Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Γερμανία ένα κράτος στην υπηρεσία των ΗΠΑ



Βγήκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Γερμανίας Σόλτς και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να στείλει άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία και απαγόρευσε στις χώρες που έχουν προμηθευτεί από αυτήν αυτού του τύπου τα άρματα να τα στείλουν στην Ουκρανία. Ο μεγάλος αμερικανός φίλος όμως, άλλα θέλει… και αυτά που θέλει τα κάνει η Γερμανία θέλει δεν θέλει! 


Έτσι ίσα-ίσα για να σπάσει τον “τσαμπουκά” της Γερμανίας η Ουάσιγκτον διέταξε και το Βερολίνο στέλνει στην Ουκρανία 14 τεθωρακισμένα Leopard. Αυτό δείχνει δύο πράγματα α) ότι είναι προσχηματική κατ’ ουσίαν η ενέργεια της Γερμανίας, γιατί σίγουρα με 14 Leopard δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα περίπου δέκα χιλιάδες τανκς της Ρωσσίας! Επιπλέον, η Γερμανία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κράτος γεωπολιτικά υπόδουλο στις ΗΠΑ, αφού όντας μεγάλη οικονομική δύναμη διαθέτει έναν από τους μικρότερους στρατούς της Ευρώπης! Την στιγμή που έχει σχεδόν δεκαπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα, έχει μικρότερο στρατό.


Ο Ζελένσκι όμως δεν σταματάει εδώ. Μετά την απαίτησή του να του στείλουν τανκς προχωρεί και ζητάει να τον προμηθεύσουν οι χώρες της Δύσεως και με αεροπλάνα F16. Θέλει οπωσδήποτε την κλιμάκωση του πολέμου με κάθε τρόπο.


Το τι συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία και ποιοι την κυβερνούν υπό την ηγεσία του Ζελένσκι φάνηκε από τις πρόσφατες απομακρύνσεις στην κυβέρνησή του για λόγους διαφθοράς. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κυβερνήσεως της Ουκρανίας απομακρύνθηκαν ο υφυπουργός υποδομών Ροζίνσκι, που έβαλε στην τσέπη του 400 χιλιάδες δολάρια που είχε πάρει για εξοπλισμό θέρμανσης, ενώ σοβαρές καταγγελίες υπάρχουν σχετικά με τα τρόφιμα του στρατού, που ανάγκασαν σε παραίτηση τον υφυπουργό άμυνας.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...