Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μας παρακολουθούνε όλους! Γιατί δεν έβγαλαν τις συνομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;



Το άρθρο είχε τίτλο “Το υπαρξιακό πρόβλημα της ΕΥΠ” και το υπέγραφε ο κ. Σ. Φιτσανάκης, καθηγητής πληροφοριών και ασφαλείας σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και συγγραφέας και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”. Από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω:


“Αναντίρρητα παρακολουθούμαστε όλοι συνεχώς και ιδιαίτερα τα δημόσια πρόσωπα, που είναι δίχως εξαίρεση πιο στενά υπό παρακολουθήσει από ποτέ άλλοτε. Κανείς πολιτικός, διπλωμάτης, επιχειρηματίας, κρατικός λειτουργός κλπ., δεν θα πρέπει να θεωρεί την ιδιωτική του ζωή απόρρητη, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε κινητή τηλεφωνική συσκευή.”


Πολύ ξεκάθαρο το μήνυμα του καθηγητού σε θέματα πληροφοριών και ασφαλείας και είναι δεδομένο και μας το είπε παρουσία των συνηγόρων μας, η ίδια η Εισαγγελέας ποινικής διώξεως μετά την σύλληψή μας, ότι υπάρχουν συνακροάσεις για λόγους εθνικής ασφαλείας, τις οποίες όμως δεν είδαμε ποτέ ούτε και εμφανίστηκαν στην δικογραφία! 

Δεδομένο πρώτο, λοιπόν: Μας παρακολουθούσαν. Δεδομένο δεύτερο: Ξέραν τι λέγαμε. Ερώτημα: Γιατί δεν τα εμφάνισαν ποτέ; Για τον απλούστατο λόγο γιατί όσα λέγαμε μεταξύ μας δεν μας ενοχοποιούσαν μας αθώωναν και αποδείκνυαν ότι δεν υπήρχε ουδέποτε “εγκληματική οργάνωση”.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...