Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ο Διμέτωπος αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια σε Σύστημα και “εθνικοπατριώτες” ρουφιάνους



 

“Σε αστέρια μακρινά γύρεψα την αλήθεια και μου απάντησαν, αναβοσβήνοντας χλωμά με μία λέξη: ΠΡΟΔΟΣΙΑ”

 

Μια ευκαιρία τους έτυχε στην ζωή, η ευκαιρία να είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γεμάτοι έπαρση “πριν αλέκτωρ λαλήσει”, αρνούνται το μοναδικό της ζωής των ταξίδιον και με κάθε τρόπο αρνούνται αυτό το μοναδικό της ζωής τους γεγονός, που τους έδωσε οντότητα, η παρουσία τους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τίποτε άλλο δεν έχουν να πουν ούτε να δείξουν. Είχαν το προνόμιο να είναι και αυτοί εκεί στις φάλαγγες με τους μαυροκόκκινους μαίανδρους και το αρνούνται για ένα τίποτε, για μια αβέβαιη δόξα, που τους προσμένει και η οποία βρίσκεται μόνο στην αρρωστημένη τους φαντασία.

Είναι, λοιπόν, διμέτωπος ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο μικρός εχθρός, το μικρό μέτωπο, οι εντός των τειχών προδότες, που άλλοι απ’ αυτούς ξεκίνησαν προδότες και άλλοι έγιναν στην πορεία… Το μεγάλο μέτωπο το ίδιο το Σύστημα, που γνωρίζει ότι το σάπιο βασίλειό του κινδυνεύει να σαρωθεί από αυτούς και μόνον που είναι αληθινοί Ιδεολόγοι και όχι φτηνοί μπακάληδες της περίστασης!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να λείψει και έτσι στήθηκε μια πολιτική σκευωρία με την μορφή μιας ποινικής υποθέσεως, η οποία δεν είναι ποινική και αυτό το ομολογούν με τις θριαμβευτικές τους δηλώσεις αυτοί οι ίδιοι οι πολιτικοί αντίπαλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι κομπάζουν ο καθένας για λογαριασμό τους ότι αυτοί σταμάτησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για ποια δικαστική εξουσία, λοιπόν, ομιλούν και για ποια ποινική καταδίκη;… Μια δίκη που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2013 και συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για χρόνια!

 

Πόσα χρόνια θα κρατήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής;

 

Η δίκη των έξ για την Μικρασιατική καταστροφή κράτησε σχεδόν 20 ημέρες, για την 21η Απριλίου λίγους μήνες, όπως και για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Νυρεμβέργη ούτε ένα χρόνο! Η δίκη της Χρυσής Αυγής αναμένεται να κρατήσει σχεδόν 15 χρόνια… Η διαδικασία άρχισε με την σύλληψη  μου, χωρίς την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου, στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013, συνεχίστηκε με την έναρξη της δίκης στις 20 Απριλίου του 2015, τελείωσε με την πρωτόδικη απόφαση στις 22 Οκτωβρίου του 2020, μετά δηλαδή από 5,5 χρόνια και τώρα είμαστε στις αρχές του Εφετείου, το οποίο υπολογίζεται να κρατήσει 3 με 4 χρόνια! Εάν σε αυτά προσθέσει κανείς και την διαδικασία στον Άρειο Πάγο, με πιθανές αναιρέσεις, από την μία ή από την άλλη πλευρά, θα έχουμε άλλο ένα έως δύο χρόνια! Σύνολο σχεδόν 15 χρόνια! Και όλα αυτά όταν ο εισηγητής του Συμβουλίου Εφετών είχε καταθέσει πρόταση να μην παραπεμφθούν σε δίκη για εγκληματική οργάνωση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και επίσης η Εισαγγελεύς της πρώτης δίκης είχε προτείνει την αθώωση για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης…

Το Σύνταγμα δεν προβλέπει βεβαίως να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου. Όταν όμως καθυστερείς μία δικαστική εκκρεμότητά του εξαιρετικά σοβαρή με φυλάκιση της ηγεσίας του επί 15 χρόνια, με τρόπο παράνομο, ύπουλο και αντισυνταγματικό, τότε τι άλλο κάνεις από το να το θέτεις εκτός νόμου;

Είναι φανερό ότι το Σύστημα δεν αντέχει αντίλογο. Είναι τόσο σάπιο και τόσο διεφθαρμένο, που φοβάται και την σκιά του.

