Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΑ “ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ”




ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Μία δίκη για “εγκληματική οργάνωση”, η οποία δεν έπρεπε ποτέ να γίνει σύμφωνα με τον εισηγητή του Τριμελούς Συμβουλίου Εφετών γιατί για να υπάρχει εγκληματική οργάνωση πρέπει να υπάρχει οικονομικό όφελος. Τελικά παραπεμφθήκαμε με δύο-ένα. Μία από τις ψήφους που μας παρέπεμψε στο Δικαστήριο και στην φυλακή ήταν της Προέδρου του Συμβουλίου, η οποία είχε βγάλει δικαστική απόφαση για Τούρκο κομμουνιστή, ο οποίος καταζητείτο για τρομοκρατία, ότι δεν ανήκει σε εγκληματική οργάνωση γιατί δεν είχε οικονομικό όφελος. Μιλάμε για χειρουργείο χωρίς αναισθητικό και όχι για Δικαιοσύνη… Άλλωστε όλοι οι πολιτικοί το έχουν δηλώσει λέγοντας με έπαρση ότι εμείς καταδικάσαμε την Χρυσή Αυγή! Και ενώ είμαστε ακόμα φυλακή όντας αθώοι στα ψιλά πέρασε η είδηση για την πολύκροτη υπόθεση του σκανδάλου της Siemens.


 

ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS - Η δημοκρατία γεννά τα σκάνδαλα ή τα σκάνδαλα την δημοκρατία; 


Αθωώθηκαν άπαντες για την SIEMENS και δεν είναι η πρώτη φορά! Ένα σκάνδαλο οδηγείται σε ατιμωρησία λόγω παραγραφής ή αθωώσεως από το δικαστήριο. Είναι γνωστό και έχει ενόρκως κατατεθεί ότι από τα κονδύλια της SIEMENS υπήρχε ποσό για την δωροδοκία όλων των κομμάτων και κάποιου μάλιστα μικρού της δεξιάς, που ήταν ένα και μοναδικό, ήταν το κόμμα αυτού που έστειλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή. Πακέτα με εκατομμύρια μάρκα μέχρι λεμονοστύφτες για τους πολιτικούς μας από την καλή μαμά SIEMENS. Για το σκάνδαλο SIEMENS φυγοδικούσαν για δεκαετίες ηγετικά στελέχη της σε Γερμανία και Λατινική Αμερική. Να χαίρεστε την δημοκρατία σας. Την “δημοκρατία” που αγωνιά για το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών στην Ιταλία.


Το όργιο των καταχρήσεων επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, το Χρηματιστήριο, η NOVARTIS, η λίστα Λαγκάρντ, που καταδικάστηκε ο Παπακωνσταντίνου σε ένα χρόνο φυλακή με αναστολή, η αθώωση Μαντέλη και τόσα άλλα δείχνουν καθαρά ότι το ευγενές πολίτευμα της δημοκρατίας είναι δεμένο με αλυσίδες χρυσές με τα σκάνδαλα.


Η Τζόρτζια Μελόνι έχει χρέος να τιμήσει το παρελθόν της 


Η διακυβέρνηση μίας χώρας μέσα στην σημερινή παγκόσμια κατάσταση είναι σίγουρα για ένα Κίνημα ΑΛΗΘΙΝΑ Εθνικιστικό μία μεγάλη πρόκληση. Η θριαμβεύτρια των ιταλικών εκλογών είναι στον αγώνα από την ηλικία των 15 ετών. Έδωσε μάχες με το “Μέτωπο Νεολαίας” την νεολαία του MSI, του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Τζόρτζιο Αλμιράντε, στην συνέχεια στο πανεπιστήμιο με την FUAN, έχει σίγουρα τραγουδήσει την “τζιοβινέτσα” και το “θάνατος σε όποιον προδώσει τον αγώνα”.

Ευχόμαστε η Κίρκη της εξουσίας να μη την αλλάξει, να παραμείνει σταθερή και το 26% δεν αποκλείεται να γίνει 46%! Να αποδείξει ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν ακόμη καρδιές σιδερένιες, όπως της Μελόνι, που δήλωνε πριν λίγα μόλις χρόνια:

“Είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι χριστιανή”. “Είμαι γυναίκα”, αλλά “κανονική γυναίκα”, με παιδιά, όχι ανεύθυνη αναρχοηδονίστρια ή καμιά δικαιωματίστρια ΛΟΑΤΚΙ. Και “είμαι Ιταλίδα”, αλλά “κανονική Ιταλίδα”, χριστιανή. Καθολική εννοείται, όχι ορθόδοξη ή προτεστάντισσα, και φυσικά όχι μουσουλμάνα, Εβραία”.


