Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που όλοι την… “ξέχασαν”

 



Ανάχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ 


«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή…»


Υπουργός Δικαιοσύνης, κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, Ρουπακιώτης 2013


Στο άρθρο του, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, κ. Καλύβας, τονίζει ότι οι εκλογές του 2012 υπήρξαν η αφετηρία για την αιφνίδια και τρομακτική εμφάνιση μιας ιδιαίτερα βίαιης και δυστοπικής εκδοχής της ακροδεξιάς στην Ελλάδα! Και στην συνέχεια προσθέτει: 

“Δέκα χρόνια μετά, το φαινόμενο αυτό δεν ξεφούσκωσε απλώς, ηττήθηκε κατά μέτωπο - ηθικά, νομικά και κυρίως πολιτικά”.

Όλα αυτά γνωρίζει ο κ. καθηγητής ότι δεν έχουν βάση κι αν δεν υπήρχε ένα τραγικό γεγονός και μία πολιτική και νομική σκευωρία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα θα ήταν ακόμη πιο δυνατή. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ίδιο άρθρο παρακάτω αναφέρεται στην άποψη ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύγχανε θα κατέρρεε το τελευταίο ανάχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και αυτή ήταν η αλήθεια. Όλοι και όλα δούλεψαν βρώμικα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που ερχόταν σαν δύναμη πολιτικής αλλαγής, αντί του ΣΥΡΙΖΑ. 


Αύγουστος 2015. Όταν δεν έλαβα την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως


Σημαντικό σημείο στην πορεία της Χρυσής Αυγής ο Αύγουστος του 2015 όταν η Βουλή διαλύθηκε με αφορμή το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε η Ν.Δ. και καταψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα μετά την αποχώρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ανατέθηκε η εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως από τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο δεύτερο κόμμα δηλαδή την Νέα Δημοκρατία, εντολή την οποία δεν αποδέχθηκε τελικά η Νέα Δημοκρατία γιατί δεν είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Το Σύνταγμα λέει ότι στην συνέχεια δίνεται εντολή κυβερνήσεως στο τρίτο κόμμα και τρίτο κόμμα ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά η εντολή αυτή ποτέ δεν δόθηκε… με έναν τραγελαφικό σαλτιμπαγκισμό που έκανε το πολιτικό σύστημα, το οποίο δεν άντεχε την διαδικασία. Αισθανόταν δέος ακόμη και στην ιδέα της. 


Έτσι λοιπόν, ενώ η Βουλή είχε διαλυθεί, ο Λαφαζάνης και οι αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν κόμμα (το οποίο φυσικά δεν ήταν κοινοβουλευτικό) και με την Βουλή κλειστή και χωρίς εκλογική διαδικασία, το ανακήρυξαν τρίτο κόμμα και του ανέθεσαν την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως μόνο και μόνον για να μη δώσουν αυτή την εντολή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


Εκεί έφθασα εγώ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έκανα “λάθη”… Να είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής για πέντε χρόνια και να περιμένει ανάθεση εντολής σχηματισμού κυβερνήσεως και έχεις τώρα κάποιους φαιδρούς και ασήμαντους, που με κατηγορούν, με εμπάθεια και μίσος, να παριστάνουν τους “σπουδαίους” και τους “εθνοσωτήρες”.


Η 5η φάλαγγα μέσα στην Χρυσή Αυγή 


Δεν είναι τυχαία η έκφραση ότι “τα κάστρα πέφτουν από μέσα”. Το έζησα αυτό στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 όταν κάποιοι είχαν το θράσος αντί να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο Σύστημα, που με βρώμικες μεθοδεύσεις μας έθεσε για μόλις 3.701 ψήφους εκτός βουλής με φανερή καλπονοθεία και παράνομους αποκλεισμούς από τα ΜΜΕ, να κατηγορήσουν εμένα για την ήττα λόγω των… “λαθών” μου!

Ο Α “χρυσαυγίτης”(;) με κατηγορούσε ότι προωθούσα τον Β και ο Β “χρυσαυγίτης”(;) τον Α και από κοντά πολλοί Γ… Έβλεπαν το δέντρο, αλλά δεν έβλεπαν το δάσος, που ήταν ένα ολόκληρο Σύστημα για τον απλούστατο λόγο ότι μέσα στο εγωιστικό τους παραλήρημα δεν έβλεπαν το ασήμαντο πολιτικό μέγεθός τους και την απλή αλήθεια ότι εάν δεν υπήρχε Μιχαλολιάκος και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους! 

