Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Κανένας δεν είναι με την Χρυσή Αυγή και με κανέναν δεν είναι η Χρυσή Αυγή

 
Μην πιστεύετε τους πολιτικούς απατεώνες και ψεύτες


Έρχονται εκλογές. Όχι απλώς μύρισαν εκλογές, αλλά βρωμάνε και ζέχνουν ως συνήθως… Έτσι, λοιπόν, λαβαίνοντας την ευκαιρία από το γεγονός ότι στην ψευτοδημοκρατία τους βρίσκεται υπό διωγμόν το κόμμα που ήταν επί πέντε χρόνια το τρίτο κόμμα της Βουλής, έχοντας την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, πολλοί ελεύθεροι και ωραίοι από το Σύστημα, που φιλοδοξούν κατεχόμενοι από το σύνδρομο “Ιζνογκουντ” να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη, σπεύδουν δεξιά και αριστερά και διαδίδουν παραμύθια ότι δήθεν υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή και το ακόμη χειρότερο ότι δήθεν τους υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για κοινούς πολιτικούς απατεώνες. Και οι χειρότεροι από όλους είναι αυτοί, οι οποίοι αφού πολέμησαν ή πούλησαν την Χρυσή Αυγή, τώρα θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι επειδή βρέθηκαν στην Χρυσή Αυγή είναι δήθεν αυτοί η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή που οι ίδιοι την πούλησαν στην πιο κρίσιμη στιγμή και είναι όλοι αυτοί που αγοράστηκαν και μάλιστα φτηνά στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 συμπαρασύροντας δυστυχώς μαζί τους και πολλούς καλούς Έλληνες πατριώτες. 


Εκφράζω την άποψη αυτή χωρίς να έχω την οποιαδήποτε δικαιοδοσία και θέση στο κόμμα που εγώ ο ίδιος ίδρυσα σύμφωνα με νόμο τον οποίο κατέθεσε στην βουλή ο διάδοχός μου στην Νεολαία ΕΠΕΝ, Μάκης Βορίδης. Νόμο φανερά αντισυνταγματικό, αφού με αφορά φωτογραφικά, γιατί εάν φοβούνται κάτι εν είναι τίποτε άλλο από το συνδεδεμένο με το όνομά μου “brand name” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το οποίο υπήρξε πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή για δεκαετίες και την σημασία που έχουν τα ονόματα και τα πρόσωπα στην ελληνική πολιτική ζωή όλοι την γνωρίζουμε. Τίποτε δεν έχει τελειώσει για τον Εθνικισμό και την Χρυσή Αυγή. Τα παραμύθια για αγρίους όταν μάλιστα τα διηγούνται με φωνή χοντρή από τα τσιγάρα οικοδόμοι μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες με βαρύ μακιγιάζ, δεν θα περάσουν για πολύ. Τα προβλήματα παραμένουν. Γρήγορα οι Έλληνες θα καταλάβουν ότι είναι πλέον χωρίς τον εθνικό τους πλούτο, ο οποίος έχει ξεπουληθεί στους ξένους, θα καταλάβουν ότι σαν Έθνος τελειώνουν δημογραφικά, θα καταλάβουν πόσο άθλια είναι η πλουτοκρατία που λεηλατεί αυτήν την χώρα εδώ και δεκαετίες και τότε θα θυμηθούν και πάλι τον Εθνικισμό, τον αληθινό εθνικισμό που δεν μπορεί παρά να είναι λαϊκός κι αντικαπιταλιστικός και βεβαίως ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει αποθέσει τις ελπίδες της για επιβίωση σε μία Ευρώπη που και αυτή τελειώνει, στους Φράγκους, που κατέστρεψαν κατ’ ουσίαν την Ελληνική Αυτοκρατορία στα 1204. Και τότε όταν θα σημάνει ο συναγερμός για την καταστροφή που έρχεται, θα θυμηθούν αυτό που υπήρξε εθνικισμός στην Ελλάδα, δηλαδή την Χρυσή Αυγή. Και η Χρυσή Αυγή να είναι βέβαιοι εχθροί και φίλοι ότι θα είναι παρούσα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...