Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ποιος θυμάται την δολοφονία Τεμπονέρα και ότι δεν διώχθηκε η ηγεσία της Ν.Δ.;


 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανάμεσα στους υποψήφιους στις προσεχείς εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και ο δικηγόρος Διονύσης Τεμπονέρας. Ο Τεμπονέρας είναι γιος του αριστερού καθηγητού Τεμπονέρα, ο οποίος έπεσε νεκρός σε συμπλοκή από κτυπήματα μελών της Νέας Δημοκρατίας και καταδικάστηκε γι’ αυτό εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας. Η συμπλοκή έγινε μέσα στα πλαίσια εγκυκλίου την οποία είχε εκδώσει η ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για ανακατάληψη των σχολείων, τα οποία είχαν καταλάβει οι αριστερές οργανώσεις. Υπουργός παιδείας τότε ο Κοντογιαννόπουλος. Στην πρώτη δίκη μάρτυρες υπερασπίσεως των κατηγορουμένων ήταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην δεύτερη βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήταν συνήγοροι υπερασπίσεώς τους. Με απλά λόγια, η Νέα Δημοκρατία χρεώθηκε εν πλήρη συνειδήσει την δολοφονία. 

Και ενώ για την δολοφονία Τεμπονέρα δεν έγινε καμία δίωξη κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, για την δολοφονία του Φύσσα στο Κερατσίνι από έναν απλό οπαδό, σε ένα τυχαίο περιστατικό, που έγινε σε συμπλοκή σε μία καφετέρια, καταδικάστηκαν και οι 18 βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά … όταν είσαι στην Νέα Δημοκρατία είσαι αθώος για τις πράξεις όχι απλώς των οπαδών, αλλά των στελεχών του κόμματος και μάλιστα εκλεγμένων! Όταν είσαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλοι οι βουλευτές ένοχοι για την πράξη ενός απλού οπαδού, ο οποίος προηγουμένως ήταν στο ΚΚΕ και μετά οδηγός της οικογένειας κορυφαίου στελέχους ενός κόμματος που θα έφερνε δήθεν την… άνοιξη! Ο αρχηγός του οποίου κόμματος ωφελήθηκε άμεσα από αυτήν την δολοφονία με την πολιτική εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.     

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...