Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Περί πολιτικών “δικαιωμάτων”
Σειρά δημοσιευμάτων τις τελευταίες εβδομάδες ασχολείται με το εάν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές ή μάλλον για να είμαι ακριβής πώς θα φροντίσουν… νομοθετικά ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.


Η Χρυσή Αυγή μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες είναι μεταφορικά και  κυριολεκτικά ΔΕΣΜΙΑ! Ως εκ τούτου η πρόκληση προς αυτήν για μία εκλογική μάχη προσομοιάζει με την πρόκληση για μονομαχία ενός πάνοπλου μισθοφόρου προς έναν αλυσοδεμένο αιχμάλωτο. Δεν είναι πρόκληση, λοιπόν, για μονομαχία, αλλά για σφαγή, την οποία θα εμφανίσουν ως θρίαμβο των “δημοκρατικών” δυνάμεων έναντι των κακών “φασιστών”, που εξαφάνισαν για πάντα. Ας περιμένουν… Ο πολιτικός χρόνος κυλά εξαιρετικά γρήγορα. Τα υπόλοιπα στην ζωή και όχι στα λόγια…


Εις ό,τι με αφορά και η εμμονή τους να μην είμαι υποψήφιος. Οι αδιαφανείς και πληρωμένες διαδικασίες τους με αφήνουν αδιάφορο ΟΧΙ ΜΟΝΟ ως υποψήφιο βουλευτή, αλλά ακόμη και ως ψηφοφόρο.


Για όσους δεν το ξέρουν, ψήφισα πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές του 1994 σε ηλικία… 37 ετών! Και ψήφισα γιατί υπήρχε ψηφοδέλτιο, το οποίο έγραφε επάνω Χρυσή Αυγή!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...