Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΕΛΛΑΔΑ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ! ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ




“…Ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί

ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.

Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν 

ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,

οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν 

δεν ξέρομε τι λέγεται ντροπή.”


Γ. ΣΟΥΡΗΣ


Κλαίνε και οδύρονται οι Νεοέλληνες πελάτες ψηφοφόροι για την ακρίβεια, αλλά δεν αντιδρούν. Δεν κουνούν ούτε το δαχτυλάκι τους, την ίδια ώρα που σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης γίνονται διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας! Περιττό να πούμε ότι κανένα κόμμα δεν προέβη σε μία διαδήλωση διαμαρτυρίας, αφού ως γνωστόν αυτά τα έκανε μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται στην φυλακή και η χώρα επέστρεψε στην “ομαλότητα”, δηλαδή στον ραγιαδισμό!


Ενώ όμως όλοι κλαίγονται μεγάλο μποτιλιάρισμα υπήρξε σε διόδια και λιμάνια για ένα ακόμη παραθεριστικό τετραήμερο στα τέλη του Οκτωβρίου και οι περισσότεροι από τους “παραθεριστές” χρωστάνε στην εφορία, χρωστάνε στις τράπεζες, μένουν σε σπίτια με κόκκινα δάνεια, αλλά δεν τρέχει τίποτε και το πολιτικό κατεστημένο ήσυχο και αυτό μοιράζεται την ίδια ανευθυνότητα με τον αποχαυνωμένο όχλο.


Από “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στα 12 μίλια χωρικά ύδατα οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ


Τι σου κάνουνε οι άτιμοι οι ψήφοι…. Τι κωλοτούμπες είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι ψηφοσυλλέκτες (όπως κάποτε τροφοσυλλέκτες…), προκειμένου να πάρουν περισσότερους ψήφους! 


Στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε πρόταση για επέκταση των χωρικών υδάτων στην Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα! Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε την πρόταση που πρώτος και μόνος είχα καταθέσει μετά την συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, τον Μάιο του 2012 έξω από το προεδρικό μέγαρο, τότε ως Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο οποίος σήμερα με νόμο που κατέθεσε υπουργός της Ν.Δ. με εντολή Μητσοτάκη, δεν έχω δικαίωμα να έχω την οποιαδήποτε θέση και αρμοδιότητα στο κόμμα το οποίο ο ίδιος ίδρυσα!


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Μάιος 2012: 12 μίλια στο Αιγαίο


Αυτό σαν απάντηση σε αυτούς που αμφισβητούν την πολιτική μου μάχη ενάντια σε ένα αντεθνικό πολιτικό κατεστημένο, την οποία σήμερα πληρώνω όντας φυλακισμένος από το καθεστώς, πολιτικός κρατούμενος και αιχμάλωτος ενός πολέμου ενάντια στον Ελληνισμό. Εάν η πρότασή μου τότε είχε γίνει δεκτή και είχε η Ελλάδα τολμήσει, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα ούτε γεωτρήσεων τουρκικών σε Αιγαίο, ούτε παραβιάσεως όχι μόνον της ελληνικής ΑΟΖ, αλλά και της εθνικής μας κυριαρχίας. 



Καμία πρόσκληση στην Ρωσσία για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναυαρίνου 


Φυσικά και δεν τολμά το ψευτορωμαίικο είτε του Τσίπρα, είτε του Δένδια, να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα της χώρας.

