Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Η Χρυσή Αυγή, οι “διάδοχοι” και οι νταβατζήδες της δημόσιας ζωής


 “Θα έλθουμε μια νύχτα, όπου και αυτά τα αστέρια θα έχουν σβήσει, σκοτάδι στις καρδιές σας θα υπάρχει, και δεν θα ξέρετε αν ζωντανοί ή πεθαμένοι είστε”…

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Πλήθος των άρθρων και των αναλύσεων για την νίκη της Μελόνι στην Ιταλία με την οποία καθησυχάζουν τον λαό οι προφέσορες του πολιτικού κατεστημένου ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από την νίκη του “μεταφασιστικού” κόμματος. Οι ίδιοι οι οποίοι είχαν λυσσάξει κυριολεκτικά με την επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τώρα είναι ήρεμοι με την επιτυχία του κόμματος Αδελφοί της Ιταλίας και μάλιστα σε μια χώρα με πλούσια φασιστική παράδοση. Ο λόγος είναι απλός. Αυτό που ενδιαφέρει την εξουσία είναι το εάν κάποιος είναι ενάντια στο ένοχο πολιτικό Σύστημα, που ξεπουλάει έθνη και πατρίδες και λεηλατεί λαούς. Για αυτό και φοβόντουσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως την φοβήθηκαν πολύ περισσότερο μέσα στην θύελλα που προκλήθηκε στην Ελλάδα από την χρεωκοπία και τα μνημόνια.

Η περιπέτεια των Μνημονίων άρχισε για την Πατρίδα μας το 2010 και ήδη ευρισκόμεθα 12 χρόνια μετά στο 2022 και τίποτε δεν έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα όχι στα λόγια γιατί στα λόγια τα Μνημόνια έχουν τελειώσει και υπάρχει μόνο… ΕΠΟΠΤΕΙΑ! Η οποία εποπτεία θα τελειώσει όταν πληρώσει η Ελλάς το 75% του χρέους, δηλαδή 300 δισ. ευρώ γιατί το χρέος άρχισε με 320 δισ. και έφτασε τα 400! Οι “σωτήρες” δηλαδή, “σώζοντας” την χώρα την χρέωσαν άλλα 80 δις. ευρώ!

Δύο
κόμματα στάθηκαν σταθερά κατά των μνημονίων, που συνεχίζονται. το ένα το ΚΚΕ, που διακοπείσας της επικοινωνίας με την μαμά-Μόσχα είναι σε διανοητικό αδιέξοδο και απλά επιτελεί το μουσειακό του καθήκον ως απολειφάδι του Σταλινισμού και επιπλέον στηρίζει με κάθε τρόπο την εξουσία μέχρι να κάνει την “επανάσταση του προλεταριάτου”…

Το άλλο κόμμα ήταν η Χρυσή Αυγή, της οποίας το μήνυμα ξεπερνούσε τα σύνορα της Ελλάδος και έδινε μία κατεύθυνση σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε μία χώρα χωρίς παράδοση “φασιστική” ένα κίνημα κατά το κατεστημένο ΑΚΡΑΙΟ κέρδιζε την Πίστη σοβαρού ποσοστού του Λαού και μάλιστα της Νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων, τμημάτων δυναμικών του πληθυσμού, πρωταγωνιστών των μεγάλων ανατροπών.

Ο ίδιος ο υπουργός της δικαιοσύνης Ρουπακιώτης δημόσια είχε δηλώσει ότι τα γνωστά λόμπυ των ΗΠΑ είχαν απαιτήσει την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Και τις επιθυμίες των λόμπυ έσπευσαν δουλικά να ικανοποιήσουν οι άνθρωποι της “Λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης”, οι “επιτυχημένοι”, οι “νταβατζήδες” με τα κανάλια τους, τις πολυτελείς φυλλάδες τους και με μία στρατιά επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 

Η συνταγή της επιτυχίας στην Ελλάδα (ψευτορωμαίικο είναι) αποτελείται από λίγα “απλά” πράγματα: Μία ποδοσφαιρική ομάδα με λαϊκή βάση, χρήμα και μπίζνες όσο πιο βρώμικες τόσο το καλύτερο, εφημερίδα ή εφημερίδες και βεβαίως πολιτική κάλυψη και έναν τηλεοπτικό σταθμό απαραιτήτως.

