Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Καλά Χριστούγεννα σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες



Εύχομαι, όντας φυλακισμένος από ένα αντεθνικό καθεστώς με μία άδικη απόφαση φυλακισμένος για τις Ιδέες μου και με τεκμήρια ομιλίες και άρθρα μου (!), εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Χαρά και Αγάπη οικογενειακή σε όλους τους πραγματικά Έλληνες και τις Ελληνίδες αυτής της χώρας! 


Γινόμαστε όλο και περισσότερο Αμερική και έτσι έλειψαν από τα πολυκαταστήματα, αλλά και από τις κάρτες τις εορταστικές οι ευχές “Καλά Χριστούγεννα”, τις οποίες έχουν αντικαταστήσει με το “Καλές Γιορτές”! Μάλιστα, σε πολυτελές εμπορικό κέντρο δεν έλειψαν και ευχές για τον… Σατανά(!) τις Άγιες αυτές ημέρες.


Η αρχή έγινε από την Αμερική όπου το "Merry Christmas" αντικαταστάθηκε από το “Happy Holidays” και σε μερικά καταστήματα από το "Happy Hannukha". Mοναδική εξαίρεση τα χρόνια του Τραμπ, όπου επανήλθε το "Merry Christmas" και ήταν αυτός ένας από τους λόγους για τους οποίους πολεμήθηκε τόσο σκληρά από το γνωστό λόμπυ, που απαίτησε και επέτυχε την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής, ο Ντόναλντ Τραμπ.


Εύχομαι Υγεία και Ευτυχία, να γίνει ένα θαύμα και να αλλάξουν όλα σε αυτή την Πατρίδα, να φύγουν για πάντα οι “καλικάτζαροι", που κυβερνούν και κρατούν υπόδουλο τον λαό μας.


Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου ελεύθεροι.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΜΗΝΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ 44ος

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...