Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ο Μητσοτάκης κήρυξε τον πόλεμο στην Ρωσσία! Ο Ελληνικός Λαός το ξέρει;



Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα,

κι ορθός κι άσειστος της δύναμής σου ο κάβος·

λυγισμένοι ομπρός σου

νά κι ο Τούρκος, νά κι ο Φράγκος, νά κι ο Σλάβος.


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 


Στίχοι εμπνευσμένοι, θεϊκοί του Κωστή Παλαμά για μια Ελλάδα Αυτοκρατορία που βαραίνουν την ψυχή κάθε Έλληνα του σημερινού καιρού της παρακμής και της ξενοκρατίας.


Την θέση μου και θέση της Χρυσής Αυγής για τον πόλεμο Ρωσσίας-Ουκρανίας την έχω διατυπώσει πολλές φορές. Είναι θέμα επιβιώσεως του Έθνους μας να παραμείνει η Ρωσσία ισχυρή! Όσο για αυτούς που επιμένουν ότι υπάρχει συμμαχία της Ρωσσίας με την Τουρκία, είναι βέβαιο ότι ο χρόνος θα τους διαψεύσει. 

Ο πόλεμος αυτός προέκυψε σε μία περίοδο όπου η ανθρωπότητα ευρίσκεται σε μία παγκόσμια ανακατάταξη σε ένα “reset” κι όλα αυτά με αφορμή και όχι αιτία τον περίφημο κορωνοϊό για τον οποίο σιγά-σιγά πέφτουν οι τόνοι, αφού φαίνεται εξετέλεσε την αποστολή του. Τι θέση είχε η Ελλάδα να εμπλακεί σε αυτήν την διαμάχη που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ακόμη και σε πυρηνικό πόλεμο και να δούμε να κτυπιέται αυτή η ίδια η Θράκη μας, που έχει μεταβληθεί σε μία απέραντη αμερικανική βάση; 

Πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός της χώρας ευρέθη για την συνέλευση του ΟΗΕ στις ΗΠΑ και έδωσε συνέντευξη στο γνωστό αμερικάνικο δίκτυο Bloomberg όπου μεταξύ άλλων είπε “ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ”!!! Ποιοι αποφάσισαν αυτόν τον πόλεμο και γιατί γίνεται; Επετέθη η Ρωσσία στην Ελλάδα; Ή τελικά έχουμε γίνει η χωροφυλακή του Μπάιντεν και των λόμπι στην ανατολική μεσόγειο; Και ο λαός το γνωρίζει; Ρωτήθηκε; Και αυτό το λένε… δημοκρατία;!


Και μια και μιλάμε για δημοκρατία ζητούμενο των ημερών οι περίφημες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.


Μας παρακολουθούνε όλους! Γιατί δεν έβγαλαν τις συνομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;


Το άρθρο είχε τίτλο “Το υπαρξιακό πρόβλημα της ΕΥΠ” και το υπέγραφε ο κ. Φ. Τσανάκης, καθηγητής πληροφοριών και ασφαλείας σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και συγγραφέας και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”. Από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω:

“Αναντίρρητα παρακολουθούμαστε όλοι συνεχώς και ιδιαίτερα τα δημόσια πρόσωπα, που είναι δίχως εξαίρεση πιο στενά υπό παρακολουθήσει από ποτέ άλλοτε. Κανείς πολιτικός, διπλωμάτης, επιχειρηματίας, κρατικός λειτουργός κλπ., δεν θα πρέπει να θεωρεί την ιδιωτική του ζωή απόρρητη, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε κινητή τηλεφωνική συσκευή.”

Πολύ ξεκάθαρο το μήνυμα του καθηγητού σε θέματα πληροφοριών και ασφαλείας και είναι δεδομένο και μας το είπε παρουσία των συνηγόρων μας, η ίδια η Εισαγγελέας ποινικής διώξεως μετά την σύλληψή μας, ότι υπάρχουν συνακροάσεις για λόγους εθνικής ασφαλείας, τις οποίες όμως δεν είδαμε ποτέ ούτε και εμφανίστηκαν στην δικογραφία! 

