Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Παύλος Τσίμας: “Η παρ’ ολίγον θανάσιμη απειλή της Χρυσής Αυγής”



Κίνδυνος για την ψευτοδημοκρατία οι αληθινοί εθνικιστές

Μία ακόμη απόδειξη ότι η δίωξή μας είναι πολιτική ήταν η πρόταση της Εισαγγελέως στο Εφετείο ότι πρέπει να απορριφθούν οι αιτήσεις αναστολής των ποινών δύο εκ των καταδικασμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής διότι είχαν κίνητρο την εγκληματική ιδεολογία του “ναζισμού”! Πρώτα απ’ όλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δήλωνε Κίνημα Εθνικιστικό και όχι όπως θέλουν οι κομμουνιστές, που όσους δεν είναι μαζί τους, τους λένε “φασίστες”. Κατά δεύτερο λόγο, οι ιδέες δεν διώκονται, δεν είναι ποινικό αδίκημα και στο σημείο αυτό με την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η ψευτοδημοκρατία της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ έχει εξευτελίσει κάθε έννοια της Δικαιοσύνης, αφού ακόμη και στην Γερμανία δεν διώκεται το φρόνημα, αλλά μόνον οι πράξεις. Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι η Εισαγγελέας χρησιμοποίησε σαν επιχείρημά της τμήμα της αποφάσεως του πρωτόδικου δικαστηρίου και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί γίνεται το Εφετείο; Όταν χρησιμοποιείται ως “θέσφατο” η πρωτόδικη απόφαση!

Όλα αυτά όμως δεν πρόκειται να προβληθούν στα ΜΜΕ γιατί δεν τους βολεύει, γιατί είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην μεγάλη αυτή αδικία. Τον καιρό αυτό όλοι θα αρχίσουν να μιλάνε άλλοι για την σωτηρία και άλλοι για την καταστροφή της χώρας. Έρχονται εκλογές και αρχίζει η σκυλομαχία - μονομαχία, που από την μία πλευρά είναι ένας Μεσσίας και από την άλλη ένας καταστροφέας και ο καθένας διαλέγει πλευρά και η αποχή συνεχώς μεγαλώνει και θα μεγαλώσει και άλλο γιατί ο λαός αδιαφορεί καλώς ή κακώς. Για εμάς κακώς. Γιατί αν ο λαός δυναμικά έπαιρνε την τύχη στα χέρια του δεν θα είχε καταντήσει η Ελλάδα εκεί που έχει καταντήσει.

Από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη και από την Καϊλή στην Σπυράκη

Στις εκλογές, εάν δεν κάνω λάθος, του 2009 το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Ήμασταν, βλέπετε και είμαστε ακόμη οι “κακοί φασίστες”, που κατηγορούμε “άδικα” τα ευγενή κόμματα του κοινοβουλίου για διαφθορά.

Όλα δείχνουν ότι οι εκλογές που έρχονται δεν θα είναι και τόσο εύκολες για την Νέα Δημοκρατία παρ’ όλο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον Αλαίν Ντελόν της πολιτικής και τον Μωϋσή όπως είχε γράψει φιλελεύθερη ιστοσελίδα, που θα έσωζε τον ελληνισμό.

Δώρο η υπόθεση Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα εκατομμύρια ευρώ για την Νέα Δημοκρατία πρωτίστως και για τον ΣΥΡΙΖΑ κατά δεύτερο λόγο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Ν.Δ.. Όπως έγινε γνωστό, η πρώην πρασινοφρουρού του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σπυράκη, η οποία κατόρθωσε να μπει στις αντιμισθίες των 20.000 ευρώ της Ευρωβουλής για την Νέα Δημοκρατία, μπήκε στο στόχαστρο του Γενικού Εισαγγελέα στο Βέλγιο και ζητήθηκε η άρση της ασυλίας της για κατηγορίες περί απάτης. Η συνέχεια έχει ενδιαφέρον. Ο μεγαλόψυχος Μητσοτάκης, που είχε δίπλα του τον Γεωργιάδη, που ήταν υπόδικος για ασέλγεια κατά ανηλίκων, είναι αυστηρός σε αυτά τα θέματα. Γιατί άλλο χρήμα κι άλλο ηθική… Το να είσαι ανήθικος δεν είναι και τόσο βαρύ ατόπημα, όσο το να είσαι απατεώνας! Έτσι λοιπόν, με απόφαση του ίδιου του Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη κι ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές.

