Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δημοψήφισμα 2015: Ο Τσίπρας κέρδισε η Ελλάδα έχασε… ΟΧΙ σε όλα τα Μνημόνια από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Συνέντευξη στην δημοσιογράφο κ. Αλεξία Κεφάλα με αφορμή την έκδοση του τελευταίου βιβλίου του παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Γαλλίας το 2015. 


Ο τίτλος της συνεντεύξεως είναι: “Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι και με την Δύση και με την Ρωσία”. Είναι προφανές ότι σύμφωνα με τη συλλογιστική του τίτλου, η Δύση με την Ρωσία είναι από την ίδια την φύση τους δυνάμεις εχθρικές η μία απέναντι στην άλλη. Αυτό όμως είναι πολύ αγγλοσαξωνικό και βεβαίως δεν έχει ουδεμία σχέση με την ιστορική πραγματικότητα.

Γιατί εάν η Ρωσία επί παραδείγματι, δεν μπορεί να είναι με την Δύση γιατί είναι Ορθόδοξη, τότε ούτε η Ελλάδα είναι Δύση. Επί πλέον, πως είναι δυνατόν να θεωρείται ένας κόσμος διαφορετικός από την Ευρώπη ο κόσμος της Ρωσσίας, ο κόσμος του Ντοστογιέφσκι, του Τσαϊκόφσκι και του Τολστόι;! 


Ας έλθουμε όμως, στο σημείο εκείνο το οποίο μας αφορά άμεσα σαν Ελλάδα. Στο βιβλίο του, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ, αναφέρεται στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 στην Ελλάδα και γράφει ότι απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε τότε: “Εσύ κέρδισες, αλλά η Ελλάδα έχασε”… 

Και πράγματι έτσι ήταν! Με μία κίνηση από θεατρική έως οπερετική, ο Τσίπρας εμφανίστηκε σαν Ρομπέν των Δασών και κέρδισε και αυτό αποδείχθηκε στις εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο. Η Ελλάδα όμως, πράγματι έχασε με την αποδοχή του μνημονίου της αριστεράς που ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία. Και είναι αυτά τα ίδια τα λόγια του Ολάντ, που δικαιώνουν το ΟΧΙ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ΟΧΙ στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που ποδοπάτησε ο Τσίπρας και το έκανε ΝΑΙ με ένα νέο μνημόνιο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...