα με το 1% και 2% και αγκομαχώντας με τα εικονικά 3%, που δίνουν κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων;

 Είναι σίγουρο ότι η πολιτική δεν τελειώνει στις επόμενες εκλογές. Είναι βέβαιο ότι το εθνικιστικό Κίνημα δεν θα σβήσει με τις απαγορεύσεις των εθνομηδενιστών της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς και του μαρξιστικού ΣΥΡΙΖΑ. 

Ας έλθουμε όμως τώρα σε μία ακόμη αποκάλυψη του βρώμικου παιχνιδιού που παίζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. 

Οι εκλογές στην Κύπρο και οι απατεώνες των εταιρειών δημοσκοπήσεων

Στην Κύπρο έγιναν πρόσφατα εκλογές, εκλογές στις οποίες ψηφίζουν περίπου 400 χιλιάδες ψηφοφόροι. Η αποτυχία των εταιρειών δημοσκοπήσεων, που είναι οι ίδιες ή παραρτήματα των εταιρειών που υπάρχουν και στην Ελλάδα, κάτι παραπάνω από εκκωφαντική. Έδιναν στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ 20% και τον έβγαζαν τρίτο ότι δεν θα είναι δηλαδή στο δεύτερο γύρο των εκλογών και αυτός πήρε σχεδόν 30% και είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών! Μιλάμε όχι έπεσαν μία και δύο μονάδες έξω, αλλά δέκα ολόκληρες μονάδες και αυτό σε ένα εκλογικό σώμα μόλις 400.000 ατόμων! Είναι φανερό, λοιπόν, για μία ακόμη φορά ότι παίζουν παιχνίδια στην υπηρεσία του Συστήματος, είναι εργαλεία του Συστήματος και τίποτε άλλο και γι’ αυτό φτιάχτηκαν άλλωστε που αλλού; στην Αμερική, στην σύγχρονη Βαβυλώνα της ψευτοδημοκρατίας.

 Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα του 2015 έδιναν στο “ΝΑΙ” 55% και δεν πήρε ούτε 40%! Μιλάμε για κοινούς απατεώνες για τους οποίους θα έπρεπε να είχε επιληφθεί ο νόμος, αλλά ποιος νόμος όταν και αυτός είναι στην υπηρεσία του ίδιου αφεντικού;!…

Ας έλθουμε στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μέχρι τον Μάρτιο του 2012 δεν μας εμφάνιζαν παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις στις δημοσκοπήσεις και δεν  μας έδιναν ποσοστό εισόδου στην βουλή και πήραμε 7%! Αντίθετα, στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής έλεγαν ότι μπαίνουμε στην βουλή ενώ μας είχαν κόψει και ράψει κουστούμι για να μείνουμε εκτός βουλής. Γιατί το έκαναν αυτό; Μα γιατί είχαν βάλει τους κομματάρχες τους κυρίως η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπαίνει σίγουρα στην βουλή και δώστε κανένα ψήφο στην Νέα Δημοκρατία για να βγει αυτοδύναμη και να μην ξανά έχουμε εκλογές και το σχέδιό τους πέτυχε.

Μια τεράστια απάτη, λοιπόν, οι περίφημες δημοσκοπήσεις, οι  οποίες απαγορεύεται κανονικά να δίνουν ποσοστά σε κόμματα τα οποία δεν έχουν λάβει μέρος άλλη φορά σε εκλογές και όποτε το κάνουν αυτό κάποιο παιχνίδι παίζουν, παιχνίδι όχι καθαρό. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το κόμμα Αβραμόπουλου, που του έδιναν οι εταιρείες 15% και 20% και δεν κατέβηκε ποτέ στις εκλογές;

 Είναι πρόβλημα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων; Ναι είναι! Γιατί επηρεάζουν ένα 30% τουλάχιστον του συνόλου των ψηφοφόρων που ούτε ξέρουν τι ψηφίζουν και γιατί το ψηφίζουν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...