Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Μήνυμα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: 28η Οκτωβρίου 2022 Τιμή και Δόξα στο μαχόμενο Έθνος




Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αυτή που πριν δεκαετίες ολόκληρες κάθε 28η Οκτωβρίου γέμιζε τις πόλεις και τα χωριά της Πατρίδας μας με το σύνθημα “Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες”. Προς Θεού καμία πρόθεση να υποτιμηθεί ο μεγαλειώδης αγώνας του Ελληνικού Λαού, όλων των Ελλήνων, ενάντια στον εισβολέα εκείνη την 28η Οκτωβρίου του 1940, όταν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων ενάντια στους Ιταλούς εισβολείς. 


Και δεν ήταν ένας πόλεμος κατά του φασισμού, όπως λένε οι μπολσεβίκοι, που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν φτηνή πολιτική προπαγάνδα φτάνοντας μέχρι του σημείου, έχοντας στα χέρια τους την δύναμη που τους έδωσε η ψευτοδεξιά, να παραλείπουν ακόμη και την αναφορά του ονόματος του πρωτεργάτη της νίκης, του Εθνικού κυβερνήτη του “φασιστικού” (για αυτούς) καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Και είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από τα κινηματογραφικά επίκαιρα της εποχής, όπου οι νέοι της ΕΟΝ ζητωκραυγάζουν υπέρ του πολέμου στους δρόμους των Αθηνών την 28η Οκτωβρίου του 1940 με σηκωμένο το δεξί τους χέρι ψηλά…




Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και δεν φτάνει δυστυχώς η θέληση και το εθνικό φρόνημα ενός ολόκληρου λαού εάν δεν υπάρχουν αυτοί και σήμερα η Ελλάδα δεν έχει Μεταξάδες και λέμε κάθε λογής ναι στις προκλήσεις και τις παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας.


Για μια ακόμη φορά με τις πλάτες της ψευτοδεξιάς των Κερένσκι της Ν.Δ., σε σχολεία, σε πόλεις και σε χωριά θα αλλοιωθεί βάναυσα η Ιστορία και θα ακουστούν ύμνοι για αυτούς που ήταν οι μεγάλοι απόντες του Έπους του 1940 και δεν αναφέρομαι στους απλούς αριστερούς, που σαν απλοί καλοί πατριώτες πολέμησαν και αυτοί, αλλά για την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κινήματος που πιστοί στις εντολές της Μόσχας έλεγε πως ο πόλεμος του Μεταξά ήταν φασιστικός και κατακτητικός και καλούσε τους στρατιώτες να λιποτακτήσουν. 


Τιμή και Δόξα στο μαχόμενο Έθνος και στο έπος της 28ης Οκτωβρίου 1940.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 






Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...