Εάν έχεις όλα αυτά είσαι ΠΑΙΚΤΗΣ και διαθέτεις και μεγάλα και μικρά πιόνια, προκειμένου αυτά να τα θυσιάζεις όποτε χρειάζεται για να στηρίξεις τα μεγάλα. Αυτές οι “θυσίες” γίνονται συνήθως σε περίοδο προεκλογική, που παίζεται το μεγάλο παιχνίδι. Εάν μάλιστα πάρεις στην κατοχή σου κανάλι και εφημερίδες καταχρεωμένες χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ τόσο το καλύτερο για τον ΠΑΙΚΤΗ…

Σε μία, λοιπόν, από τις μεγάλες φυλλάδες ενός ΠΑΙΚΤΗ, που ένα διάστημα μας έκανε τον φίλο, φιλοδοξώντας να μας κάνει πιόνι του (ΠΟΤΕ δεν τα κατάφερε) διαβάσαμε σε άρθρο σχετικό με τα εκλογικά και την επιδιωκόμενη από την Ν.Δ. αυτοδυναμία την έκφραση του “διαδόχου σχήματος της Χρυσής Αυγής”…

Δεν φτάνει δηλαδή, που μας πολέμησαν και μας πολεμούν με τον πλέον βρώμικο και ύπουλο τρόπο, δεν φτάνει που μας έχουν εξαφανίσει με ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ και δεν διαβάζεις ούτε μία έξη, ούτε μία αναφορά για Χρυσή Αυγή λες και ήταν φάντασμα και χάθηκε και με μία επιχείρηση ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ εναντίον μου  γιατί γνωρίζουν ότι κτυπώντας τον ιδρυτή και ηγέτη της Χρυσής Αυγής κτυπούν την ίδια την καρδιά της Χρυσής Αυγής. Όμως, δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά οι “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” θέλουν να χρίζουν και “διαδόχους” του κινήματός μας!

ΠΕΡΙ “ΔΙΑΔΟΧΩΝ”

Η Χρυσή Αυγή είναι ΙΔΕΑ και θα υπάρχει θέλουν δεν θέλουν!

Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή έχει Αγωνιστές Πιστούς (σχεδόν 200 χιλιάδες μετρήθηκαν τον Ιούλιο του 2019), έχει Ιδέες, έχει μία Ιστορία, που δεν την χαρίζει σε κανέναν.

Που είδαν, όμως, τους “διαδόχους”; Είδαν κανένα κόμμα ή οργάνωση να διαδηλώνει για θέματα εθνικά, να τιμά την 29η Μαΐου, τις Θερμοπύλες, να κάνει συγκεντρώσεις στις πλατείες ενάντια στην εγκληματικότητα και την παράνομη μετανάστευση; Είδαν κανένα να σηκώνει τους τόνους ενάντια στον εθνομηδενισμό; ΚΑΝΕΝΑΣ! Για ποιο “διάδοχο σχήμα της Χρυσής Αυγής”, λοιπόν, ομιλούν; Πόσο μάλλον, που ουδείς τολμά να αναλάβει αυτόν τον ρόλο και αντίθετα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει πως δεν είναι σαν την Χρυσής Αυγή. Και έχουν δίκαιο, συμφωνούμε μαζί τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους Τελευταίους Πιστούς της και τα τιμημένα της Λάβαρα είναι ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν διαθέτει “διαδόχους”.

Τα πονηρά τα κόλπα τα πολιτικάντικα δεν πιάνουν για πολύ. Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα. Και για εμάς ισχύει πάντα πως εάν μία ημέρα όλοι γίνουνε άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε ΠΙΣΤΟΙ!

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...