Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

“Μαζί τα φάγαμε”




Είμαστε στον Σεπτέμβριο του 2010 και το ΠΑΣΟΚ ακόμη καλά κρατεί και καμία επίπτωση δεν υπάρχει από το μνημόνιο. Αυτό σαν απάντηση για το 5,3% που πήρα στον Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές λίγες ημέρες μετά αρχάς Νοεμβρίου του 2010, το οποίο δεν ήταν αποτέλεσμα των μνημονίων, όπως λένε κάποιοι κακοήθεις, που θέλουν να αποδώσουν τον αγώνα μου και την νίκη στην οποία οδήγησα το Εθνικιστικό Κίνημα στην τύχη και στις περιστάσεις. 


Πρωθυπουργός στην χώρα είναι ο Τζωρτζ Παπανδρέου κι αντιπρόεδρός του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος πράγματι είχε το θάρρος σε περιπτώσεις χαρακτηριστικές να λέει την αλήθεια. Όπως είχε πει για την Γερμανία επί παραδείγματι ότι είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια. Μετά ζήτησε συγγνώμη, αλλά πράγματι ποια χώρα μπορεί να είναι μεγάλη και ισχυρή όταν δεν διαθέτει στρατό; 


Τότε λοιπόν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2010, ο Πάγκαλος είπε στην βουλή:

“Η απάντηση στην κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας πως τα φάγατε τα λεφτά που μας ρωτάει ο κόσμος; Είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί μέσα στα πλαίσια μίας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού, της εννοίας της ίδιας πολιτικής”.

Αυτά ακριβώς που είπε ο Πάγκαλος, μου τα είπε προσωπικά μέσα στην βουλή κορυφαίος παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δείχνει πρωτοφανή προσωπική εμπάθεια εναντίον μου τώρα που είμαι φυλακή, με άλλα λόγια συγκεκριμένα μου είπε: “Ξέρετε γιατί παίρνετε ψήφους, γιατί δεν μπορούμε να διορίσουμε…”. 

Τι διαφορά έχει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ και ο Πάγκαλος από την Νέα Δημοκρατία και τον Τασούλα;


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...