Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Η δημοκρατία της Καϊλή και στην φυλακή η Χρυσή Αυγή
Συγχαρητήρια στην Ελλάδα από τον αντιπρόεδρο της Αμερικανοεβραϊκής Ενώσεως για την δίωξη της Χρυσής Αυγής

 “Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει
τους ουρανούς το στέμμα σου.
Tο φως σου, χωρίς να καίει,
τυφλώνει το λαό σου.
Πεταλούδες χρυσές οι Aμερικάνοι,
λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει
σήμερα το υπερούσιο μέταλλό σου.
Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ’ αγοράσουν 
έμποροι και κονσόρτσια κι Εβραίοι …” 

Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

 

Η περίπτωση της Εύας Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και το λόμπινγ από ευρωβουλευτές όλων των παρατάξεων στις Βρυξέλλες είναι ένα ακόμη δείγμα για το πόσο δίκιο είχε ο Πλάτων πριν χιλιάδες χρόνια που έγραφε ότι περισσότερο από κάθε άλλο πολίτευμα από την δημοκρατία είναι που γεννιέται η τυραννία. Και τι άλλο από τυραννία είναι να κάνουν ό,τι θέλουν στον δημόσιο βίο αυτοί που κρατούν στα χέρια τους το βρώμικο χρήμα; Και μη μας πουν ότι η Καϊλή ήταν η εξαίρεση γιατί στα σχεδόν πενήντα χρόνια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας είναι τόσα πολλά τα σκάνδαλα από τις ζώνες ασφαλείας του συγγενούς υπουργού της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την Καϊλή και τις μαύρες σακούλες, που χάνει κανείς τον λογαριασμό. Το ερώτημα τα σκάνδαλα γενούν την δημοκρατία ή η δημοκρατία γεννά τα σκάνδαλα είναι ισοδύναμο με το η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;

Επικίνδυνο πράγμα να είσαι έντιμος μέσα σε ένα τέτοιο πολίτευμα στο οποίο βασιλεύει η διαφθορά και το πληρώσαμε εγώ προσωπικά με 13 χρόνια φυλακή! Όταν η Καϊλή, που δικαιολογούσε σαν σοσιαλίστρια τους φόνους χιλιάδων εργατών από “ατυχήματα” στο Κατάρ, πρόκειται να τιμωρηθεί το πολύ με τρία χρόνια φυλακή… Πιο πολύ απ’ όλους όμως χάρηκαν για την καταδίκη μου οι λεγόμενοι “εθνικοπατριώτες”, οι πάντα αποτυχημένοι και πάντα φθονεροί.


Κατά Χρυσής Αυγής ο βουλευτής των ΗΠΑ και πρόεδρος της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής Ντόιτς

 

Οι περίφημοι “εθνικοπατριώτες” πολιτευάμενοι γεμάτοι όνειρα τρελά και απατηλά δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος και την εμπάθειά τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υποστηρίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα και ότι η δίωξή της δεν είναι πολιτική. Προσωπικά είμαι στην φυλακή, έχοντας καταδικαστεί σε 13 ετών ποινή χωρίς να εμπλέκομαι σε καμία εγκληματική πράξη και σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου για αποσπάσματα λόγων μου ακόμη και μέσα στην Βουλή, λόγων στους οποίους σε κανέναν δεν υπάρχει προτροπή για πράξη βίας. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ για τις Ιδέες μου, όμως, οι “εθνικόφρονες” επιμένουν ότι είμαι ένας κοινός εγκληματίας γιατί έτσι τους βολεύει.

Προ ημερών ήλθε στην Ελλάδα ο βουλευτής των ΗΠΑ, επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής, Τεντ Ντόιτς. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”με τίτλο: “Να μην επιτρέψουμε την κανονικοποίηση του αντισημιτισμού” τόνισε:

“ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού … Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες ψηφοφόρους και το ελληνικό νομικό σύστημα, και οι θερμές σχέσεις με το Ισραήλ σε όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδος, αποτελούν παραδείγματα δράσεων, που ελπίζω να δούμε συχνότερα σε όλο τον κόσμο”.

