Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Μία κηδεία και ένα προτεκτοράτο



 

Κανένας δεν είναι με την Χρυσή Αυγή και με κανέναν δεν είναι η Χρυσή Αυγή 

 

“Διά να είναι η Φυλή εις το χάλι που είναι, φανερόν ότι οι τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ.” 

 

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Η Χρυσή Αυγή ουδέποτε δήλωσε κόμμα βασιλικών ή αντί βασιλικών, τιμά όμως την Ελληνική Ιστορία και για τον λόγο αυτό θεωρεί πολιτικάντικη και εντελώς χυδαία την στάση της κυβερνήσεως της Ν.Δ. στα σχετικά με όσα έγιναν στην κηδεία του Βασιλέως Κωνσταντίνου, ο οποίος εδικαιούτο κηδεία με τιμές Αρχηγού κράτους γιατί υπήρξε Αρχηγός Κράτους. Πόσο μάλλον όταν έχουν αποδοθεί τιμές σε άτομα αμφιβόλου εθνικής και ηθικής υποστάσεως…  Και τι να πει κανείς για τους βασιλικούς τάφους, οι οποίοι ήσαν σκουπιδότοπος μέχρι να αποφασίσει η κυβέρνηση λόγω του θανάτου του Βασιλέα Κωνσταντίνου να τους καθαρίσει για να μην εξευτελιστεί! Η Νέα Δημοκρατία, την οποία δουλικά ακολουθούν οι βασιλόφρονες αυτής της χώρας, οι περισσότεροι φυσικά όχι όλοι, έπαιξε τον ρόλο του πονηρού Καραγκιόζη παριστάνοντας και την αντιβασιλική και την βασιλική παράταξη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους τιποτόφρονες να τους ψηφίσουν και στους δήθεν βασιλικούς και στους δήθεν αντιβασιλικούς. Μη ξεχνάτε όσοι μιλήσατε ή γράψατε για πολιτικό κόστος για τις απρέπειες της Ν.Δ. ότι οι ίδιοι οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του Βασιλέως, ψήφιζαν και υπέρ του Καραμανλή που τον έδιωξε. Όχι δεν ήταν σχιζοφρενείς, απλά το συμφέρον τους κοιτάζανε κατά περίσταση… Έτσι λοιπόν ας μη παίρνουν στα σοβαρά το γιουχάρισμα της Μενδώνη στην Μητρόπολη. Άλλοι πάλι με αφορμή την κηδεία αναζήτησαν απεγνωσμένα πολιτικό ρόλο. Φαίνεται πως ένα ίδρυμα δεν τους είναι αρκετό… Τι κι αν ήταν χαϊδεμένα παιδιά του Καραμανλή, που τους έκανε επαγγελματίες βουλευτές χωρίς να κάνουν άλλη δουλειά στην ζωή τους; Αυτά είναι λεπτομέρειες… Τώρα παίξαν τον ρόλο του βασιλικού… Θα μπορούσαν ακόμη και το καπέλο του Μεγάλου Ναπολέοντα να φορέσουν για να δηλώσουν ότι είναι πολιτικά ζωντανοί, αλλά ό,τι και να κάνουν δεν είναι!

 

Βρωμάνε και ζέχνουν εκλογές 

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν είναι δεδομένο ότι έρχονται εκλογές. Όχι απλώς μύρισαν εκλογές, αλλά βρωμάνε και ζέχνουν ως συνήθως… Έτσι, λοιπόν, λαβαίνοντας την ευκαιρία από το γεγονός ότι στην ψευτοδημοκρατία τους βρίσκεται υπό διωγμόν το κόμμα που ήταν επί πέντε χρόνια το τρίτο κόμμα της Βουλής, έχοντας την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, πολλοί ελεύθεροι και ωραίοι από το Σύστημα, που φιλοδοξούν κατεχόμενοι από το σύνδρομο “Ιζνογκουντ” να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη, σπεύδουν δεξιά και αριστερά και διαδίδουν παραμύθια ότι δήθεν υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή και το ακόμη χειρότερο ότι δήθεν τους υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για κοινούς πολιτικούς απατεώνες. Και οι χειρότεροι από όλους είναι αυτοί, οι οποίοι αφού πολέμησαν ή πούλησαν την Χρυσή Αυγή, τώρα θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι επειδή βρέθηκαν στην Χρυσή Αυγή είναι δήθεν αυτοί η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή που οι ίδιοι την πούλησαν στην πιο κρίσιμη στιγμή και είναι όλοι αυτοί που αγοράστηκαν και μάλιστα φτηνά στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 συμπαρασύροντας δυστυχώς μαζί τους και πολλούς καλούς Έλληνες πατριώτες.

