Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ




Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ “ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”;


Εκλογές μυρίσανε, πολιτικοί ιδρύουν ιδρύματα, πολιτευτές βαφτίζουν παιδιά και επίδοξοι πρωθυπουργοί κάνουν περιοδείες και μέσα σε όλους αυτούς σαν απαραίτητο ντεκόρ κάθε λογής εθνοσωτήρες και μεσσίες. Άλλοι με γεωτρύπανα που θα βγάλουν πετρέλαιο, άλλοι με πυραύλους που θα τους εκτοξεύσουν και θα διαλύσουν τους πάντες, άλλοι θα μοιράσουν χρήμα και άλλοι θέσεις, αξιώματα και βουλευτικές έδρες…


Μόνιμη επωδός όλων αυτών το ανάθεμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δήθεν τους αμαύρωσε την εικόνα! Μόνο που για να αμαυρώσεις την εικόνα κάποιου θα έπρεπε προηγουμένως να έχει εικόνα και αυτοί εικόνα δεν είχαν! Άλλοι προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία, που σαν κακή μητριά τους έδιωξε από την αγκαλιά της και περιφέρονται σαν ορφανά, θυμίζοντάς μας τον Βασιλάκη Καΐλα στον ρόλο του λουστράκου σε παλιά ασπρόμαυρη ελληνική ταινία. Αυτά τα αποπαίδια λοιπόν, της αχάριστης ψευτοδεξιάς, ζητούν αποκατάσταση και απαιτούν αυτήν από τον ψήφο του λαού. Άλλοι ήταν στο ΠΑΣΟΚ, άλλοι στην αριστερά και άλλοι δυστυχώς ήταν και στην Χρυσή Αυγή. Ήταν όμως, ευτυχώς δεν είναι. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν ισχυρίζονται ότι παραμένουν στην Χρυσή Αυγή γιατί αυτό θα ήταν βεβαίως πέρα για πέρα ψέμα. Έχουν αρνηθεί τα πάντα. Πέρασε ο καιρός, που ρητόρευαν για τους προαιώνιους εχθρούς του ελληνισμού, σε ιστολόγια, εφημερίδες ακόμη και μέσα στην βουλή. Τώρα το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το διαδίκτυο με την ευγενική χορηγία του Συστήματος, που τους δίνει βήμα, ενώ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει απαγόρευση… Στον προσωπικό μου λογαριασμό στο τουίτερ, εάν μπει κανείς, θα δει το μήνυμα για μόνιμη απαγόρευση λόγω… ρητορικής μίσους! Όπου ρητορική μίσους για αυτούς είναι ότι δεν τους προσκύνησα. Αντίθετα για άλλους οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα σκυλιά δεμένα κι υπάρχουν και βλάκες πρόθυμοι ή αθώοι και αφελείς ίσως που δεν αντιλαμβάνονται την μεγάλη απάτη. 


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε ό,τι έκανε και θα μείνει στην Ιστορία μόνο και μόνο γιατί επέτυχε σε έξι εκλογικές αναμετρήσεις (4 σε εθνικές εκλογές και 2 σε ευρωεκλογές) να εκλέξει βουλευτές για να μη μιλήσουμε για τις δεκάδες περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους. Για να δούμε τώρα τι θα κάνουνε όλοι αυτοί, που συνεχίζουν να μας κατηγορούν και που το Σύστημα τους έδωσε ζωτικό χώρο αποκλείοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Ο Μαραντζίδης, ο Αλιβιζάτος και ο Τσαουσέσκο


Για το τι ήταν και τι είναι η Χρυσή Αυγή, που σήμερα ευρίσκεται υπό διωγμόν όλοι γνωρίζουν και κανένας δεν μιλάει.



Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μαραντζίδη, που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 


Δεν πάνε πολλά χρόνια που μαζί με τον αστό (made in England) καθηγητή Στάθη Καλύβα, είχαν γράψει ένα βιβλίο για τον συμμοριτοπόλεμο στο οποίο γινότανε αναφορά στα στυγερά εγκλήματα της αριστεράς και αυτό είχε ενοχλήσει τους μπολσεβίκους. Μάλιστα, ο Μαραντζίδης είχε δεχθεί και επίθεση από φοιτητές στην Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό. 


