Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

2023: Αγώνας μέχρι τέλους ενάντια στην παρακμή
Όλες μου τις ευχές και την αγάπη για υγεία και δύναμη, ένα μεγάλο ΧΑΙΡΕ σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ξεχωριστά σε όσους έχουν την δύναμη σε καιρούς σκληρούς όπου άνθρωποι κλείνονται στις φυλακές για τις Ιδέες τους και παιδιά δολοφονούνται γιατί είναι Εθνικιστές, σε όσους έχουν Πίστη τόσο δυνατή που παραμένουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες όταν όλοι και όλα είναι εναντίον μας! 


Ο εχθρός έχει μπει πια μέσα στην πόλη και η διαφθορά και η ανηθικότητα κυριαρχούν παντού. Όσοι προλάβαμε να ζήσουμε σε μια Ελλάδα που κοιμότανε με ξεκλείδωτες πόρτες και που στις παιδικές χαρές ακουγόντουσαν μόνον ελληνικές φωνές θέλουμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική και με αυτήν την επιθυμία κλείνω τις ευχές μου σε “όσους ζωντανούς” συνεχίζουν να αγωνίζονται για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία για την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής των ονείρων μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...