Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Περί πολιτικών “δικαιωμάτων”




Σειρά δημοσιευμάτων τις τελευταίες εβδομάδες ασχολείται με το εάν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές ή μάλλον για να είμαι ακριβής πώς θα φροντίσουν… νομοθετικά ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.


Η Χρυσή Αυγή μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες είναι μεταφορικά και  κυριολεκτικά ΔΕΣΜΙΑ! Ως εκ τούτου η πρόκληση προς αυτήν για μία εκλογική μάχη προσομοιάζει με την πρόκληση για μονομαχία ενός πάνοπλου μισθοφόρου προς έναν αλυσοδεμένο αιχμάλωτο. Δεν είναι πρόκληση, λοιπόν, για μονομαχία, αλλά για σφαγή, την οποία θα εμφανίσουν ως θρίαμβο των “δημοκρατικών” δυνάμεων έναντι των κακών “φασιστών”, που εξαφάνισαν για πάντα. Ας περιμένουν… Ο πολιτικός χρόνος κυλά εξαιρετικά γρήγορα. Τα υπόλοιπα στην ζωή και όχι στα λόγια…


Εις ό,τι με αφορά και η εμμονή τους να μην είμαι υποψήφιος. Οι αδιαφανείς και πληρωμένες διαδικασίες τους με αφήνουν αδιάφορο ΟΧΙ ΜΟΝΟ ως υποψήφιο βουλευτή, αλλά ακόμη και ως ψηφοφόρο.


Για όσους δεν το ξέρουν, ψήφισα πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές του 1994 σε ηλικία… 37 ετών! Και ψήφισα γιατί υπήρχε ψηφοδέλτιο, το οποίο έγραφε επάνω Χρυσή Αυγή!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...