Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ο φασίστας, ο κομμουνιστής και ο Κλόουν

 



Με την γνωστή τσιριχτή φωνή του ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική συζήτηση απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζει έντονα και τον κατηγορεί ότι ήταν κομμουνιστής. Και ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντά με στόμφο “Δόξα τω Θεώ, δεν ήμουν φασίστας”. Πράγματι Δόξα τω Θεώ δεν ήταν ποτέ φασίστας ο Νάσος Ηλιόπουλος, σημείωση δική μας! Ο Άδωνις αντεπιτίθεται και αντί να πει με την σειρά του δόξα τω Θεώ δεν ήμουν κομμουνιστής, λέει: “Ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο”! Δεν τα έλεγε αυτά ο Άδωνις όταν ήταν βουλευτής του Καρατζαφέρη και εκδότης των βιβλίων του Κωνσταντίνου Πλεύρη καθώς και του Γεωργαλά εάν δεν κάνουμε λάθος. 


Επειδή όμως “η δημοκρατία ενίκησε” με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και επιστρέψαμε στην “ομαλότητα”, ο Νάσος Ηλιόπουλος αντεπιτίθεται και απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη του λέει: “Είσαι κλόουν”. Μια ωραία ατμόσφαιρα η δημοκρατία τους, που τους την χάλαγε η Χρυσή Αυγή. Και όσο για τα έργα του Ηλιόπουλου, δεν έχει κανείς να πει και τίποτε γιατί απλά δεν έχει κάνει τίποτε. Ας έλθουμε όμως στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες, στην μάχη κατά της ακρίβειας με το περίφημο καλάθι, το φτηνό καλάθι του σούπερ μάρκετ, που υπάρχει μόνο στην φαντασία του. Βγαίνει στις τηλεοράσεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ ακόμη και σε κανάλια που μεταδίδουν Μίκι Μάους, και διαφημίζει συγκεκριμένες μάρκες για την φτήνια τους μόνο που τίποτε δεν ισχύει απ΄ό,τι λέει.  Δεν παραλείπει επί παραδείγματι να διαφημίσει την γνωστή πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος λέγοντας ότι το κιλό το κοτόπουλο Νιτσιάκος πωλείται 2,90 το κιλό, ενώ επωλείτο 5,15 το κιλό! Στην πραγματικότητα την ίδια ημέρα η συγκεκριμένη μάρκα κοτόπουλου επωλείτο στον ελληνικό Σκλαβενίτη με 4,90! Το ίδιο έκανε ο Άδωνις για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος για το αλεύρι, που έλεγε ότι πωλείται 0,70 το κιλό ενώ επωλείτο 0,90 και στον Σκλαβενίτη λιγότερο. 


Ν.Γ.  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...