Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

24 τρισεκατομμύρια ευρώ ο λογαριασμός του κορωνοϊού


Το είχαμε γράψει και το ξαναγράφουμε ο κορωνοϊός ασφαλώς και υπάρχει, αλλά δεν έχουμε πανδημία, αλλά επιδημία. Έχουμε όμως ταυτόχρονα και βιολογική τρομοκρατία από τα ΜΜΕ με σκοπό που δεν άργησε να φανεί. Ο κορωνοϊός ήταν η αφορμή και όχι η αιτία, η αιτία είναι ότι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και το πιο πιθανόν είναι ότι θα σπάσουν και πάλι τα μούτρα τους και μέσα στο χρόνο θα καταρρεύσει το απάνθρωπο καπιταλιστικό σύστημα. 


Από τότε που άρχισε η ιστορία του κορωνοϊού κέρδισαν 24 τρισεκατομμύρια ευρώ, που ισοδυναμεί με το 63% όλου του πλούτου που παρήχθη στον κόσμο από την αρχή της πανδημίας μέχρι το τέλος του 2021, το 1% των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι όλη αυτή η ιστορία με τις καραντίνες, με την απαγόρευση της διακίνησης των προϊόντων και τον έλεγχο του εμπορίου είχε έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μία ξέφρενη επίθεση των ανθρώπων της ολιγαρχίας του πλούτου, που κρατούν στα χέρια τους το χρήμα. Ανάμεσά τους υπάρχουν και άνθρωποι που διαθέτουν μυαλό και είναι χαρακτηριστικό ότι 205 εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι συνυπέγραψαν επιστολή με αφορμή το οικονομικό φόρουμ στο Νταβός, με την οποία ζητούν από τα κράτη να αυξήσουν την φορολογία του μεγάλου πλούτου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κοινωνικές κρίσεις που αναμένονται σε πολλές χώρες του κόσμου. 


Όλα αυτά τα σοβαρά θέματα δεν απασχολούν την μίζερη νεοελληνική πραγματικότητα του Μητσοτάκη, του Τσίπρα και της Παγώνη, που συνεχίζουν τα παραμύθια τους και δεν βλέπουν τι γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο!   


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...