Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Δεν ξεχνούν την Χρυσή Αυγή Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης


  

 

“Και εσύ γνωστέ ή άγνωστε εχθρέ μου
εσύ που με τόσο μίσος με επικρίνεις
και που μιλάς για λάθη τραγικά
εσύ όπου ποτέ σου τίποτε δεν έκανες
για να κριθείς για τα έργα σου αυτά.
Έκανες έστω και μία ώρα φυλακή;…”

 

Σε αυτούς που με κατηγορούν το αφιερώνω Ν.Γ.Μ.

 

enikos.gr 3/12/2012:

“Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής τράβηξαν την προσοχή και του γνωστού μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα ήρθαν πριν από τρεις εβδομάδες συνεργάτες του Σόρος, στελέχη του Open Society Foundation από τις Βρυξέλλες, για την ακρίβεια, οι οποίοι συναντήθηκαν με διαμορφωτές γνώμης και ειδικούς στην πολιτική και στην επικοινωνία … Στις δύο ημέρες που παρέμειναν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν περί τα δέκα ραντεβού. Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή γύρω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής.” 

 

16 Απριλίου 2012, Στο Συνέδριο του Σόρος:

Βαρουφάκης “Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε. Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει.»


Από πριν να μπούμε ακόμη στην βουλή κτύπησαν συναγερμό τα κοράκια και οι γύπες του παγκόσμιου λόμπυ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για του λόγου το αληθές τα παραπάνω αποσπάσματα από δημοσιεύματα του 2012 ακόμη! Την δίωξή μας και την φυλάκισή μας την είχαν αποφασίσει πολύ πριν συμβεί το οτιδήποτε… Εκτός όμως από τις γνωστές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης φιλελεύθερες και μη, στην πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμμετείχαν με ακόμη μεγαλύτερο μάλιστα πάθος, αλλά με πολλή μικρότερη ισχύ οι λεγόμενοι “εθνικόφρονες”, τα ρεμάλια που σιτίζονται από το δημόσιο ταμείο όποια κυβέρνηση και εάν έχει και οι οποίοι τώρα τελευταία παριστάνουν τους εθνοσωτήρες δεξιότερα υποτίθεται της Νέας Δημοκρατίας.

Απόλυτα φυσικό λοιπόν, στο πρόσφατο σκυλοκαυγά στην βουλή να γίνει αναφορά και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αναφορά έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας και βεβαίως και ο μπολσεβίκος Βούτσης και πολλοί άλλοι του “δημοκρατικού τόξου” φιλελεύθεροι ή κομμουνιστές εθνομηδενιστές. Καρφί στο μάτι όλων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 

Από τον Μητσοτάκη στον Τσίπρα

 

Νέα αναφορά του Μητσοτάκη στην Χρυσή Αυγή, την οποία δεν λέει να ξεχάσει, αφού ό,τι και να κάνει με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων με τα έργα και τις ημέρες του καθημερινά φτιάχνει αυτός ο ίδιος νέους Χρυσαυγίτες. Είναι αυτοί όλοι εκείνοι, οι οποίοι βλέπουν ότι με την διεφθαρμένη “δημοκρατία” των ημετέρων, των αχρήστων, που παρουσιάζεται ως “δημοκρατία των αρίστων”, η Πατρίδα πέφτει όλο και πιο χαμηλά και θέλουν ένα όνειρο, ένα όραμα, που μόνο μία Ιδεολογία λαϊκή και Εθνικιστική μπορεί να τους δώσει. Και αυτό το όραμα μπορούν να το δώσουν μόνον άντρες δυνατοί, γυναίκες γενναίες που δεν σέρνονται πίσω από το Σύστημα παρακαλώντας για συγγνώμη και οίκτο…

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το alter ego του εξ αριστερών, ο Αλέξης Τσίπρας. Και τους δυο ενώνει το ΠΑΣΟΚ. Η “επιτυχημένη” εικόνα του δημαγωγού (βλέπε Ανδρέα Παπανδρέου) ή “εκσυγχρονιστού” βλέπε Κώστα Σημίτη… Όλο και περισσότερο προς τα δεξιά πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προς τα αριστερά η Νέα Δημοκρατία! Το τελευταίο μάλιστα νέο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι φήμες οργιάζουν ότι θα πολιτευτεί με την Νέα Δημοκρατία ο άνθρωπος που είχε διορίσει την μισή Αιτωλοακαρνανία στο ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Βερελής.

