Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Μία “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης

 



Την Ελλάδα δεν κυβερνάει ο κομμουνισμός, αλλά την κυβερνάνε οι κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές, που είναι παντού! Σαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., σαν το πανίσχυρο ΚΚΕ που παρεμβαίνει στα πάντα, σαν Αξιωματικοί, σαν Δικαστές ακόμη και σαν… καπιταλιστές. Το βλέπουμε αυτό καθημερινά στα ΜΜΕ και κυρίως στην κρατική τηλεόραση, όπου γίνεται ξεδιάντροπη κομμουνιστική προπαγάνδα. 


Αυτήν την τυραννία του μπολσεβικισμού την πολέμησα με συνέπεια επί δεκαετίες και ο αγώνας μου βρήκε ανταπόκριση από ένα σεβαστό τμήμα του λαού την δεκαετία του 2010. Όμως κανένα θαύμα δεν κρατάει για πολύ… Δυστυχώς ο λαός μας δεν ήταν ικανός και δυνατός για να κάνει ένα θαρραλέο βήμα εμπρός και κουράστηκε γρήγορα από την ορμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από κοντά και οι γραφικότητες κάποιων που ήθελαν να γίνουν διάσημοι και πράγματι έγιναν γιατί το τέρας που τρέφεται με παράξενες εικόνες και λέγεται τηλεόραση, τους έκανε από κομπάρσους πρωταγωνιστές.  


Αυτό το είδα καθαρά πριν τις εκλογές του 2019, στις οποίες παρ’ όλα αυτά σχεδόν 200.000 Έλληνες έμειναν στο πλευρό μου και τους τιμώ ξεχωριστά και δεν ξεχνώ την υπερήφανη στάση τους. Είμαι και θα είμαι πάντοτε δίπλα τους, δίπλα σε όλους αυτούς, που αντέξανε την κάθε Κίρκη του Συστήματος, τα ψέματα και τις απάτες των προδοτών και των λιποτακτών, δίπλα σε όλους αυτούς, που αντέχουν ακόμη και θα είναι έτοιμοι την μεγάλη ώρα της επιστροφής μαζί με την νέα γενιά που έρχεται, η οποία σίγουρα θα είναι πιο αποφασισμένη και προετοιμασμένη για τα ύπουλα κτυπήματα εναντίον μας, που έφθασαν στο σημείο να είμαι σήμερα σχεδόν 4 χρόνια φυλακή χωρίς αιτία και νόμο άδικα.


Το Σύστημα προσπάθησε με κάθε τρόπο για να τελειώσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να στήσει μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου λέγοντας τα πιο απίθανα πράγματα όπως ότι είμαι ο πιο πλούσιος πολιτικός! Όπως ότι είμαι αποτυχημένος… ενώ εγώ οδήγησα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή. Και όλα αυτά γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν κτυπάς τον ιδρυτή ενός Κινήματος, κτυπάς το ίδιο το Κίνημα. Αυτό δεν το κατάλαβαν και κάποιοι μωροφιλόδοξοι προδότες που πίστευαν ότι υπάρχει μέλλον γι’ αυτούς πολιτικό χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...