Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Διμέτωπος ο αγώνας μας!




Όσοι πιστεύουν ότι ο αγώνας για την επιβίωση του Έθνους, για την μεγάλη μας Ιδεολογία-κοσμοθεωρία και ο πολιτικός αγώνας τελειώνει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με εμένα στην φυλακή αιχμάλωτο πολέμου και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέσμια κάνουν λάθος. Ο Εθνικισμός και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν τελειώνουν με διώξεις και αποκλεισμούς. Ούτε βέβαια τελειώνουν με ψεύτικα υποκατάστατα, που φτιάχνει το ίδιο το Σύστημα για να αποπροσανατολίσει τον Λαό. 


Με όλους αυτούς που πολέμησαν με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και που ξαφνικά έχουν διαγράψει από την μνήμη τους την δεκαετία 2010-2020, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριαρχούσε όχι σε φυλλάδες και facebook, αλλά σε δρόμους και σε πλατείες και μέσα ακόμη στην βουλή, κάποιοι το θυμούνται και είναι αρκετοί για να ανθίσει και πάλι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Έθνους, η ελπίδα μιας μεγάλης πατρίδας που σκλάβα στα δεσμά της περιμένει την ελευθερία της. 


Γιατί αυτό είναι και το νόημα το μοναδικό νόημα ενός πολιτικού αγώνα και όχι αξιώματα και καρέκλες και το πως να είμαστε αρεστοί στον ξένο αφέντη… Για τον σκοπό αυτό ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν ακόμη Έλληνες.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...