Δεν είναι μόνο ανεπαρκής, εθνικά επικίνδυνος και σε γελοίο βαθμό βερμπαλιστής, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο φίλος των Ρότσιλντ, που έλεγε στον Σαμαρά για να πιέσει για την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου θα του φέρει επενδυτές από το λόμπυ και θα κάνει την Ελλάδα, Ελβετία. Δεν είναι μόνο αυτά είναι και δειλός, αφού δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το σημαντικό γεγονός ειδικά αυτή την περίοδο, να μη καλέσει στην τελετή που γίνεται για την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου την πρεσβεία της Ρωσσίας! Αντ’ αυτού, ισχυρίζεται ότι έγινε παρεξήγηση με τις προσκλήσεις και χρέωσε το θέμα στο δήμο Πύλου και Νέστορος … Όλα αυτά τις ίδιες ημέρες που ο Νίκος Δένδιας με τον Ιουδαίο γελωτοποιό Ζελένσκι ήταν στα υπόγεια του Κιέβου για να δείξει την συμπαράστασή του απέναντι στην επίθεση του “κακού” τύραννου και εχθρού των ΗΠΑ, Πούτιν.


Η Ναυμαχία του Ναυαρίνου υπήρξε πράγματι ένα τυχαίο ευτυχές γεγονός για τον Ελληνισμό, αλλά σίγουρα δεν έφερε αυτό την ελευθερία της Ελλάδος. Ο στόλος του Ιμπραήμ ήταν ήδη αποκλεισμένος με κοινή απόφαση των μεγάλων δυνάμεων, αφού είχε γίνει φανερό ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ της Γαλλίας των Βουρβόνων τότε και της Αιγύπτου του Μωχάμεντ Άλι, που έθιγε καίρια τα αγγλικά συμφέροντα. Επί πλέον, ο στρατός του Ιμπραήμ πεινούσε κυριολεκτικά λόγω προβλημάτων εφοδιασμού και ήταν γεμάτο ασθενείς, οι οποίοι υπέφεραν από τράχωμα στους οφθαλμούς. 


Αξίζει όμως τον κόπο στο σημείο αυτό να δούμε πως αντιμετώπισαν οι ηγεσίες των τριών μεγάλων δυνάμεων την καταστροφή του αιγυπτιακού στόλου. Η Αγγλία ζήτησε συγγνώμη από τον σουλτάνο γιατί επετέθη εναντίον συμμάχου και ο Βασιλιάς της είπε ότι αντί για παράσημο θα έπρεπε να περαστεί στον λαιμό του Άγγλου ναυάρχου αγχόνη! Δεν πλήρωσε δε ποτέ τα έξοδα της ναυμαχίας. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια αργότερα μετά από δικαστική προσφυγή. Το ίδιο αποδοκιμάστηκε και ο ναύαρχος της Γαλλίας για την εμπλοκή του στην Ναυμαχία κατά του Ιμπραήμ στο στόλο του οποίου ανήκαν μέχρι λίγο πριν την ναυμαχία δύο γαλλικά πολεμικά πλοία! Ο μόνος που παρασημοφορήθηκε από τον Τσάρο και τιμήθηκε ήταν ο Ναύαρχος της Ρωσσίας και τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Δύο χρόνια μετά ξεσπά ρωσσοτουρκικός πόλεμος και τα στρατεύματα των Ρωμανώφ φτάνουν στην Ανδριανούπολη όπου ανάμεσα στην συνθήκη της Ειρήνης απαράβατος όρος τίθεται η ανεξαρτησία της Ελλάδος για την οποία έχουν αντίρρηση και Γαλλία και Αγγλία, αλλά δεν μεταπείθουν τους Ρώσσους. Όσο για τον Γουέλινγκτον, τον νικητή του Ναπολέοντα στο Βατερλώ, θέλει την Ελλάδα ένα αυτόνομο κράτος κάτω από την κυριαρχία του σουλτάνου, που να περιορίζεται μόνο στην Πελοπόννησο και την Ύδρα! 


Αυτά για την Ιστορία και για να καταλάβει κανείς πόσο άδικο ήταν να μην κληθεί η πρεσβεία της Ρωσσίας στην τελετή και να καταθέσει στέφανο εκ μέρους της ο δήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Καρβέλας! Αντίθετα, ήταν εκεί κανονικά Άγγλοι και Γάλλοι χωρίς κανένα πρόβλημα ως τιμώμενα έθνη…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...