Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

2023 η χρονιά των Εθνικιστών!




“Ένα παιχνίδι ολόκληρη η ζωή τον ρόλο σου μάθε να παίζεις χωρίς πολλά πολλά αλλιώς τις συμφορές υπέφερε”

                                                                                            Παλλάδας ο Αλεξανδρεύς


Ένα παλαιό σύνθημα του Κινήματός μας, της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων, που ανεβαίνει τον Γολγοθά της, ήταν το εξής: “Κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα. Δώσε την μάχη μαζί μας να πετύχουμε το καλύτερο”. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες υγεία και ευτυχία και επί τέλους να καταλάβουν ότι χωρίς Πίστη στην πατρίδα, στην Πίστη και στην παράδοση χανόμαστε σαν Έθνος. Δεν μπορείς να είσαι και Έλληνας και… κοσμοπολίτης. Εύχομαι στον νέο χρόνο που έρχεται να αντισταθούν επί τέλους οι Έλληνες στην καταστροφή της χώρας και προπαντός της ψυχής της στο όνομα μιας “διαφορετικότητας”, που δεν είναι τίποτε άλλο από αποκτήνωση και ανηθικότητα. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αλλάξουν τα πράγματα.


Ένα απέραντο Φαρ Ουέστ έχει καταντήσει η Ελλάδα μας, όπου συμμορίες αλλοδαπών από κάθε σχεδόν χώρα του κόσμου, έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σε άγρια Δύση με καουμπόιδες και Ινδιάνους, όπου “Ινδιάνοι” είναι οι Έλληνες, η αληθινά ιθαγενείς αυτού του τόπου, που χάνουν τις δουλειές τους, την ζωή τους, την ίδια τους την Πατρίδα. Πριν λίγες ημέρες στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης είχαμε μαφιόζικη εκτέλεση μέρα μεσημέρι δύο αλλοδαπών από επίσης εκτελεστές αλλοδαπούς και αυτό αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο στο κράτος του νόμου και της τάξης όπως μας λένε οι απατεώνες της πολιτικής. Και ενώ η χώρα αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα όλοι ασχολούνται με τις εκλογές μια και λίγο πολύ ήμαστε σε περίοδο προεκλογική. 


ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;


Περισσότερο από είκοσι εκλογικές αναμετρήσεις είχαμε από το 1974 μέχρι σήμερα και όλες αυτές οι εκλογές ήταν σύμφωνα με τους πονηρούς πολιτευτές κοσμογονικές, που το αποτέλεσμα τους θα σήμαινε σωτηρία ή καταστροφή, αλλά τίποτε δεν άλλαξε! Τα μόνα που αλλάξανε μέσα σε αυτά τα χρόνια είναι η αποχή, που γίνεται όλο και μεγαλύτερη και δείχνει την απαξία του λαού για τους πολιτικούς, αλλά και την παθητικότητά του να μην αντιδρά, μία παθητικότητα, που θυμίζει επιθανάτιο ρόγχο. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας STATISTA το 98% των Ελλήνων πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα βαθιά διεφθαρμένη και το 2% προφανώς ανήκει είτε σε βλάκες που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους, είτε στους διεφθαρμένους. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι κάνει αυτό το 98% ενάντια στην διαφθορά; Τίποτε! Και εμείς οι Χρυσαυγίτες, που φωνάξαμε ενάντια στην διαφθορά ποιος μας υπερασπίστηκε από αυτό το 98%;…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο πληθωρισμός καλπάζει, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι και κάποιοι έχουν και υπερκέρδη.  



ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ” - ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ


Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο χρόνο με την ακρίβεια να κτυπά κόκκινο συγκεκριμένοι τομείς της οικονομίας, οι οποίοι ελέγχονται από μεγαλοπαράγοντες και πολυεθνικές (τρόφιμα, πετρελαιωδή κλπ.) εμφάνισαν αντί ζημίας, όπως είχαν όλοι οι Έλληνες, που είδαν να μειώνεται το εισόδημά τους και η αγοραστική τους δύναμη, το αντίθετο, υπερκέρδη! Ακολουθήστε το χρήμα κι αναζητήστε τον ένοχο και αυτούς που κάνουν πλάτες στον ένοχο στην νομενκλατούρα αυτής της χώρας και προπαντός στην πολιτική εξουσία και όχι μόνο σε αυτήν που κυβερνά, αλλά και σε αυτή που δήθεν αντιπολιτεύεται και σιωπά. 

Εμείς ως Χρυσή Αυγή για αυτά μιλούσαμε και καταγγέλλαμε δημόσια τα τραστ στην βουλή σε χωριά και σε πόλεις και για αυτό έπρεπε να πάμε φυλακή. 


Και η φυλακή δεν τους έφτανε, αλλά ξεκίνησαν μία δικαστική διαδικασία με σκοπό να μη τελειώσει ποτέ! Σεπτέμβριο του 2013 άρχισε με την σύλληψή μου και ήδη μπαίνουμε στο 2023 έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια και δεν έχουν σκοπό να την τελειώσουν και γρήγορα. Οι ρυθμοί που κινούνται είναι αργοί σκόπιμα το δίχως άλλο, με σκοπό ξεκάθαρο να μας κρατούν όμηρους πολιτικά ενώ ταυτόχρονα δεν μας αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας και νομοθέτησαν να μην έχω την δυνατότητα να έχω την οποιαδήποτε δικαιοδοσία στο κόμμα το οποίο  ίδρυσα και αφιέρωσα όλη μου την ζωή.


ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ


Όλοι και όλα για τις εκλογές. Και τι άλλαξε μέσα στα 49 χρόνια της δημοκρατίας της μεταπολιτεύσεως, που αν μελετήσει κανείς το βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά στο “Σκοτεινό δωμάτιο”, διαπιστώνει ότι η μεταπολίτευση ήταν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα του Κίσσινγκερ. Δεν άλλαξε τίποτε! Υποβαθμίστηκε, μάλιστα, περισσότερο η όποια εθνική μας κυριαρχία με τα κάθε λογής μνημόνια και είμαστε κυριολεκτικά μια αποικία χρέους κατά παράβαση του Συντάγματος. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης τον αυξημένο ρόλο τον οποίον απέκτησαν με το πέρασμα του χρόνου ρόλο ο οποίος θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος στα επόμενα έτη, τα ΜΜΕ και προπαντός ο big brother στην πλέον εφιαλτική του μορφή, ο οποίος κατέστη με τα social media ένας προσωπικός ανακριτής, εξομολόγος και λογοκριτής. Αυτός είναι ο κόσμος που μας φέρνει η “νεοτερικότητα” και ενάντια σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να πολεμήσουμε. Ή “νεοτερικότητα” ή Παράδοση και τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!


Σε χρόνια δύσκολα, σε καιρό παρακμής ο Παλλάδας ο Αλεξανδρεύς έγραφε ότι θα πρέπει ο καθείς μας να παίξει τον ρόλο του κι εάν δεν θέλετε να υπερασπιστείτε την Πατρίδα και τις εθνικές αξίες, τότε θα πρέπει να υποστείτε την οδύνη της δουλείας και της υποταγής σαν φτερό στον άνεμο, σαν τέφρα που σκορπίζεται στον αγέρα. Όσοι πάλι έχετε σκοπό να αγωνιστείτε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία ο Εθνικισμός είναι ο μόνος δρόμος και τον δρόμο αυτό τον έδειξε η Χρυσή Αυγή με νεκρούς και φυλακισμένους, με πορείες και αγώνα σε ολόκληρη την Ελλάδα κι όπου κτυπά καρδιά ελληνική.


Όσο κι αν ακούγεται παράλογο για τους λογικούς, που έχουν μάθει να είναι σκυφτοί και προσκυνημένοι, ας ευχηθούμε να είναι το 2023 η χρονιά των Εθνικιστών!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...