Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Το τεκμήριο της αθωότητος, η “Greek mafia” και η… “εγκληματική οργάνωση” Χρυσή Αυγή!



Όσοι καταδικάστηκαν πρωτόδικα στην δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι να είναι βουλευτές, χάνουν το τεκμήριο της αθωότητος κατά παράβαση του Συντάγματος! Έτσι νομοθέτησε η Νέα Δημοκρατία και συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ… και τα λοιπά κόμματα του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”. 


Πράγματι σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητος, αλλά πρέπει να ισχύει και για την Χρυσή Αυγή και όχι μόνον για όλους τους άλλους. Ένα παράδειγμα πάνω σε αυτό είναι χαρακτηριστικό. Ο Ηλίας Δάβαλος είναι διευθυντής της Ασφαλείας Αττικής, μία θέση ιδιαίτερα σημαντική για την δημόσια τάξη κι όμως ο Ηλίας Δάβαλος είναι κατηγορούμενος στην υπό εξέλιξη δίκη για την αποκαλούμενη “Greek mafia”, σε μία δίκη για μία εγκληματική οργάνωση, που εμπλέκεται σε σωρεία δολοφονιών, διακίνηση μαύρου χρήματος, εκβιασμούς, διαχείριση μπορντέλων, διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, χαρτοπαιχτικές λέσχες και προστασία νυχτερινών κέντρων. Αυτό όμως δεν εμπόδισε στις πρόσφατες κρίσεις την διατήρησή του στην θέση του διευθυντή Ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα δικάζεται…, γιατί έχει, είπαν το τεκμήριο της αθωότητας. 


Είναι προφανές, λοιπόν, ότι στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ έχει καταργηθεί κάθε αρχή του δικαίου και αυτή η ίδια η λογική. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...