Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Από “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στα 12 μίλια χωρικά ύδατα οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ

 



Τι σου κάνουνε οι άτιμοι οι ψήφοι…. Τι κωλοτούμπες είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι ψηφοσυλλέκτες (όπως κάποτε τροφοσυλλέκτες…), προκειμένου να πάρουν περισσότερους ψήφους! 


Στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε πρόταση για επέκταση των χωρικών υδάτων στην Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα! Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε την πρόταση, που πρώτος και μόνος είχα καταθέσει μετά την συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, τότε ως Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο οποίος σήμερα με νόμο που κατέθεσε ο υπουργός της Ν.Δ. και πρώην αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ του Γεωργίου Παπαδόπουλου, Βορίδης, δεν έχω δικαίωμα να έχω την οποιαδήποτε θέση και αρμοδιότητα στο κόμμα το οποίο ο ίδιος ίδρυσα!


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Μάιος 2012: 12 μίλια στο Αιγαίο



Αυτό σαν απάντηση σε αυτούς που αμφισβητούν την πολιτική μου μάχη ενάντια σε ένα αντεθνικό πολιτικό κατεστημένο, την οποία σήμερα πληρώνω όντας φυλακισμένος από το καθεστώς, πολιτικός κρατούμενος και αιχμάλωτος ενός πολέμου ενάντια στον ελληνισμό. Εάν η πρότασή μου τότε είχε γίνει δεκτή και είχε η Ελλάδα τολμήσει, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα ούτε γεωτρήσεων τουρκικών σε Αιγαίο, ούτε παραβιάσεως όχι μόνον της ελληνικής ΑΟΖ, αλλά και της εθνικής μας κυριαρχίας.  


N.Γ. Mιχαλολιάκος ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...