Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Συναγωνιστής Ιωάννης Τσώτσος: “Semper fidelis”




Ειδωθήκαμε τελευταία φορά από κοντά στην προεκλογική συγκέντρωση του 2019 έξω από τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη αποκλεισμένοι από την αστυνομία, στον μοναδικό χώρο στον οποίο μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε. Ήσουν ένας από αυτούς που κράτησε ψηλά την σημαία και σ’ αγαπούσα ξεχωριστά για την αγνότητά σου και προπαντός για την ακλόνητη πίστη σου σε ιδέες και αρχές. 


Από μικρό παιδί στον εθνικιστικό αγώνα, δηλαδή στο μόνο εθνικιστικό αγώνα, στον αγώνα της Χρυσής Αυγής. 


Έμαθα τα θλιβερά νέα για την κακιά αρρώστια που σε είχε κτυπήσει μέσα στο κάτεργο των φυλακών Δομοκού. Μιλήσαμε μέσω του καρτοτηλεφώνου και άκουσα έναν άνθρωπο θαρραλέο αποφασισμένο να παλέψει. Οι συναγωνιστές μας σου έδωσαν κυριολεκτικά το αίμα τους για να κρατηθείς στην ζωή και με μία υπερήφανη στάση είπες ότι είσαι το ζωντανό παράδειγμα του συνθήματος “Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή”. Πάλεψες σκληρά, αλλά ο θάνατος τελικά σε νίκησε, δεν νίκησε όμως την ψυχή σου, που έμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή υπερήφανη.


Συναγωνιστή Ιωάννη Τσώτσο τιμάς περισσότερο από κάθε άλλον το αιώνιο σύνθημα “Αν μια μέρα όλοι γίνουν άπιστοι εμείς θα παραμείνουμε πιστοί”, τιμάς το “semper fidelis” των λεγεωναρίων που κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο, ήσουν ένας από εμάς, θα είσαι πάντοτε ένας από εμάς. Στο δρόμο σου προς την αιώνια ζωή όλες μου οι ευχές. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...