Η απάντηση του Εβραίου βουλευτού των ΗΠΑ λέει τα πάντα για την πολιτική σκευωρία, που οδήγησε στην καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην περίφημη έννοια που δίνει στην μη “κανονικοποίηση” του αντισημιτισμού ο εκπρόσωπος των σιωνιστών.

 Μας λέει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι καταδίκασαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μα αυτό οφείλεται στο εκλογικό σύστημα, αφού με το 2,93% που πήρε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εάν ήταν κόμμα επί παραδείγματι, το οποίο θα συμμετείχε σε εκλογές στο Ισραήλ, όπου υπάρχει απλή ανόθευτη αναλογική, θα εξέλεγε βουλευτές! Ποια καταδίκη, λοιπόν;  Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι θα ήταν νίκη του αντισημιτισμού η εκλογή βουλευτών; Επί πλέον, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμεινε έξω από την Βουλή  μόλις για 3,701 ψήφους. Εάν έπαιρνε αυτούς τους ψήφους αυτό θα σήμαινε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του αντισημιτισμού; Περίεργη η λογική του Ιουδαίου βουλευτή Ντόιτς…

Άφησα για τελευταίο την αναφορά του αμερικανοεβραίου βουλευτή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάστηκε από το “ελληνικό νομικό σύστημα”. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκε ως “εγκληματική οργάνωση” ή μήπως τελικά καταδικάστηκε για “αντισημιτισμό”, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κ. Ντόιτς;

Όλη η ουσία όμως είναι στην διατύπωση του σχετικού ερωτήματος, η οποία είχε ως εξής: “Στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστεί”. Πράγματι, αυτό αποτελεί μία ωμή πραγματικότητα, αφού σε μία χώρα, όπου απαγορεύεται από το Σύνταγμα να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, στην Ελλάδα των ψευτοδημοκρατών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, έθεσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατ’ ουσίαν εκτός νόμου με μία κατηγορία ανύπαρκτη, με τρόπο βρωμικό και ύπουλο.

Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! 

Η ερώτηση του δημοσιογράφου Αθανασίου Έλλις, γνωστού και από το παρελθόν για την εμπάθειά του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προς τον αμερικανοεβραίο βουλευτή Ντόιτς είναι ξεκάθαρη, λέει ΕΥΘΕΩΣ ότι στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αποκλειστεί, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκτός νόμου παρ’ όλο το γεγονός ότι ο υπέρτατος νόμος της χώρας, δηλαδή το Σύνταγμα, απαγορεύει να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου! Αυτήν την βαθιά αντιδημοκρατική και δόλια τακτική των ψευτοδημοκρατών πολιτικών, που δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες της ξενοκρατίας και της πλουτοκρατίας, την έχει αντιληφθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και για τον λόγο αυτό έχει την βεβαιότητα και την πληροφόρηση ότι απόφαση της κυβερνήσεως είναι να μην επιτρέψει την συμμετοχή της στις εκλογές.

Αυτό όμως δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή δεν είναι κόμμα, αλλά είναι Ιδέα δεν πρόκειται να τελειώσει με τις παράνομες αλχημείες ενός διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου γιατί σε αυτή την μεθόδευση συμμετέχουν από κοινού και ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ..

Έτσι λοιπόν, τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ετοιμάζουν νόμο με τον οποίο θα απαγορεύουν την υποψηφιότητα μου στις εκλογές με ψηφοδέλτιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργανώσεως. Και αυτό ενώ ευρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε δεύτερο βαθμό, η οποία μπορεί και να με αθωώσει. Επομένως είναι προφανές ότι η συμμορία των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” καταργεί το τεκμήριο αθωότητος, μία αρχή της Δικαιοσύνης από την αρχαία ακόμη εποχή.

Ό,τι και να κάνει όμως το ψευτορωμαίικο δεν θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα του λαού μας, που είναι πολλά, σημαντικά και κρίσιμα. Δεν θα μπορέσει να σταματήσει την πορεία προς την παρακμή του μεγάλου μας Έθνους, μια παρακμή, που οφείλεται σε προβλήματα ακραία, που απαιτούν ακραίες λύσεις. Λύσεις που μπορεί να δώσει μόνον ένα Κίνημα με τα χαρακτηριστικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κίνημα Εθνικιστικό, Λαϊκό, Αντικαπιταλιστικό.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...