Τώρα ο Μαραντζίδης τα γυρίζει και επιτίθεται στον Μητσοτάκη και τον παραλληλίζει με τον Τσαουσέσκο. Το θράσος των κομμουνιστών δεν έχει όρια. Οι άνθρωποι είναι οι Κομανέτσι των ιδεών για να θυμηθούμε την Ρουμανία μια και μιλάει για τον Τσαουσέσκο. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις… Γιατί το γράφουμε αυτό; Μα γιατί ο Νίκος Μαραντζίδης ήταν μέλος του Ρήγα Φερραίου και του ΚΚΕσωτερικού, που όχι μόνον υποστήριζαν τον Τσαουσέσκο, αλλά έπαιρναν και δωρεάν χαρτί για την εφημερίδα τους “ΑΥΓΗ”. Παρένθεση: Όπως παίρνει σήμερα δωρεάν χαρτί από ακροδεξιό κάποτε υπουργό της Ν.Δ. ακροδεξιά εφημερίδα, που την διαβάζουν ελάχιστοι, η οποία κατηγορεί μονίμως την Χρυσή Αυγή. 

Επιστρέφουμε στον Μαραντζίδη και στον Τσαουσέσκο και θυμίζουμε, για όσους δεν το ξέρουν, ότι και ο μάρτυρας κατηγορίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αλιβιζάτος, υπήρξε και αυτός θαυμαστής του Τσαουσέσκο. Και εδώ, στο σημείο αυτό, να θέσουμε κάποια ερωτήματα. Οι άνθρωποι αυτοί που εμφανίζονται σαν δημοκράτες και επικριτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θαύμαζαν έναν στυγνό δικτάτορα όσο ζούσε και όταν ήταν πολιτικά ενεργοί. Έναν τύραννο, που άφηνε μικρά παιδιά να πεθαίνουν στις θερμοκοιτίδες με τις διακοπές ρεύματος και δεκάδες χιλιάδες Ρουμάνοι αργοπέθαιναν στις φυλακές του όντας πολιτικοί κρατούμενοι. Αυτοί, λοιπόν, οι συνεργοί ενός εγκληματία, κατηγορούν εμάς για τα εγκλήματα κάποιων που έγιναν 20 χρόνια πριν γεννηθούμε! Και όμως τα δικαστήρια τους θεωρούν αξιόπιστους μάρτυρες… Τι διαφορετικό είχε η δικαιοσύνη του Τσαουσέσκο και τι να πει κανείς για το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς που κάθονται στις δικαστικές έδρες ήταν μέλη της ΚΝΕ και του Ρήγα Φερραίου που δεν αρνήθηκαν ποτέ την ιδεολογία τους; Και όντας κομμουνιστές με πάθος και φανατισμό καταδικάζουν εθνικιστές;   



Οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και οι εκτιμήσεις της


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα βρίσκεται υπό διωγμόν, ο ιδρυτής της είναι στην φυλακή, ενώ ακόμη και οι προσωπικοί του λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είναι μπλοκαρισμένοι. Ακόμη και νόμο έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ώστε να μη μπορώ να είμαι όχι μόνον Γενικός Γραμματέας, αλλά ούτε καν στέλεχος του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσα!!! Και αυτό ενώ υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικίσει.

Τους καίνε όμως οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 2010 έως το 2019. Τελευταία φορά ψήφισαν σχεδόν 200.000. 


Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022, υπήρχε άρθρο για τις δημοσκοπήσεις και τις εκλογές με υπογραφή της κ. Μοσχολιού, στο οποίο άρθρο αναφερόντουσαν και τα εξής: 

“Σε αυτή τη φάση οι δημοσκοπήσεις και οι αναλυτές δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν την συμπεριφορά των πρώην ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής…”

Παρ’ όλο το γεγονός, λοιπόν, ότι όπως η ίδια γράφει “δεν μπορεί να προσδιοριστεί η συμπεριφορά των πρώην ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής”, ΕΚΤΙΜΑ (δεν μας λέει με ποια κριτήρια…!) ότι οι ψήφοι αυτοί θα πάνε σε ένα συγκεκριμένο κόμμα, που δεν θέλει να αναφέρεται ότι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή και αρνείται τις αρχές της Χρυσής Αυγής, με δηλώσεις μετανοίας και αφορισμούς! Έτσι τους βολεύει φαίνεται αυτούς που κατευθύνουν, τα συμφέροντα που ελέγχουν, την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, τους βολεύει να κατευθύνουν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπου αυτοί θέλουν, αφού εύκολα θα βρουν λύση με αυτούς τους αντιχρυσαυγίτες, που αρνούνται το “φασιστικό” παρελθόν τους και είναι πλέον ελεύθεροι(;) και ωραίοι “εθνικόφρονες”.


Είναι προφανές ότι θα πέσουν έξω στις εκτιμήσεις τους κι όσο για εμάς δεν ήμασταν ποτέ ούτε έμποροι ψήφων, ούτε μεταπράτες πολιτικών συνειδήσεων. Απλά είναι ευνόητο ότι όσοι ήταν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορούν να πάνε με κάποιους που σήμερα είναι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο…



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...