Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Στα ψιλά τα περί σκανδάλων. Με δυνατή Χρυσή Αυγή η ‘κονόμα θα κοβότανε…




Δεν είναι μόνο η υπόθεση Καϊλή με τις μαύρες σακούλες που πλήττει το πολιτικό σύστημα, ούτε όσα βγαίνουν εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για ένα καθεστώς βαθιά διεφθαρμένο εδώ και πολλές δεκαετίες. Όσο για την υπόθεση Καϊλή, το λόμπινγκ που γίνεται με τους ευρωβουλευτές, το οποίο βεβαίως και δεν αφορά τόσο μεγάλα ποσά όσο αυτά της Καϊλή, αγγίζει πολλούς Έλληνες ευρωβουλευτές από όλους τους πολιτικούς χώρους που έχουν πάρει τα δωράκια τους για ψηφοφορίες και πολλές καρδούλες τρέμουν εις τας Βρυξέλλας όπως και για κάτι διορισμούς μαϊμού που έχουν κάνει, που είναι παράνομοι και θεωρούνται απάτη. Και ο Εισαγγελέας που προφυλάκισε την Καϊλή επί του προκειμένου δεν πρόκειται να είναι αδιάφορος όσο και να φωνάζουν “νο Κορωπί”, οι Έλληνες ευρωβουλευτές που κάποιοι από αυτούς ξεκίνησαν από κόμματα με Ιδέες και κατάντησαν ξεφτίλες… για το χρήμα! 


Το περίεργο είναι ότι τα ΜΜΕ της Ελλάδος, ποιας Ελλάδος; αυτού του άθλιου προτεκτοράτου της διαφθοράς, κουκουλώνουν τα σκάνδαλα και γιατί όχι αφού από αυτό το βρώμικο χρήμα και αυτά πληρώνονται! Σε ένα ήταν σύμφωνοι όλοι του “δημοκρατικού τόξου” με τα ΜΜΕ στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής γιατί γνωρίζανε πολύ καλά ότι με δυνατή Χρυσή Αυγή η ‘κονόμα θα κοβότανε. 


Ν.Γ.Μιχαλολιάκος Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...