Ας διαβάσουμε όμως το μήνυμα στο facebook, όπου η Χρυσή Αυγή είναι απαγορευμένη, του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο αναφέρει:

 “Σήμερα, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος και Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, στρέφουμε το βλέμμα σε όλες τις μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας, οι οποίες δυστυχώς δεν τελείωσαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι νοσταλγοί του πιο μεγάλου σκότους φτάνουν από το αμερικανικό Καπιτώλιο μέχρι τους δρόμους της Μπραζίλια και -μέχρι πρότινος- τα έδρανα της ελληνικής βουλής.

Φανατικοί τραμπικοί, μπολσοναριστές, χρυσαυγίτες - αλλάζουν ονόματα αλλά είναι πάντα ίδιοι … Στη συνάντηση που είχαμε λίγο πριν από την ορκωμοσία του, ο Πρόεδρος Λούλα μού είχε πει, προφητικά: «Τελειώσαμε με τον Μπολσονάρο αλλά όχι με τον μπολσοναρισμό».

Αντίστοιχα, στη χώρα μας τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή αλλά όχι με τον χρυσαυγιτισμό …”

 

Αλήθεια πως τέλειωσε ο Τσίπρας με την Χρυσή Αυγή; Επειδή σε μία εκλογική αναμέτρηση πήρε 2,93%; Ξέχασε την εποχή που το κόμμα του έμενε εκτός Βουλής ή έμπαινε στην Βουλή με απλή αναλογική με έναν μόνο βουλευτή, τον Κύρκο, με 1,5%; Αυτοί γιατί δεν τέλειωσαν τότε και τέλειωσε η Χρυσή Αυγή με μία εκλογική αποτυχία;

 

“Πόσο κινδυνεύει η Ν.Δ. από την δεξιά στα δεξιά της;”

 

Αυτόν τον τίτλο είχε άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή της Κυριακής και ανάμεσα στους λόγους για τους οποίους δεν κινδυνεύει η Νέα Δημοκρατία από τα δεξιά στα δεξιά της, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

Υπάρχουν βέβαια και παράμετροι που περιορίζουν τον κίνδυνο για την Ν.Δ. Η έλλειψη π.χ. μιας προσωπικότητας, που θα μπορούσε να συνενώσει διάσπαρτες δυνάμεις είναι εμφανής”

Θέλετε μεγαλύτερη απόδειξη για ποιον λόγο έγινε μία ολόκληρη επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου με πρωτοπόρους κάποιους ρουφιάνους, που παριστάνουν τους ακροδεξιούς και φυσικά τους Ιούδες του Εθνικιστικού Κινήματος; Θέλετε μεγαλύτερη απόδειξη για ποιον λόγο κάποιοι δήθεν χρυσαυγίτες με πολέμησαν και με πολεμούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και τράβηξαν προς άλλες κατευθύνσεις; Σκεφτείτε ποιος και πότε είχε ενώσει τις διάσπαρτες δυνάμεις δεξιά της δεξιάς και έκανε την Νέα Δημοκρατία να τρέμει;

Πέρα από το άρθρο στην “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” έχουμε τις δηλώσεις του γνωστού Θωμά Γεράκη της εταιρείας δημοσκοπήσεων MARC, ο οποίος στην συναφή ερώτηση ποια η δική σας εκτίμηση για αυτό που λέμε δεξιά της δεξιάς στο σύνολο του εκλογικού σώματος απαντά ως εξής:

Ο πολιτικός χώρος “δεξιά της δεξιάς” είναι κατακερματισμένος.”

Και φυσικά δεν ήταν κατακερματισμένος. Κάποιοι φρόντισαν να “κατακερματιστεί” ή τουλάχιστον αυτή η εικόνα να φανεί προς τα έξω! Και αυτοί που φρόντισαν αυτό δεν ήσαν άλλοι από την ίδια την Νέα Δημοκρατία…

 Ας καταλάβουν κάποιοι επιτέλους το έγκλημα κατά του Έθνους που διέπραξαν πολεμώντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πλήττοντας την ενότητά της υπηρετώντας το Σύστημα από αρρωστημένη φιλοδοξία ή ίσως και με το αζημίωτο …

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...