Δεδομένο πρώτο, λοιπόν: Μας παρακολουθούσαν. Δεδομένο δεύτερο: Ξέραν τι λέγαμε. Ερώτημα: Γιατί δεν τα εμφάνισαν ποτέ; Για τον απλούστατο λόγο γιατί όσα λέγαμε μεταξύ μας δεν μας ενοχοποιούσαν μας αθώωναν και αποδείκνυαν ότι δεν υπήρχε ουδέποτε “εγκληματική οργάνωση”. Και δεν έφτανε μόνο η πολιτική σκευωρία και η δίωξή μας χρειαζόταν και μία βρώμικη προπαγάνδα για να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.


Ο Καμπαγιάννης στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας περί συνεργασίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ


Οργίασαν στις τελευταίες εκλογές οι κομματάρχες, οι πολιτευτές και οι λακέδες της Νέας Δημοκρατίας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και έλεγαν ακόμη, ψέματα βεβαίως, ότι ψηφίσαμε την απλή αναλογική, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ και φαίνεται από τα πρακτικά της Βουλής. 


Όπως γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τις διώξεις μας ένας από τους πρωταγωνιστές της πολεμικής εναντίον μας ήταν ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, τον οποίο υποστήριξε στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται όμως πως ο έρωτας Θανάση Καμπαγιάννη και ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματά εδώ και έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα μπαινοβγαίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να είναι υποψήφιος βουλευτής του στις επόμενες εκλογές.  


Τι έχουν να πουν οι ψεύτες και λασπολόγοι εναντίον της Χρυσής Αυγής όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των διάφορων “εθνικοπατριωτικών” κομμάτων των Δελλαπατρίδηδων, τα οποία προωθεί το Σύστημα για να εμποδίσει τον δρόμο της επιστροφής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Το πρόβλημά τους είχε και ονομασία και ονοματεπώνυμο. Ήταν Χρυσή Αυγή και ακόμη περιμένουμε αυτούς που θα κάνουν έστω και κάτι ελάχιστο σε σύγκριση με αυτά που επέτυχε το Κίνημά μας. Και αυτό ακριβώς το πρόβλημά τους προσπαθούν να λύσουν με διάφορους τρόπους και τύπους και χρησιμοποιώντας άφθονο χρήμα από γνωστούς πλουτοκράτες του Συστήματος… Μη ξεχνάτε ότι ο Κωνσταντίνος Μανιαδάκης είχε κατορθώσει να δημιουργήσει ένα fake KKE με πράκτορες των αρχών ασφαλείας. Αυτό κάνει σήμερα και το Σύστημα, φτιάχνει ψεύτικους εθνικιστές και κόμματα με δικούς του ανθρώπους.


Τέλειωσε η Χρυσή Αυγή; 


“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” - ΓΝΩΜΕΣ: “Σε πρώτη ευκαιρία υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή”  


Η στήλη ονομάζεται Γνώμες και φιλοξενεί κείμενα αρθρογράφων προερχόμενων κυρίως από τον Πανεπιστημιακό χώρο. Το άρθρο είχε τίτλο “Βιασύνη και δημοκρατία” και το υπέγραφε ο Δ.Α. Σωτηρόπουλος, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης. Από το άρθρο του κ. Σωτηρόπουλου και το παρακάτω:

“Δεν υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα τέτοιοι αντιδημοκρατικοί θεσμικοί ή εξωθεσμικοί φορείς… Ούτε προκύπτει από έρευνες ότι οι πολίτες έπαψαν να προτιμούν την φιλελεύθερη δημοκρατία, παρ’ ότι στην χώρα μας μειοψηφίες ενστερνίζονται εθνικιστικές, ρατσιστικές και άλλες αντιφιλελεύθερες αξίες, εκφράζοντάς τες σε πρώτη ευκαιρία (π.χ. υποστήριξη Χρυσής Αυγής, συμπάθεια για τον Πούτιν)”.

Φαίνεται πως τέσσερα χρόνια προπαγάνδας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει δεν φτάνει και έτσι ο κύριος καθηγητής της Πολιτικής επιστήμης μας λέει και το γράφει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ότι σε πρώτη ευκαιρία εκφράζεται υποστήριξη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μα καλά, τόση συνωμοσία σιωπής και παρ’ όλα αυτά δεν έχουν κατορθώσει να επιτύχουν την μνήμη θανάτου;! Τόση βρωμιά και λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και υπάρχουν άνθρωποι που την υποστηρίζουν; Μήπως τελικά δεν τέλειωσαν όλα όπως θέλουν κι όπως προσπαθούν στήνοντας fake Χρυσές Αυγές να επιτύχουν; Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον…


 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...