Παρατηρώ σήμερα τις διεργασίες των πολλαπλών κομμάτων στον εθνικοπατριωτικό χώρο και διαπιστώνω ότι συμπλέουν θαυμάσια άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι ήσαν αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, με αυτούς που μας πολέμησαν με τον πιο βρώμικο τρόπο στις εκλογές του 2019. Τόσο την πίστευαν την Χρυσή Αυγή, που σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σφίγγουν το χέρι με αυτούς, που την μαχαίρωναν πισώπλατα. Επί τέλους θυμηθείτε ποιοι έκαναν πολιτική “θεατράλε” και έδιναν “σόου” προκειμένου να τους παίξει για λίγο η τηλεόραση… Και σήμερα όλοι αυτοί δεν ξέρουν τίποτε και κρύβονται. Ελπίζοντας στην πίστη αυτών που ήτανε αγνοί αγωνιστές και όχι πονηροί πολιτευτές, που αναζητούν σήμερα, σαν τα γουρούνια στις χωματερές, καμιά βουλευτική έδρα, έχω την πεποίθηση ότι το Εθνικιστικό Κίνημα έχει και πρέπει να έχει μέλλον. Όσο για τα περί “διαδόχων” κομμάτων, που γράφουν οι βρώμικες φυλλάδες της διαπλοκής, αυτό δεν στέκει ούτε πολιτικά, ούτε Ιδεολογικά και θα αποδειχθεί στις εκλογές που δεν αργούν. 

Αποφάσισαν την πολιτική μου εξόντωση εκείνο το καλοκαίρι του 2015 όταν σε αντίθεση με τους ευρωλιγούρηδες, που “μένουνε Ευρώπη”, το ασυμβίβαστο και υπερήφανο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πλήρη υποδούλωση στους τοκογλύφους της Πατρίδας μας με το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν για αυτούς πολύ επικίνδυνο και πέρα από κάθε λογική να υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο να είναι ταυτόχρονα Εθνικιστικό, αντικαπιταλιστικό και προπαντός υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας, το οποίο ήθελε να τελειώσει μια για πάντα το ψευτορωμαίικο του γραικυλιστάν του ευρώ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, που υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των Αμερικάνων και μόνο.

Στην ομιλία μου τότε στην Βουλή είχα τονίσει ότι η έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ δεν θα στοίχιζε μόνον στην Ελλάδα (το αντίθετο ίσως…), αλλά πολύ περισσότερα στην λεγόμενη Ευρώπη και λέω λεγόμενη γιατί αυτό δεν είναι Ευρώπη, αλλά μία συμμορία τοκογλύφων με την μορφή τραπεζών και χρηματιστηρίων. Γνωστό είναι επίσης ότι όταν ήλθε η ώρα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το καταψήφισε, ενώ η Νέα Δημοκρατία το στήριξε. Ήταν η ομιλία μου τότε στην βουλή, στην οποία τους θύμισα τους στίχους του Κάλβου ότι καλύτερα οι Έλληνες να υποστούν καταστροφές παρά “προστάτες” να έχουνε. Τους είπα ακόμη ότι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι θα ρίξουμε την Ελλάδα στα βράχια φεύγοντας από το ευρώ, είναι ότι η Ελλάδα ήταν πάντα ένας βράχος τιμής. Αυτά είπα και αυτά πλήρωσα με μία δολοφονία χαρακτήρα από κεντροδεξιούς, αριστερούς και προπαντός “ακροδεξιούς” και ψευτοχρυσαυγίτες, που άρχισαν από τότε να μου σκάβουν τον λάκκο. 

Σήμερα, επτά χρόνια μετά το 2015, αυτοί οι οποίοι με κατηγορούσαν και με κατηγορούν για τα “λάθη” μου, χωρίς να συμφωνούν μεταξύ τους ποια είναι αυτά, άλλοι λένε το ένα και άλλοι το άλλο, όλοι αυτοί έχουν πάρει θέση για ένα και στην Ελλάδα λάιτ εθνικιστικό κίνημα, για μία “βίγκαν” ακροδεξιά, με την Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα στο ευρώ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

Εθνικιστές με ΝΑΤΟ και ευρώ; Αλλά ξέχασα, δεν δηλώνουν πλέον εθνικιστές!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...