Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Από τον Άννα στον Καϊάφα, από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη και από την Καϊλή στην Σπυράκη

 



Στις εκλογές, εάν δεν κάνω λάθος, του 2009 το κεντρικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Ήμασταν, βλέπετε και είμαστε ακόμη οι “κακοί φασίστες”, που κατηγορούμε “άδικα” τα ευγενή κόμματα του κοινοβουλίου για διαφθορά. 

Όλα δείχνουν ότι οι εκλογές που έρχονται δεν θα είναι και τόσο εύκολες για την Νέα Δημοκρατία παρ’ όλο το γεγονός ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον Αλαίν Ντελόν της πολιτικής και τον Μωϋσή όπως είχε γράψει φιλελεύθερη ιστοσελίδα, που θα έσωζε τον ελληνισμό.

Δώρο η υπόθεση Καϊλή με τις μαύρες σακούλες με τα εκατομμύρια ευρώ για την Νέα Δημοκρατία πρωτίστως και για τον ΣΥΡΙΖΑ κατά δεύτερο λόγο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Ν.Δ.. Όπως έγινε γνωστό, η πρώην πρασινοφρουρού του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σπυράκη, η οποία κατόρθωσε να μπει στις αντιμισθίες των 20.000 ευρώ της Ευρωβουλής για την Νέα Δημοκρατία, μπήκε στο στόχαστρο του Γενικού Εισαγγελέα στο Βέλγιο και ζητήθηκε η άρση της ασυλίας της για κατηγορίες περί απάτης. Η συνέχεια έχει ενδιαφέρον. Ο μεγαλόψυχος Μητσοτάκης, που είχε δίπλα του τον Γεωργιάδη, που ήταν υπόδικος για ασέλγεια κατά ανηλίκων, είναι αυστηρός σε αυτά τα θέματα. Γιατί άλλο χρήμα κι άλλο ηθική… Το να είσαι ανήθικος δεν είναι και τόσο βαρύ ατόπημα, όσο το να είσαι απατεώνας! Έτσι λοιπόν, με απόφαση του ίδιου του Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη κι ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές.


Αυτά λέγαμε για το πολιτικό σύστημα ότι πρέπει δηλαδή να ξεβρωμίσει ο τόπος και αυτό ενοχλούσε πολλούς και έτσι χωρίς στοιχεία ενοχής είμαστε στην φυλακή για άρθρα και ομιλίες για Ελλάδα-Πατρίδα και Εθνικισμό. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...