Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Η διπλωματία των σεισμών είναι πάλι εδώ! Όταν τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα…




Το 1930 ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρότεινε για νόμπελ ειρήνης τον σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ! Για να είμαι δίκαιος, στην γραμμή της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και ο Ιωάννης Μεταξάς δυστυχώς. Μια λάθος πολιτική ενός ολόκληρου αιώνα! Γιατί μετά από αυτά ακολούθησε εκ μέρους της Τουρκίας ο ξεριζωμός του Ελληνισμού από Κωνσταντινούπολη και το πογκρόμ του 1955 και η κορύφωση βέβαια ήταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. 


Τις περασμένες δεκαετίες είχαμε την διπλωματία των σεισμών για πρώτη φορά και που οδήγησε αυτή; Στον Ερντογάν και στις απειλές του για κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας… Και τώρα βλέπουμε να παίζεται το ίδιο παραμύθι. Όχι, δεν είμαστε απάνθρωποι και λυπάμαι και εγώ ειλικρινά για τις ψυχές που χάθηκαν από την μεγάλη φυσική καταστροφή, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία ότι η Τουρκία αποτελεί μια μεγάλη απειλή για την Ελλάδα, την οποία θέλει να κάνει πάλι επαρχία της! Για τον λόγο αυτό και η προπαγάνδα των καναλιών των τελευταίων ημερών είναι βαθιά αντεθνική και επικίνδυνη. Αφοπλίζει ηθικά τον λαό μας. Έχουν λόγο όμως που τα κάνουν αυτά οι “νταβατζήδες” γιατί κάνουν “μπίζνες” με την Τουρκία και οι “μπίζνες” γι’ αυτούς είναι πάνω από την Πατρίδα. Και μέσα σε αυτό το κλίμα βαδίζουμε προς τας εκλογάς.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...