Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ” - ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

 


Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο χρόνο με την ακρίβεια να κτυπά κόκκινο συγκεκριμένοι τομείς της οικονομίας, οι οποίοι ελέγχονται από μεγαλοπαράγοντες και πολυεθνικές (τρόφιμα, πετρελαιοειδή κλπ.) εμφάνισαν αντί ζημίας, όπως είχαν όλοι οι Έλληνες, που είδαν να μειώνεται το εισόδημά τους και η αγοραστική τους δύναμη, το αντίθετο, υπερκέρδη! Ακολουθήστε το χρήμα κι αναζητήστε τον ένοχο και αυτούς που κάνουν πλάτες στον ένοχο στην νομενκλατούρα αυτής της χώρας και προπαντός στην πολιτική εξουσία και όχι μόνο σε αυτήν που κυβερνά, αλλά και σε αυτή που δήθεν αντιπολιτεύεται και σιωπά. 


Εμείς ως Χρυσή Αυγή για αυτά μιλούσαμε και καταγγέλλαμε δημόσια τα τραστ στην βουλή σε χωριά και σε πόλεις και για αυτό έπρεπε να πάμε φυλακή. 


Και η φυλακή δεν τους έφτανε, αλλά ξεκίνησαν μία δικαστική διαδικασία με σκοπό να μη τελειώσει ποτέ! Σεπτέμβριο του 2013 άρχισε με την σύλληψή μου και ήδη μπαίνουμε στο 2023 έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια και δεν έχουν σκοπό να την τελειώσουν και γρήγορα. Οι ρυθμοί που κινούνται είναι αργοί σκόπιμα το δίχως άλλο, με σκοπό ξεκάθαρο να μας κρατούν όμηρους πολιτικά ενώ ταυτόχρονα δεν μας αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας και νομοθέτησαν να μην έχω την δυνατότητα να έχω την οποιαδήποτε δικαιοδοσία στο κόμμα το οποίο  ίδρυσα και αφιέρωσα όλη μου την ζωή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...