Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ βλάπτει σοβαρά την “δημοκρατία”…

 




“Ποιός είναι αλήθεια ελεύθερος

και ποιος φυλακισμένος; 

Αυτός που χειροπέδες φόρεσε

δίνοντας μάχη για Ιδέες και ελευθερία

ή όσοι μόνοι τους εφόρεσαν δεσμά 

για  μία κάλπικη δημοκρατία;”


Ν.Γ.Μ.


“Αν είμαστε ζωντανό Γένος, δεν θα κολλήσουμε στο πολιτικό σύστημα που μας κάθισαν. Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστια, δεν είναι η ζωή μας. Ή θα μας πεθάνη ή θα ψοφήση, τέλος πάντων αυτή.”


ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 




Γνωστός ο νόμος, τον οποίον πέρασε στην βουλή η Νέα Δημοκρατία, όχι λένε για να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή, που έλαβε μέρος τα τελευταία δέκα χρόνια με επιτυχία σε δεκάδες εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό όσο και περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο, αλλά για να αποκλειστεί ένα κόμμα, το οποίο δεν έλαβε ποτέ μέρος σε εκλογές σε οποιοδήποτε επίπεδο! Έτσι θέλουν τα ΜΜΕ να πιστεύει ο λαός, έτσι θέλουν οι “νταβατζήδες”, έτσι θέλουν και τα “τσιράκια” τους των εταιρειών δημοσκοπήσεων… τα οποία “τσιράκια” θυμίζω το όργιο της παραπληροφόρησης εις βάρος του λαού, στο δημοψήφισμα, που ξεπούλησε ο Τσίπρας, με το όχι των Ελλήνων, που το έκανε ναι των ραγιάδων και των δούλων στους Φράγκους τοκογλύφους. Αυτές, λοιπόν, οι περίφημες εταιρείες, οι “έγκυρες”, είχαν εξαφανίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πρώτη φορά της έδωσαν ποσοστό και μάλιστα κάτω από 4% δύο μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012 όταν πήρε 7%! Εμείς γνωρίζαμε μέσα από τις ίδιες τις εταιρείες ότι είχαμε ποσοστό εισόδου στη βουλή από τις αρχές του ’11, αλλά αυτές δεν το δημοσιοποιούσαν για να επηρεάσουν τον λαό εις βάρος μας. Ασκούσαν εναντίον μας συνωμοσία σιωπής μήπως και αποφύγει το σύστημα αυτό που ερχόταν, μία δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Τώρα γιατί κάνουν για άλλους άλλα, αυτό ας το κρίνει ο καθείς και ας πράξει ό,τι θέλει, αφού το τελευταίο πράγμα που έσωσε ποτέ αυτή τη χώρα ήταν οι ψήφοι…


Και εάν υπάρχει ακόμη και η παραμικρή αμφιβολία για το ποιον στοχεύει ακριβώς το νομοσχέδιο αυτό, ας προσέξουν το σημείο εκείνο το οποίο αναφέρεται και το τόνισαν και σε άρθρα τους και οι υπουργοί Γεραπετρίτης και Βορίδης ότι ο Άρειος Πάγος πρέπει να κρίνει ποιοι διατέλεσαν πρόεδροι στα κόμματα που πρέπει να κριθούν εάν μπορούν να συμμετάσχουν στον Άρειο Πάγο. Γιατί δεν λένε ποιοι και δεν λένε ποιος, αφού ένας και μόνον, εγώ διατέλεσα πρόεδρος και καταδικάστηκα για “εγκληματική οργάνωση” πρωτοδίκως! Εκτός εάν αναφέρονται στον Ζαχαριάδη οπότε μπορούν άνετα να βγάλουν εκτός νόμου το ΚΚΕ, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο. 


Με τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σώσει  την δημοκρατία το “συνταγματικό τόξο”



Σαν απλός πολίτης, λοιπόν, χωρίς πολιτικά δικαιώματα, σύμφωνα με νόμο, που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και συμφωνεί σε αυτό το σύνολο των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου”, καταγγέλλω τα κόμματα του κοινοβουλίου για την βαθιά αντεθνική απόφασή τους να αποφασίσουν με νόμο την δίωξη του εθνικισμού στην Ελλάδα γιατί αυτό αποτελεί η απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές όσων κατηγορήθηκαν και ακόμη δεν έχουν τελεσίδικα καταδικαστεί για την συμμετοχή τους στο ακόμη κόμμα, σύμφωνα με τον νόμο και τα μητρώα του Αρείου Πάγου, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι “εγκληματικής οργανώσεως” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Η απαγόρευση αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη γιατί με καταδίκασαν, γιατί είμαι στην φυλακή πολιτικά διωκόμενος χωρίς αμφιβολία! Είναι βέβαιο ότι η απόφαση αυτή είναι ένα κυνήγι Ιδεών, είναι μία ποινικοποίηση της Ιδεολογίας και στο σημείο αυτό θέλω να καταγγείλω την υποκρισία των ορφανών του Μαρξ, που θέλουν τον νόμο της Ν.Δ. πιο ξεκάθαρο έτσι ώστε να μην αγγίξει ποτέ αυτούς που χωρίς να το κρύβουν επιδιώκουν την κατάλυση του πολιτεύματος και την επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου, αλλά και μικρότερων κομμάτων της αριστεράς, που χειροκροτούν αυτούς οι οποίοι από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν αφήσει πίσω τους περισσότερους από 50 νεκρούς. Και τι να πει κανείς για την δειλία της Νέας Δημοκρατίας, που δίνει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αγγίξει την αριστερά…


