Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ “ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ



Λογικό είναι οι κομμουνιστές να είναι κατά της Ρωσσίας, αφού η πτώση των σοβιέτ οδήγησε στο να χάσουνε την μητερούλα τους Μόσχα, που τους έδινε και μπόλικα δολάρια… Επίσης λογικό να είναι κατά της Ρωσσίας και οι φιλελεύθεροι, αφού βλέπουν σε αυτήν την μεγάλη ηπειρωτική δύναμη που θα τους αφαιρέσει την δυνατότητα, ασύδοτοι να διαπράττουν αναίσχυντα την πειρατεία των Ωκεανών. Και όλοι γνωρίζουμε ποια είναι αυτή η δύναμη. Και δεν είναι η Ευρώπη, είναι ο αγγλοσαξονικός άξονας.


Καλά όλοι αυτοί, αλλά κάποιοι ρουφιάνοι του Συστήματος ή στην καλύτερη περίπτωση βλάκες γιατί είναι κατά της Ρωσσίας όταν θέλουν να πιστεύουν ότι είναι πατριώτες και κάποιοι από αυτούς εθνικιστές; Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος του καθηγητή Ευρωπαϊκών σπουδών της Οξφόρδης Τίμοθι Ας, που έλεγε: 

“Αναζητώντας τον φασισμό στα σωστά μέρη: Στην Ρωσσία, όχι στην Ιταλία.”


Σε όλους αυτούς και μαζί με τους “εθνικοπατριώτες” και ο σφαγέας της Κύπρου μας Κίσσινγκερ, που σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε:

“Ο Πούτιν είναι επικεφαλής μιας παρακμάζουσας χώρας και έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου σε αυτήν την κρίση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για όσα έκανε φέτος”.


Αυτά σαν απάντηση σε αυτούς που μου κάνουν κριτική με την γνωστή τετριμμένη κακοήθειά τους για την ξεκάθαρη στάση που έχω πάρει στον πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσσίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...