Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι παρακολουθήσεις στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής




Με αφορμή το θέμα Ανδρουλάκη από το οποίο προέκυψαν και θέματα παρακολουθήσεως και άλλων προσώπων, ακόμη και κυβερνητικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι θεωρεί απαράδεκτο να παρακολουθούνται πολιτικοί και αρχηγοί κομμάτων για λόγους εθνικής ασφαλείας. Και ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν με οδήγησαν από την Γενική Ασφάλεια στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και παρουσία των συνηγόρων μου η Εισαγγελέας που μου άσκησε δίωξη με βάση το πόρισμα Βουρλιώτη, μία δίωξη που έγινε εις βάρος μου χωρίς να απολογηθώ, είπε ότι υπάρχουν συνακροάσεις (βλέπε παρακολουθήσεις τηλεφώνων), που έχουν γίνει για λόγους “εθνικής ασφαλείας”. Όμως, ποτέ οι συνακροάσεις αυτές δεν μπήκαν στην δικογραφία, ούτε μου έγιναν γνωστές είτε γιατί δεν υπήρχαν, είτε το χειρότερο για αυτούς γιατί υπήρχαν και απεδείκνυαν την αθωότητά μου.


Επιστρέφω στην δήλωση Βενιζέλου, στην πρόσφατη. Όταν εμένα παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου, ενώ ήμουν πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θεωρεί αντισυνταγματικές και παράνομες αυτές τις παρακολουθήσεις που ήταν; Ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως που έκανε αυτή την παρανομία… Όμως, βλέπετε τα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” της χώρας παίζουν το παιχνίδι του και δεν λένε λέξη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...