Πολιτικό κατεστημένο και “λαϊκιστική δεξιά” - Οι εκλογές της Ιταλίας και το μέλλον 


Πόσο ειλικρινείς είναι αλήθεια όμως οι κραυγές πανικού των επαγγελματιών “αντιφασιστών” για την πρώτη θέση του ακροδεξιού(;), φασιστικού(;), νεοφασιστικού(;) ή και “μεταφασιστικού” κόμματος Fratelli d’ Italia στις πρόσφατες εκλογές; Την απάντηση έδωσε στην ΕΤ1 στην εκπομπή του Κουβαρά η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία σε σχετική τοποθέτησή της διευκρίνισε ότι η “λαϊκιστική δεξιά” (βλέπε Λεπέν, afd στην Γερμανία κλπ.) είναι μέρος πλέον του πολιτικού συστήματος. Και έτσι είναι και όποιος δεν είναι μέρος του πολιτικού συστήματος εκτελείται πολιτικά, εξοντώνεται, όπως έκαναν με την Χρυσή Αυγή. Και ας μην διατυπώσουν οι πάντα εμπαθείς κατά της Χρυσής Αυγής περί επεισοδίων και βίας γιατί στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Ισπανία, στην Γερμανία έχουν γίνει σημεία και τέρατα, αλλά δεν έβαλαν βουλευτές στην φυλακή.


Στην Ιταλία επί παραδείγματι η Τζόρτζια Μελόνι είχε στο παρελθόν προτείνει την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ. Για να δούμε τι θα κάνει και τι θα την αφήσουν να κάνει οι πολιτικοί συνεταίροι της Σαλβίνι και Μπερλουσκόνι. Στην Σουηδία επίσης οι “ακροδεξιοί” συγκυβερνήτες δεν έχουν την πολιτική δύναμη να αλλάξουν. Οι “Σουηδοί Δημοκράτες” είναι η συγκυβερνώσα “ακροδεξιά” της Σκανδιναβικής χώρας και έχει φυσικά αποκηρύξει κάθε εθνικιστική αρχή, ακόμη και την αρχή της φυλής, ενώ δέχεται σαν… νόμιμους στην πλειοψηφία των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα και ανέρχονται στο… 25%(!!!) των κατοίκων. Τι είδους “ακροδεξιά” είναι αυτή και ποια σημασία έχει εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει;


Έγραψαν για την Χρυσή Αυγή: “Μία εξωτική περίπτωση”


Αναφερόμενα τα ΜΜΕ στην Ιταλική περίπτωση θυμήθηκαν την Χρυσή Αυγή. 


Η εμφάνιση δυναμικά στο προσκήνιο της Χρυσής Αυγής την δεκαετία του 2010 αποτέλεσε και αποτελεί ένα ιστορικό παράδοξο, τον θρίαμβο της θελήσεως, την κατάργηση κάθε λογικής πολιτικής αναλύσεως.


Εγράφη σχετικά: “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, 27/9/2022, ΣΕΛ. 13, ΑΠΟΨΕΙΣ: Νίκος Κωνσταντάρας “Ευρωπαίοι προσδεθείτε”:

“Η σκληρή δεξιά και η άνοδός της στην Ιταλία δεν αποτελεί εξωτική περίπτωση, όπως η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην βουλή…”


Πράγματι, η Ιταλία έχει μία “σκληρή δεξιά” παράδοση (φασιστική) ενός ολόκληρου αιώνα. Από την δεκαετία του 1950 μόνιμα στην ιταλική βουλή υπήρχε ένα κόμμα φασιστικής προελεύσεως. Πλέον επιτυχημένο το MSI του Τζόρτζιο Αλμιράντε και μη ξεχνάμε ότι το κόμμα αυτό ξανακυβέρνησε με τον Τζιανφράνκο Φίνι. Δεν είναι, λοιπόν, “εξωτική περίπτωση” το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών.


ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν την περίμενε κανείς ήταν η θριαμβευτική είσοδος στην βουλή της Χρυσής Αυγής σε Δήμο Αθηναίων (2010), Εθνικές εκλογές (Μάιος 2012, Ιούνιος 2012, Ιανουάριος 2015, Σεπτέμβριος 2015), Ευρωεκλογές 2014, 2019 και όλα αυτά σε μία χώρα που δεν είχε ποτέ “φασιστικό” κόμμα στην βουλή ούτε πριν, ούτε μετά τον πόλεμο!

Ήταν ένας θρίαμβος κυριολεκτικά η πορεία της Χρυσής Αυγής, μία όντως “ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ” σε μία χώρα, η οποία εξουσιάζεται ιδεολογικά και πολιτικά από την αριστερά και μία φιλελεύθερη ψευτοδεξιά! Αυτήν την “ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ” είχα την Τιμή να οδηγώ και για τον λόγο αυτό το Σύστημα προχώρησε στην φυλάκισή μου, που είναι μία δίωξη ξεκάθαρα πολιτική.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...