Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Τζόρτζια Μελόνι έχει χρέος να τιμήσει το παρελθόν της

 



Η διακυβέρνηση μίας χώρας μέσα στην σημερινή παγκόσμια κατάσταση είναι σίγουρα για ένα Κίνημα ΑΛΗΘΙΝΑ Εθνικιστικό μία μεγάλη πρόκληση. Η θριαμβεύτρια των ιταλικών εκλογών είναι στον αγώνα από την ηλικία των 15 ετών. Έδωσε μάχες με το “Μέτωπο Νεολαίας” την νεολαία του MSI, του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Τζόρτζιο Αλμιράντε, στην συνέχεια στο πανεπιστήμιο με την FUAN, έχει σίγουρα τραγουδήσει την “τζιοβινέτσα” και το “θάνατος σε όποιον προδώσει τον αγώνα”.


Ευχόμαστε η Κίρκη της εξουσίας να μη την αλλάξει, να παραμείνει σταθερή και το 26% δεν αποκλείεται να γίνει 46%! Να αποδείξει ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν ακόμη καρδιές σιδερένιες, όπως της Μελόνι, που δήλωνε πριν λίγα μόλις χρόνια:


“Είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι χριστιανή”. “Είμαι γυναίκα”, αλλά “κανονική γυναίκα”, με παιδιά, όχι ανεύθυνη αναρχοηδονίστρια ή καμιά δικαιωματίστρια ΛΟΑΤΚΙ. Και “είμαι Ιταλίδα”, αλλά “κανονική Ιταλίδα”, χριστιανή. Καθολική εννοείται, όχι ορθόδοξη ή προτεστάντισσα, και φυσικά όχι μουσουλμάνα, Εβραία”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...