 

Εκφράζω την άποψη αυτή χωρίς να έχω την οποιαδήποτε δικαιοδοσία και θέση στο κόμμα που εγώ ο ίδιος ίδρυσα σύμφωνα με νόμο τον οποίο κατέθεσε στην βουλή ο διάδοχός μου στην Νεολαία ΕΠΕΝ, Μάκης Βορίδης. Νόμο φανερά αντισυνταγματικό, αφού με αφορά φωτογραφικά, γιατί εάν φοβούνται κάτι δεν είναι τίποτε άλλο από το συνδεδεμένο με το όνομά μου “brand name” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το οποίο υπήρξε πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή για δεκαετίες και την σημασία που έχουν τα ονόματα και τα πρόσωπα στην ελληνική πολιτική ζωή όλοι την γνωρίζουμε. Τίποτε δεν έχει τελειώσει για τον Εθνικισμό και την Χρυσή Αυγή. Τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν. Γρήγορα οι Έλληνες θα καταλάβουν ότι είναι πλέον χωρίς τον εθνικό τους πλούτο, ο οποίος έχει ξεπουληθεί στους ξένους, θα καταλάβουν ότι σαν Έθνος τελειώνουν δημογραφικά, θα καταλάβουν πόσο άθλια είναι η πλουτοκρατία που λεηλατεί αυτήν την χώρα εδώ και δεκαετίες και τότε θα θυμηθούν και πάλι τον Εθνικισμό, τον αληθινό εθνικισμό που δεν μπορεί παρά να είναι λαϊκός κι αντικαπιταλιστικός και βεβαίως ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει αποθέσει τις ελπίδες της για επιβίωση σε μία Ευρώπη που και αυτή τελειώνει, στους Φράγκους, που κατέστρεψαν κατ’ ουσίαν την Ελληνική Αυτοκρατορία στα 1204. Και τότε όταν θα σημάνει ο συναγερμός για την καταστροφή που έρχεται, θα θυμηθούν αυτό που υπήρξε εθνικισμός στην Ελλάδα, δηλαδή την Χρυσή Αυγή. Και η Χρυσή Αυγή να είναι βέβαιοι εχθροί και φίλοι ότι θα είναι παρούσα.

 

Τι ήταν η Χρυσή Αυγή τι δεν είναι όλοι οι άλλοι

 

Γιατί στο στόχαστρο η Χρυσή Αυγή, γιατί εγώ; Γιατί μία ολόκληρη επιχείρηση ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ εναντίον μου και με πολλούς Ιούδες και μέσα από την Χρυσή Αυγή; Γιατί τόση λάσπη εις βάρος μου, ότι δήθεν έχω κάνει υπόγεια συμφωνία να μην πάω φυλακή, ότι είμαι πλούσιος κι άλλα πολλά που διαψεύστηκαν πανηγυρικά; Γιατί ήμασταν οι μόνοι οι οποίοι πολεμήσαμε το Σύστημα. Βρεθήκαμε δημόσια ενάντια στα λεγόμενα gay pride όταν αυτά ξεκίνησαν. Γιατί ήμασταν οι μόνοι που εκφράσαμε γνήσια αυτά που πίστευε ένας ολόκληρος λαός. Όλοι οι άλλοι που εμφανίζονται δια απάτης σαν… “αντικαταστάτες” και τους χρήζουν και “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής το γνωστό συγκρότημα (το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ, MEGA) όχι μόνον δεν πολεμούν το Σύστημα, αλλά αποτελούν το ανάχωμα του Συστήματος ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν για να μην υπάρξει και πάλι η Χρυσή Αυγή μόνο για αυτό. Είναι όμως κωμικό ότι την ίδια ώρα που αυτοί αποκηρύσσουν το ίδιο το παρελθόν τους και την Χρυσή Αυγή κι έχουν μαζέψει γύρω τους όλους τους εχθρούς της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και έναν δια της Χρυσής Αυγής επώνυμο (που αλλιώς δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του) “κύριο” που έκανε δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής μία εβδομάδα πριν τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, την ίδια ώρα που αρνούνται την Χρυσή Αυγή το Σύστημα τους χρήζει διαδόχους της Χρυσής Αυγής μήπως και πάρουνε κανέναν ψήφο!

 

Αυτό που “ήταν” η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι οι καιροσκόποι και οι λαθρεπιβάτες κάθε σημαίας ευκαιρίας. Αυτό ας το καταλάβουν οι Εθνικιστές και ας μάθουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι με την Χρυσή Αυγή και με κανέναν άλλον.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...