Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Στα προτεκτοράτα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο Εθνικισμός!

 


Ιδού ο λόγος για τον οποίο η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή 


Νίκος Καζαντζάκης- «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς:"Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;"Πολέμα!»


Σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από υπερδυνάμεις φυσικό είναι να μην επιτρέπεται να υπάρχουν ελεύθερα κράτη. Και ελεύθερο κράτος ήθελε να κάνει η Χρυσή Αυγή την Ελλάδα, η οποία όσο και εάν δεν αρέσει και προσβάλλει τον ψευτοπατριωτισμό αυτών που έχουν μπερδέψει τα κιονόκρανα με τον μουσακά και το σουβλάκι, το ελληνικό κράτος ήταν πάντα και είναι ακόμη ένα ψευτορωμαίικο καθώς είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ένα ψευτορωμαιίκο που περιμένουμε να τελειώσει για να έλθει η αληθινή Ελλάδα. 

Δημόσια και επίσημα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Ελλάδος Ρουπακιώτης, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι πίεζε το λόμπυ από την νέα Βαβυλώνα των ΗΠΑ, να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, που θριαμβευτικά ανήγγειλε την σύλληψή μου στους ανθρώπους του λόμπυ εκείνο τον Σεπτέμβριο του 2013 στις ΗΠΑ. 

Δεν θέλουν ελεύθερη Ελλάδα, όπως δεν θέλουν και ελεύθερες τις ΗΠΑ για να ήμαστε ειλικρινείς και αυτό αποδεικνύεται από το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στην μεγάλη αυτή χώρα. 


ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ: Μια μαριονέτα 


Στις τελευταίες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ επιστράτευσαν τον ογδοντάχρονο Τζο Μπάιντεν για να κτυπήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίον ακόμα φοβούνται και συνεχίζει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ τον πόλεμο εναντίον του. Ποιος θα ξεχάσει τις προεκλογικές ομιλίες του Μπάιντεν όταν ανέβαινε στο βήμα τρέχοντας με ελαφρά πηδηματάκια για να δείξει ότι είναι ακόμα νεός;!


Ο Μπάιντεν όμως συνεχίζσει να δίνει κυριολεκτικά παράσταση. Σε δημόσια εμφάνισή του δήλωσε ότι ο γιος του πέθανε πολεμώντας στο Ιράκ, ενώ πέθανε από καρκίνο! Και να ήταν μόνον αυτό… Σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι γνώρισε αυτόν που ανακάλυψε την ινσουλίνη, το 1921, ενώ αυτός είχε πεθάνει πριν γεννηθεί ο Μπάιντεν! Μιλάμε ότι συχνά δεν ξέρει που πηγαίνει και έχει απώλεια προσανατολισμού. Και αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι μιας μεγάλης χώρας, της πιο ισχυρής οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρής χώρας του κόσμου! Στην πραγματικότητα δεν ευρίσκεται αυτός, αλλά επειδή είναι αυτός που είναι, επειδή ακριβώς δεν ξέρει τι του γίνεται, είναι η πιο βολική μαριονέτα για αυτούς που στην πραγματικότητα κυβερνούν τον κόσμο. Ναι, αυτούς που είχαν έλθει και στην Ελλάδα το 2012 και ζήτησαν την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής, οι ίδιοι είναι… 


Είναι επίσης οι ίδιοι που προωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο την ανηθικότητα, την παιδοφιλία, τα ναρκωτικά κάθε είδους ειδεχθές έγκλημα. 


Η παιδική πορνογραφία, και η… σωτηρία των παιδιών από την Χρυσή Αυγή!


Τι είναι χειρότερο; Ο βιασμός ενός πεντάχρονου ή ο λόγος της Χρυσής Αυγής; Για τον βραβευμένο, με κρατικό βραβείο παρακαλώ, συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, είναι η Χρυσή Αυγή! 


Για τον λόγο αυτό την ίδια περίοδο κατά την οποία αποθήκευε στον σκληρό του δίσκο αυτά τα αηδιαστικά βίντεο, έγραφε και βιβλίο και θεατρικό έργο για να προστατεύσει, όπως είχε πει, τα νέα παιδιά από τον φασισμό και την επιρροή της Χρυσής Αυγής, που ήταν μεγάλη στην νεολαία.


