Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ένας Ιταλός “χρυσαυγίτης” πρόεδρος της βουλής στην Ιταλία.




Τον Ιανουάριο του 2016 έγινε στο ξενοδοχείο NOVOTEL, των Αθηνών, το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής, το οποίο ανέδειξε Γενικό Γραμματέα τον υπογράφοντα αυτό το κείμενο Ν.Γ. Μιχαλολιάκο. Ουδείς άλλος έθεσε υποψηφιότητα και το κόμμα ως γνωστόν, είχε κατορθώσει υπό την ηγεσία μου τον άθλο να είναι το τρίτο κόμμα της ελληνικής βουλής. Τότε μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015! Οι ρουφιάνοι της Νέας Δημοκρατίας, βεβαίως, και των μυστικών υπηρεσιών, δούλευαν υπογείως εναντίον μου, την ίδια ώρα που με χειροκροτούσαν και φώναζαν “ζήτω ο αρχηγός”.


Στο Συνέδριο αυτό, λοιπόν, υπήρξαν χαιρετισμοί από χώρες του εξωτερικού καθώς και από εκπρόσωπο του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρόεδρος σήμερα της Βουλής στην Ιταλία, Λορέντσο Φοντάνα. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε πρόσφατα το διαδίκτυο όχι εφημερίδες ή κανάλια, γιατί απαγορεύεται κάθε αναφορά στην Χρυσή Αυγή σε αυτά… Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα έγραψε: 


“Υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής ο νέος πρόεδρος της Βουλής. Σε ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη στην ιταλική πολιτική σκηνή, ο νέος πρόεδρος της Βουλής, ο 42χρονος Λορέντσο Φοντάνα, που θεωρείται από τα πιο ακραία στελέχη της Λέγκα, είχε στείλει βίντεο με χαιρετισμό στο συνέδριο της Χρυσής Αυγής το 2016.

Επίσης, έχει καταφερθεί επανειλημμένα κατά των αμβλώσεων, των δικαιωμάτων των γυναικών και των ομοφυλοφίλων και υπέρ του Βλαντίμιρ Πούτιν. 

Αυτή τη φορά, ο Μπερλουσκόνι έδωσε την ψήφο του στον Φοντάνα, δηλώνοντας ότι η Μελόνι θα πρέπει να «λάβει τη δική μας έγκριση» για τις επιλογές της.” 


Ας σημειωθεί ότι το μήνυμα που είχε στείλει, ο σημερινός πρόεδρος της ιταλικής βουλής, ήμασταν ήδη υπόδικοι με την πολιτική σκευωρία των Σαμαρά, Δένδια, Βορίδη και γνώριζε πολύ καλά γιατί μας κατηγορούσαν. Ανάμεσα σε αυτά που είχε πει τότε ο κ. Φοντάνα ήταν ότι: “αν ζούσα στην Ελλάδα θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...