 

Αυτά λέγαμε για το πολιτικό σύστημα ότι πρέπει δηλαδή να ξεβρωμίσει ο τόπος και αυτό ενοχλούσε πολλούς και έτσι χωρίς στοιχεία ενοχής είμαστε στην φυλακή για άρθρα και ομιλίες για Ελλάδα-Πατρίδα και Εθνικισμό.

Ένα “πραξικόπημα” οπερέτα στην Γερμανία και η Χρυσή Αυγή 

Πανικός κατέλαβε το Σύστημα με την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία πλησίαζε το 20% στις δημοσκοπήσεις τον Σεπτέμβριο του 2013 και γι’ αυτό έστησαν την πολιτική σκευωρία, η οποία με κρατά σήμερα φυλακισμένο. Αντίθετα δεν τους φοβίζουν γραφικές καταστάσεις, οι οποίες είναι ακίνδυνες για το Σύστημα.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος ένα “πραξικόπημα” οπερέτα στην Γερμανία. Ένας σχεδόν ογδοντάχρονος Γερμανός πρίγκιπας κάποιου κρατιδίου, o οποίος φιλοδοξούσε να γίνει Κάιζερ, και από τον ανακαινισμένο πύργο του στην Θουριγκία να αναβιώσει το γερμανικό ράιχ. Η οργάνωση για αυτό το δήθεν πραξικόπημα είχε τίτλο “Πολίτες Του Ράιχ” και ανήκαν σε αυτήν εκτός από τον υποψήφιο Κάιζερ κάποιοι πρώην στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων, μια ακροδεξιά εισαγγελέας, ένας πρώην βουλευτής και κάποιοι αστυνομικοί και στρατιώτες. Και όλα αυτά στο διαδίκτυο σαν μία λέσχη ιντερνετικού παιχνιδιού. Και το ονόμασαν αυτό “πραξικόπημα”.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για το κατά φαντασίαν αυτό “πραξικόπημα” έγραψε άρθρο ο Παύλος Τσίμας στα “ΝΕΑ” με τίτλο “Γερμανοί πρίγκιπες και Έλληνες πολιτικοί”, στο οποίο αναφερόμενος στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει (όπως τους έχουνε επιβάλλει και έχουν ξεχάσει όλοι) την Χρυσή Αυγή. Αναφερόμενος, λοιπόν, εις τα της Γερμανίας και γενικά εις τα περί ακροδεξιάς στην Ευρώπη, γράφει: “Η παρ’ ολίγο θανάσιμη εμπειρία της Χρυσής Αυγής και η δικαστική και πολιτική της καταδίκη μας δίνουν μια αποτελεσματική ασπίδα απέναντι σε τέτοιους κινδύνους”.

“Θανάσιμη εμπειρία” για ποιόν; Για την Πατρίδα, που η Χρυσή Αυγή την ήθελε πιο μεγάλη και πιο δυνατή ή για την ψευτοδημοκρατία της Καϊλή, της Σπυράκη, της NOVARTIS, της Siemens, της λίστας Λανγκάρντ, του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και τόσων άλλων σκανδάλων; Ο συντάκτης του κειμένου, που θεωρεί “θανάσιμη απειλή” την Χρυσή Αυγή, δεν είναι άλλος από τον Παύλο Τσίμα, πρώην διακεκριμένο Κνίτη, που σήμερα πληρώνεται από έναν μεγαλοεφοπλιστή.

Δεν φοβάται, λοιπόν, το Σύστημα τους γραφικούς πρίγκιπες και τους παρλαπίπες που κτίζουν αυτοκρατορίες. Φοβήθηκε την Χρυσή Αυγή! Γιατί έπαιρνε τα ποσοστά που έπαιρνε σε φτωχικές πόλεις της επαρχίας και σε λαϊκές γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και πιστεύει ο Παύλος Τσίμας ότι η δικαστική και πολιτική καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι μία “αποτελεσματική ασπίδα” για την ψευτοδημοκρατία τους των μπολσεβίκων που πληρώνονται από εφοπλιστές! Πρώτα απ’ όλα η δικαστική καταδίκη δεν έχει ολοκληρωθεί εκτός εάν όλες οι διαδικασίες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη είναι ένα θέατρο και τεκμήριο αθωότητος δεν έχουμε… Όσο για πολιτική καταδίκη εάν εννοεί την καλπονοθεία και τον παράνομο αποκλεισμό του Ιουλίου του 2019 με το 2,93%, ας μη ξεχνά και ότι ο Συνασπισμός ευρέθη εκτός Βουλής και μετά από λίγα χρόνια κυβέρνησε!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...