Ζούμε στον καιρό της παρακμής, στον καιρό μίας κάλπικης δημοκρατίας και φυσικό είναι να διώκονται και να αποκλείονται από την δημόσια ζωή, την δημόσια ζωή της διαφθοράς και της μίζας, οι μόνοι που αντιστέκονται, οι Εθνικιστές. 



Συνθήκη της Λωζάννης εκατό χρόνια μετά



Πέρα από την μικροπολιτική, τις εκλογές και τους ψήφους, τους ντενεκεδένιους μεσσίες και τους χάρτινους εθνοσωτήρες, υπάρχουν και ζητήματα σοβαρά εθνικά.


Συζήτηση είχαμε “Στρογγυλής τραπέζης” στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής μεταξύ των κομμάτων για τα 100 χρόνια της συνθήκης της Λωζάννης. Και μόνο το γεγονός ότι η κομμουνίστρια Σία Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ ύμνησε την εν λόγω συνθήκη δείχνει πόσο επιβλαβής υπήρξε για το Έθνος μας. Πολλά τα ψέματα που ελέχθησαν και έλειψαν οι μεγάλες αλήθειες. Κανένας δεν είπε και θα μπορούσε να το πει μόνο εάν υπήρχε εκεί εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο οποίος θα αμφισβητούσε το Βενιζελικό κατεστημένο, του πρώτου ψευτοεθνάρχη, αλλά φρόντισαν όλοι μαζί να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή, κανένας δεν είπε ότι η συνθήκη της Λωζάννης είναι πρώτα απ’ όλα άκυρη γιατί αυτός που την υπέγραψε, δηλαδή ο Ελευθέριος Βενιζέλος, είχε επίσημα καταργηθεί πολλές ημέρες πριν και συγκεκριμένα από την 7η Μαΐου του 1923 από εκπρόσωπος της Ελλάδος στις συνομιλίες. Κανένας δεν είπε ότι την συνθήκη δεν την υπέγραψε ο επίσημα διορισμένος από την κυβέρνηση υπουργός Αλεξανδρής, ο οποίος μάλιστα αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων. 


Κανένας δεν είπε ότι με την συνθήκη της Λωζάννης η Ελλάδα προκειμένου, έτσι το δικαιολόγησαν, να μην πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Τουρκία του Κεμάλ, παραχώρησε χωρίς ούτε μία ντουφεκιά την Ανατολική Θράκη, την Ίμβρο και την Τένεδο στην Τουρκία. Κανένας δεν είπε ότι ο διοικητής της στρατιάς της Θράκης Θεόδωρος Πάγκαλος και ο επικεφαλής του πολεμικού μας στόλου Χατζηκυριάκος ήταν έτοιμοι να προελάσουν και να καταλάβουν την Ανατολική Θράκη, αλλά κατόπιν ενεργειών του Βενιζέλου δεν κατέστη αυτό δυνατό! Κανένας δεν είπε ότι ο Κεμάλ δεν διέθετε στρατιωτικές δυνάμεις ούτε στόλο για να εμποδίσει τους Έλληνες και πήρε αμαχητί τα ελληνικά αυτά εδάφη! 


Κανένας δεν είπε ότι ο Στρατηγός Πάγκαλος ως δικτάτωρ πλέον το 1925 ετοίμαζε επίθεση στην Τουρκία για κατάληψη της Ανατολικής Θράκης και είχε έλθει για αυτό σε συμφωνία με την Γιουγκοσλαβία. 


Γιορτάζουν επετείους λέγοντας ψέματα μόνο ψέματα… Αλλά υπάρχει και η πραγματική Ιστορία και κάποιοι Έλληνες την γνωρίζουν.


Αυτήν την πραγματική Ιστορία εκπροσωπούν οι Εθνικιστές και για αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν! Για αυτό δεν πρέπει να έχουν θέση στο πολιτικό παιχνίδι, το οποίο κατευθύνουν οι “νταβατζήδες” με το βρώμικο χρήμα, γι’ αυτό δεν πρέπει να έχουν καν το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές γιατί είναι… “εγκληματίες”! Γιατί ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ βλάπτει σοβαρά την σάπια “δημοκρατία” τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Πολίτης χωρίς πολιτικά δικαιώματα στον καιρό μιας δήθεν δημοκρατίας…

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...