Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μαραντζίδης, ο Αλιβιζάτος και ο Τσαουσέσκο


 

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μαραντζίδη, που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 

Δεν πάνε πολλά χρόνια που μαζί με τον αστό (made in England) καθηγητή Στάθη Καλύβα, είχαν γράψει ένα βιβλίο για τον συμμοριτοπόλεμο στο οποίο γινότανε αναφορά στα στυγερά εγκλήματα της αριστεράς και αυτό είχε ενοχλήσει τους μπολσεβίκους. Μάλιστα, ο Μαραντζίδης είχε δεχθεί και επίθεση από φοιτητές στην Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό. 

Τώρα ο Μαραντζίδης τα γυρίζει και επιτίθεται στον Μητσοτάκη και τον παραλληλίζει με τον Τσαουσέσκο. Το θράσος των κομμουνιστών δεν έχει όρια. Οι άνθρωποι είναι οι Κομανέτσι των ιδεών για να θυμηθούμε την Ρουμανία μια και μιλάει για τον Τσαουσέσκο. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις… Γιατί το γράφουμε αυτό; Μα γιατί ο Νίκος Μαραντζίδης ήταν μέλος του Ρήγα Φερραίου και του ΚΚΕσωτερικού, που όχι μόνον υποστήριζαν τον Τσαουσέσκο, αλλά έπαιρναν και δωρεάν χαρτί για την εφημερίδα τους “ΑΥΓΗ”. Παρένθεση: Όπως παίρνει σήμερα δωρεάν χαρτί από ακροδεξιό κάποτε υπουργό της Ν.Δ. ακροδεξιά εφημερίδα, που την διαβάζουν ελάχιστοι, η οποία κατηγορεί μονίμως την Χρυσή Αυγή.

Επιστρέφουμε στον Μαραντζίδη και στον Τσαουσέσκο και θυμίζουμε, για όσους δεν το ξέρουν, ότι και ο μάρτυρας κατηγορίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αλιβιζάτος, υπήρξε και αυτός θαυμαστής του Τσαουσέσκο. Και εδώ, στο σημείο αυτό, να θέσουμε κάποια ερωτήματα. Οι άνθρωποι αυτοί που εμφανίζονται σαν δημοκράτες και επικριτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θαύμαζαν έναν στυγνό δικτάτορα όσο ζούσε και όταν ήταν πολιτικά ενεργοί. Έναν τύραννο, που άφηνε μικρά παιδιά να πεθαίνουν στις θερμοκοιτίδες με τις διακοπές ρεύματος και δεκάδες χιλιάδες Ρουμάνοι αργοπέθαιναν στις φυλακές του όντας πολιτικοί κρατούμενοι. Αυτοί, λοιπόν, οι συνεργοί ενός εγκληματία, κατηγορούν εμάς για τα εγκλήματα κάποιων που έγιναν 20 χρόνια πριν γεννηθούμε! Και όμως τα δικαστήρια τους θεωρούν αξιόπιστους μάρτυρες… Τι διαφορετικό είχε η δικαιοσύνη του Τσαουσέσκο και τι να πει κανείς για το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς που κάθονται στις δικαστικές έδρες ήταν μέλη της ΚΝΕ και του Ρήγα Φερραίου που δεν αρνήθηκαν ποτέ την ιδεολογία τους; Και όντας κομμουνιστές με πάθος και φανατισμό καταδικάζουν εθνικιστές;  

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...