Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πως και θυμήθηκαν ξαφνικά όλοι την Χρυσή Αυγή;




Γράφω το κείμενο αυτό ως ένας απλός οπαδός, ούτε καν μέλος δεν ξέρω εάν έχω το δικαίωμα να είμαι(!), της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της εξαφανισμένης από φυλλάδες και κανάλια ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που ο Ελληνικός λαός με την πρόθυμη συμβολή των φυλλάδων και των καναλιών πιστεύει ότι δεν υπάρχει πουθενά, ότι δεν έχει πλέον οπαδούς, ότι εξαφανίστηκε, ότι ήταν κάτι σαν ιπτάμενος δίσκος, που είδαν φαντασιόπληκτοι και χάθηκε και πάει… Και όχι μόνο αυτό. Σαν καλοί νταβατζήδες της δημόσιας ζωής συμπεριφερόμενοι στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ωσάν να είναι μία πόρνη στην υπηρεσία τους, βρήκαν και κάτι “καλά” παιδιά και τα έχρισαν και διαδόχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι που στις τελευταίες εκλογές πολεμούσαν με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πριν τις εκλογές λοιπόν, την πολεμούσαν με λύσσα και μετά τις εκλογές έγιναν οι… διάδοχοί της! Μαζί και κάποια άλλα “καλά” παιδιά, που τους συντηρούσε οικονομικά, τους πλήρωνε μέχρι και το ενοίκιο των γραφείων υπουργός της Νέας Δημοκρατίας από την λεγόμενη “ακροδεξιά” προερχόμενος. 


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με δημόσια αναγγελία ανακοίνωσε ότι θα κάνει εκδήλωση στο Μνημείο των Ιμίων. Τελικά η εκδήλωση έγινε στο Πολεμικό Μουσείο μετά από ενέργειες της Αστυνομίας εντελώς παράνομες, αφού επέτρεψε αντισυγκέντρωση στο σημείο που είχε ανακοινώσει την συγκέντρωσή της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 


Αγανάκτηση και οργή από προοδευτικούς και φιλελεύθερους κύκλους για το πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε άδεια για να κάνει την συγκέντρωσή της. Αγνοούν φαίνεται ότι η ελευθερία του συναθροίζεστε προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά το πιο γελοίο είναι γιατί δεν ρωτούν εάν είχαν άδεια αυτοί που έκαναν την αντισυγκέντρωση. Σύμφωνα λοιπόν με την λογική τους για να κάνεις μία νόμιμη συγκέντρωση χρειάζεται οπωσδήποτε άδεια, για να κάνεις μία παράνομη αντισυγκέντρωση δεν χρειάζεται! 


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, μάλιστα, όπου εκφράστηκε η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την οποία δεν παρουσίασαν τα κανάλια, ο κολλητός του Τζωρτζ Παπανδρέου, Γερουλάνος, ένα παιδί της υψηλής κοινωνίας με άμεσες διασυνδέσεις με τα Ανάκτορα, που τώρα είναι σοσιαλιστής είπε ότι εάν το ήξερε δεν θα επέτρεπε αυτός στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κάνει συγκέντρωση! Σερίφης ο Γερουλάνος λοιπόν… Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί όταν επί δέκα χρόνια έκανε συγκεντρώσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τι δέκα επί είκοσι, που ήταν ο Γερουλάνος, γιατί δεν εμπόδισε ούτε μία; Έτσι γίνεται πάντα. Όταν τα κοράκια μυριστούν ψοφίμι ορμούν. Στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως, την οποία θεωρούν πολιτικό ψοφίμι, κάνουν λάθος και αυτό απεδείχθη από την αμηχανία της κεντρικής παρουσιάστριας του MEGA, μίας βαμμένης ξανθιάς μπολσεβίκας (ντρέπεστε για το σκούρο χρώμα των μαλλιών σας κυρία μου;), μίας μπολσεβίκας που πληρώνεται από έναν… εφοπλιστή(!), η οποία μίλησε για 50 Χρυσαυγίτες και την ίδια ώρα έδειχνε πλάνα με εκατοντάδες Χρυσαυγίτες! Μάλιστα, η ίδια ιστοσελίδα των αντιφασιστών που έκαναν την αντισυγκέντρωση έγραψε για 150 Χρυσαυγίτες. Τι σημασία όμως έχουν οι αριθμοί; Και ένας Χρυσαυγίτης να υπάρχει φαίνεται πως έχουν πρόβλημα…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...