Για τον λόγο αυτό και συνεργάστηκαν άψογα οι μυστικές υπηρεσίες με τους κομματικούς μηχανισμούς της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως και με την Singular Logic, προκειμένου να μείνει εκτός βουλής τον Ιούλιο του 2019 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν ήταν όμως μόνον αυτοί… Ανάμεσά τους και κάποιοι, που όντας μέσα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήθελαν την φθορά και την πτώση της για δικούς τους στενά προσωπικούς λόγους, προκειμένου να κτυπηθεί η ηγεσία μου παρ’ όλο το γεγονός ότι αναμφισβήτητα εγώ ήμουν αυτός, που είχα οδηγήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην νίκη και στην Βουλή. Ο φθόνος όμως δεν έχει όρια… Ειδικά σε αυτή την χώρα την Ελλάδα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

 

Πέφτουν οι μάσκες για την 5η φάλαγγα κατά της Χρυσής Αυγής

 

Η 5η φάλαγγα και η επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου είχε ξεκινήσει ήδη από το 2015 στοχεύοντας κυρίως τους λεγόμενους “ακροδεξιούς” ψηφοφόρους. Στην προεκλογική όμως, περίοδο του 2019 υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι εμφανιζόντουσαν ως μαχητές της Χρυσής Αυγής και στην πραγματικότητα ήταν Ιούδες χωρίς τιμή, που την πρόδιδαν. Ακόμη και οι υποψήφιοί της από την Επαρχεία δούλευαν για την Νέα Δημοκρατία και δεν είναι τυχαίο ότι σε νομούς, που έπαιρνε 4% και 5% πήρε τον Ιούλιο του 2019 ποσοστό 1,5%. Επίσης, φανερό σημάδι της 5ης φάλαγγας και της προδοσίας, που είχε σκοπό να πλήξει τον ιδρυτή και ηγέτη της Χρυσής Αυγής, ήταν η αδράνεια κάποιων που είχαν γίνει επώνυμοι μέσα από την Χρυσή Αυγή και οι οποίοι κρατούσαν χαμηλούς τόνους και δεν έκαναν ούτε μία περιοδεία στην επαρχεία.

 

Εκτός Χρυσής Αυγής είχαμε επίσης διαφόρων ειδών “εθνικοπατριώτες” σε φυλλάδες και ιστοσελίδες, που πολεμούσαν με λύσσα την Χρυσή Αυγή. Και έστησαν γλέντι μετά την αποτυχία της για 3.701 ψήφους να μπει στην βουλή. Σήμερα, τέλη του 2022, και κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά τις εκλογές, όλοι αυτοί είναι μαζί και αγαπημένοι και ρίχνουν το ανάθεμα στην Χρυσή Αυγή και στον Μιχαλολιάκο. Και είναι αυτό η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι δήθεν χρυσαυγίτες και οι εχθροί της Χρυσής Αυγής “εθνικοπατριώτες” δούλευαν πάντα και δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό, το Σύστημα… Πιο κραυγαλέα περίπτωση χαμερπούς τύπου, μία γραφική καρικατούρα, που έλεγε ότι δεν παίρνει θέση εναντίον των υβριστών της Χρυσής Αυγής για να μη τους δώσει οντότητα και τώρα είναι “α λα μπρατσέτο” μαζί τους… Τόσο υποκριτής και τόσο ψεύτης ήτανε και τόσο δειλός, που έκρυβε αυτό που πραγματικά ήθελε.

 

Διμέτωπος ο αγώνας μας! 

 

Όσοι πιστεύουν ότι ο αγώνας για την επιβίωση του Έθνους, για την μεγάλη μας Ιδεολογία-κοσμοθεωρία και ο πολιτικός αγώνας τελειώνει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με εμένα στην φυλακή αιχμάλωτο πολέμου και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέσμια κάνουν λάθος. Ο Εθνικισμός και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν τελειώνουν με διώξεις και αποκλεισμούς. Ούτε βέβαια τελειώνουν με ψεύτικα υποκατάστατα, που φτιάχνει το ίδιο το Σύστημα για να αποπροσανατολίσει τον Λαό, mε όλους αυτούς, που μας πολέμησαν και με πολέμησαν με λύσσα εντός και εκτός Χρυσής Αυγής ύπουλα και πονηρά και που ξαφνικά έχουν διαγράψει από την μνήμη τους την δεκαετία 2010-2020, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυριαρχούσε όχι σε φυλλάδες και facebook, αλλά σε δρόμους και σε πλατείες και μέσα ακόμη στην βουλή. Κάποιοι το θυμούνται και είναι αρκετοί για να ανθίσει και πάλι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Έθνους, η ελπίδα μιας μεγάλης πατρίδας που σκλάβα στα δεσμά της περιμένει την ελευθερία της. Γιατί αυτό είναι και το νόημα το μοναδικό νόημα ενός πολιτικού αγώνα και όχι αξιώματα και καρέκλες και το πως να είμαστε αρεστοί στον ξένο αφέντη… Για τον σκοπό αυτό ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν ακόμη Έλληνες.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...