Σήμερα, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, αλλά συνελήφθη 18 Οκτωβρίου και το μάθαμε αρχές Νοεμβρίου! Το δικαιολόγησαν οι αρχές ότι έψαχναν το κύκλωμα… Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και με τους άλλους παιδόφιλους, που αμέσως τους δίνουν στην δημοσιότητα;… Μήπως υπήρξαν υψηλές 

 παρεμβάσεις για την σιωπή και για να προλάβουν κάποιοι να καλύψουν τα ηλεκτρονικά ίχνη τους;


Και βεβαίως ούτε λέξη, ούτε από εφημερίδα, ούτε από κανάλι για το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος σήμερα για υλικό παιδικής πορνογραφίας ήταν ένας από τους συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ένας από αυτούς που ζητούσε την καταδίκη μας. Ένας από αυτούς της εκστρατείας “δεν είναι αθώοι”. Σκέπτεστε την περίπτωση ο εγκληματίας αυτός να ήταν χρυσαυγίτης ή έστω εθνικιστής πόσα πρωτοσέλιδα θα είχαμε; Τώρα που είναι αντιφασίστας δεν υπάρχει πρόβλημα…


Εάν όμως μέσα γίνονται όλα αυτά, στα εξωτερικά ζητήματα η χώρα θριαμβεύει.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ 



Με προπομπό τον Δένδια η πρόεδρος, που δεν θέλει και πολλά-πολλά με εθνικούς ύμνους και σημαίες, και της αρέσουν τόσο τα μνημόνια, αποφάσισε να πάει στην Ουκρανία, την οποία ο Πούτιν (δεν φεύγει ο Καγκεμπίτης φαίνεται από μέσα του) θεωρεί ναζιστική! Αναφέρομαι στην Ουκρανία μία χώρα ανδρείκελο της παγκοσμιοποίησης, την οποία εξουσιάζει ένας Ιουδαίος στο επάγγελμα γελωτοποιός. 


Άγρια ξημερώματα, λοιπόν, έξι το πρωί, που με την αλλαγή της ώρας ακόμη δεν έχει φέξει για τα καλά και μία μικρόσωμη φιγούρα βγήκε σκυφτή προσεκτικά από το προεδρικό μέγαρο στην Ηρώδου του Αττικού, αναχώρησε για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπως λέμε Ελ Πάσο.

Η επίσκεψη της προέδρου για το Κίεβο προκειμένου να επισκεφθεί τον γελωτοποιό Ζελένσκι, ακολουθώντας την γραμμή των ΗΠΑ για συμπαράσταση, ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο μήνα, αλλά είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας. Ποιος αλήθεια και γιατί θα μπορούσε να ασχοληθεί μαζί της; Ποιος είναι αυτός ο τερατολόγος και μυθομανής που της έχει πει ότι αποτελεί πρόσωπο που απασχολεί την παγκόσμια πολιτική ζωή; 

Ποιος να είναι ο κίνδυνος, που κρύβει η πρόεδρος για την Ρωσσία; 


Σημειώνεται ότι η αναχώρηση στις έξι το πρωί της προέδρου ανακοινώθηκε στις οκτώ για λόγους πάλι ασφαλείας! Έχουν φαίνεται τρελλαθεί εντελώς κάποιοι… Από το αεροδρόμιο των Αθηνών η πρόεδρος δεν πήγε στην Ουκρανία (για λόγους ασφαλείας…), αλλά στην Πολωνία απ’ όπου οδικώς πήγε στο Κίεβο. Στην συνάντησή της με τον γελωτοποιό Ζελένσκι δήλωσε την στήριξη της χώρας μας στην Ουκρανία σύμφωνα με τις επιθυμίες του μεγάλου “συμμάχου” μας των ΗΠΑ και βεβαίως γύρισε γρήγορα-γρήγορα στην Ελλάδα και η ανθρωπότητα σώθηκε από έναν μεγάλο κίνδυνο.


Αυτά για την τραγική εσωτερική πολιτική ενός ανήθικου προτεκτοράτου και την θλιβερή εξωτερική πολιτική μιας χώρας που είναι παρίας της διεθνούς πολιτικής. Και το αίτημα παραμένει ανάγκη επιταγή εθνική ένα Κίνημα Ελευθερίας, ένα Κίνημα Αληθινά Εθνικιστικό για να πάψει η Ελλάδα να είναι προτεκτοράτο. Και αυτό δεν μπορεί να στηριχθεί σε δηλωσίες και ερπετά, που γλύφουν το Σύστημα και προσπαθούν να στρογγυλέψουν τα πάντα. Αυτό λύνεται μόνον με ένα Κίνημα υπερήφανο και ασυμβίβαστο. Ένα Κίνημα σαν την Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...